2. Evliliğini yapanlar aşk mı mantık mı

B BanaBirMasalAnlat @Jann Dark siz, bir kadına şiddet istediğine dair mesaj atabilecek kadar şiddeti meşru gören, bunun üzerinden espiri yapabilen kadınlarsınız. @Mune bakar mısın lütfen?

Tabi kötü davranılmasından haz alıyorum ama aradığım kadar kötüsünü bulamadım. En kötüye oynuyorum. Bakıyorum kötü yok diyorum bu yeterince kötü değil daha da kötüsü gelsin.

Arıyorum ama öyle böyle değil gazetelere ilan veriyorum.

O piti piti inanılmaz bi tavsiye. Bu zamana kadar hep papatya falıydı bak o kadar papatya telef oldu. Hemen sabah o pitipitiye başlıyorum.

Evet böyle höt desin beyaz atlet üstüne altın zincir taksın köy peyniri koksun istiyorum. Ben otlu peynirden hoşlanıyorum.
Evet tam olarak bundan bi seviye sonrasi gazete ilanlari gibi gorunuyor farkinda misiniz?

Aklım olsa 1. Evliliği bile yapmazdım. Evlenmek benim yapıma ters olduğu için tabi bu dediğim şey. Bir de karşına çıkmadığından anlayamıyorsun.
Eğer cidden hoşlanacağın biri çıksa asla böyle mantık çerçevesinde bakamazsın. Gerçi ben çok severek evlenip , boşanan da çok gördüm.
Umarım doğru bir hayat yaşarsın.

Benim gordugum kadsri bir kere evlenenler ve syrilanlar ikinciye daha kolay evleniuo ama yadirgamam bu durumu. Elestirmek icjn demedim. Hic evlenmryenler daha zor karar veriyor. Cesaret edemiyor galiba.

Evet tam olarak bundan bi seviye sonrasi gazete ilanlari gibi gorunuyor farkinda misiniz?

Diyelim ki çok evlenmek istiyorum ölüyorum evlenmek için. Size ne bundan? Sorulan soru 2. Evliliğini hangi kritere göre yaptıklarıyken, sizin kurduğunuz şu cümleler sadece ve sadece birilerini incitmek ve tartışma yaratmak için. Her konuya cevap vermek zorunda değilsiniz.

Diyelim ki çok evlenmek istiyorum ölüyorum evlenmek için. Size ne bundan? Sorulan soru 2. Evliliğini hangi kritere göre yaptıklarıyken, sizin kurduğunuz şu cümleler sadece ve sadece birilerini incitmek ve tartışma yaratmak için. Her konuya cevap vermek zorunda değilsiniz.
Aslinda ilk mesajimda buna cevap vermek istemistim, siz celallendiniz durduk yere.

Evleneceginiz insan karsiniza cikinca zaten anlayacaksiniz, bunun icin kriter belirlemeye gerek yok. Simdi anlatabildim umarim

Mantığım olmadan nasıl seveyim ki birini? Mantığım onu beğenecek, ölçüp tartıp bununla olur diyecek ki ben sonra sevmeye başlayacağım

Bekar olsaydim mantigim asla evlenme derdi :) annemin yine o meshur lafi geldi aklima kötunun kahrini cekecegime g.tümün kahrini cekerim 🤭ajhsha

Yaklaşık 10 yıldır bekar olarak bayıldımmm bu lafa🤣🤣🤣🤣. İşte 10 yıldır yaşadığım, ve yaşayacağım hayatın özeti. Annenizin ağzına sağlık.
Konu sahibine gelince; Daha 1 yılda buraya konu açacak kadar arayıştaysanız eğer ayrıldığınız eşinizden çok çekmemişsiniz, evlilikten de canınız yanmamış demektir. Yoksa benim gibi adını anmazdınız. Hayatımdaki en son seçenek bile değil evlilik.

Hem kendine guvenli hem de deger veren bir erkek bulmak zor evet. Sanirim sizin karsiniza ya kendine guvensiz ama deger veren ya da kendine guvenli ama deger vermeyen erkek cikmis. Bu ikisini de bir erkekte bulursaniz kacirmayin. Cogu evli zaten bu tur erkeklerin :)

Yaklaşık 10 yıldır bekar olarak bayıldımmm bu lafa🤣🤣🤣🤣. İşte 10 yıldır yaşadığım, ve yaşayacağım hayatın özeti. Annenizin ağzına sağlık.
Konu sahibine gelince; Daha 1 yılda buraya konu açacak kadar arayıştaysanız eğer ayrıldığınız eşinizden çok çekmemişsiniz, evlilikten de canınız yanmamış demektir. Yoksa benim gibi adını anmazdınız. Hayatımdaki en son seçenek bile değil evlilik.
Allah agzinizin tadini bozmasın ❤ musmutlu uzun bir hayat dilerim.Anacim muziptir 😄 daha ne laflar var,e damdan duseni damdan dusen anlat misali.

B BanaBirMasalAnlat @Jann Dark siz, bir kadına şiddet istediğine dair mesaj atabilecek kadar şiddeti meşru gören, bunun üzerinden espiri yapabilen kadınlarsınız. @Mune bakar mısın lütfen?

Tabi kötü davranılmasından haz alıyorum ama aradığım kadar kötüsünü bulamadım. En kötüye oynuyorum. Bakıyorum kötü yok diyorum bu yeterince kötü değil daha da kötüsü gelsin.

Arıyorum ama öyle böyle değil gazetelere ilan veriyorum.

O piti piti inanılmaz bi tavsiye. Bu zamana kadar hep papatya falıydı bak o kadar papatya telef oldu. Hemen sabah o pitipitiye başlıyorum.

Evet böyle höt desin beyaz atlet üstüne altın zincir taksın köy peyniri koksun istiyorum. Ben otlu peynirden hoşlanıyorum.
Ben o değilim konuyu okumadım bile 😅

Back
X