İnanılmaz bi çıkarım.Kendizine kotu davranilmasindan mi hoşlaniyorsunuz bu durumda nedir? Biri kotu davraninca mi asik olabiliyorsunu
Ah o 24 numara ayak candir can hemen yani basimda 34 numarali yatiyor eli sacimda :)O nasıl bir şeydi unuttum. Şu an ağzımın yanında 24 numara bir ayak var mesela.
Kafaniz gerçekten çok karışık ara ara birileriyle tanışıyorum da ne demek.. nasıl bir konu okudum kafam cok karisti bir benimde
Yani tabi sizin tercihiniz ama naif kibar ve karakteri sağlam birini,dik başlı höt höt birine tercih ederdim kadın ruhundan anlamayan ama güçlü olan adamı ne edeyim?Öyle demek istemedim. Karşıma çıkan güçlü karakterler genelde dikbaşlı, daha naif olanlar da çok ayakları üstüne basan tipler değil. Yani hem naif seven, nazik hem güçlü adam gözlemlediğim kadarıyla çevremdeki insanların evliliğinde de yok. Ya biraz hanım ağzına bakan, ya dediğim dedik. Ortasını bulamıyor muyuz ben napıcam demek istiyorum
"Akıllı sevmek" sözü o kadar güzel bir söz ki. Belli başlı tecrübeli yıllardan sonra bu sözün vuku bulması gerekir. Aklın kabul etmediği adama aşık olmak toyluk dediğimiz dönemlerde kalması gerekmez mi?
O zaman evlenmek mantığıyla flört etmemelisiniz. En azından ne istediğinizi çözene kadar. Zaten pat aşık oldum olmaz, etkilenme, hoşlanma olur. Sevgi evresi sonraki level. Akışına bırakın ve hayatınıza aldığınız kişiyi tanımaya zaman verin. Kimse doğuştan sarraf olmuyor. Tecrübeler deneye/yanıla birikiyor.Ben galiba mantığıma yatan, doğru düzgün bi adama kalbim çarpmazsa diye korkuyorum.
Yani çok aşık olarak evlenmiştim. Bi daha öyle bi şey Yaşar mıyım bilmiyorum, daha önce çok sevgilim olmadı. Doğru adam nasıl seçilir bilmiyorum ya da korkuyorum.
5 yıl oldu boşanalı .Alın benden de o kadar .Gecen bırıyle tanıştım bakışıosuk fln aynı ısyerı başka bır bırımde cocuk 25 yasında cıktı .Ben 32 bıldıgın ergen ole bole deıl .Yasıtım gelse uyusmuyor .Eskılerden hıc yuzum gulmedı zaten .Bılmıorum ne olucak .Bunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Evden ayrılalı 1.5 boşanalı nerdeyse 1 sene oluyor. Ara ara birileriyle tanışıyorum ama kafama yatmıyo derken tanışmayı da kestim. Eskilerden tanış olduğum birileri ara ara yazdı falan yok bana uymadı. Ne istiyorum ne arıyorum bilmiyorum. Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Sizler n’aptınız? Eş seçerken ilk evliliğinizden kalan tecrübelerle nasıl yollar izlediniz merak ediyorum
Edit; sorum çok netti aslında, yeniden biriyle hayatını birleştirebilen kadınlara bunu yaparken izledikleri yolları sordum. DAYAK istediğime dair 2 tane mesaj gelmiş, diğerleri de dalga geçmiş. A1 düzeyi Türkçe bilgisiyle soru, sorunun hitap ettiği kitle çok açık. Dalganızı başka başlıklarda geçebilirsiniz.
bence ilk evlilik de olsa ikinci evlilikte olsa öncelikle mantıklı düşünerek baslayip, hoslandigin ve cekim duyduğun kisiyle evlenmek gerekiyor.Bunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Evden ayrılalı 1.5 boşanalı nerdeyse 1 sene oluyor. Ara ara birileriyle tanışıyorum ama kafama yatmıyo derken tanışmayı da kestim. Eskilerden tanış olduğum birileri ara ara yazdı falan yok bana uymadı. Ne istiyorum ne arıyorum bilmiyorum. Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Sizler n’aptınız? Eş seçerken ilk evliliğinizden kalan tecrübelerle nasıl yollar izlediniz merak ediyorum
Edit; sorum çok netti aslında, yeniden biriyle hayatını birleştirebilen kadınlara bunu yaparken izledikleri yolları sordum. DAYAK istediğime dair 2 tane mesaj gelmiş, diğerleri de dalga geçmiş. A1 düzeyi Türkçe bilgisiyle soru, sorunun hitap ettiği kitle çok açık. Dalganızı başka başlıklarda geçebilirsiniz.
Siyah cok koyu,beyaz cok acik ise gri bakacaksin..Aşık olmak istiyorum ama olamıyorum sanki. Yani şöyle; aşık olacağım ayaklarımı yerden kesecek türden tipler naif sevebilecek, kıyamayacak, gözünden esirgeyecek tipler değil. Kıyamayan naif adamlar da aşık olacağım türden değil.
Aşk oncelikliydi. Çünkü evlilik mantıklı bir süreç degil. hayatını bilerek zorlaştı riyorsun. Kiminle evlenirsen evlen zor. Ama aşk varsa görmezden gelinebiliyor.Bunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
Aşık ola ola gidip narsistlere aşık oluyoruz of ya.Ben de sizin yazdığınız gibiBunu hem merak ediyorum hem derdim. Karar vermekte çok zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?