- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Nasıl bir başlık oldu bilmiyorum ama danışmak istediğim konu şu arkadaşlar. 10 yaşında bir kızınız olsa 13 yaşında erkek çocuğu olan birisine şans verir mısınız? Yoksa daha başlamadan burda kalsın mi dersiniz?
Dipnot: benim için çocukların ikiside çocuk ama herkes ooo tüm kabusların i dökünce açıkçası gözüm korktu .
Aynı işi yapıyoruz. İş anlamında birbirimizi anlıyoruz .
Sorularınız olursa cevaplarım. Hepinizi kocaman öptüm
13 yaşındaki erkek çocuktan çok babasına nasıl güvenceksiniz?Nasıl bir başlık oldu bilmiyorum ama danışmak istediğim konu şu arkadaşlar. 10 yaşında bir kızınız olsa 13 yaşında erkek çocuğu olan birisine şans verir mısınız? Yoksa daha başlamadan burda kalsın mi dersiniz?
Dipnot: benim için çocukların ikiside çocuk ama herkes ooo tüm kabusların i dökünce açıkçası gözüm korktu .
Aynı işi yapıyoruz. İş anlamında birbirimizi anlıyoruz .
Sorularınız olursa cevaplarım. Hepinizi kocaman öptüm
Moralini bozduk biz senin üzüldüm şimdiMune konuyu kapatabilir miyiz
Mune konuyu kapatabilir miyiz
Yani arada evlensem mi diye düşünüp evlenmemeye karar veriyorum canım her seferinde :)Moralini bozduk biz senin üzüldüm şimdi
Mutlu olmak senin de hakkın. Mutlaka evladın için en iyisini yaparsın. Hakkında hayırlısı olsun. Pislikler yüzünden kimseye güvenemez olduk ne acı.
Akraba tacizlerine falan şahit olmuş olan bizler mı sağlıksız düşünüyoruz acaba bilemedim.Ben herkesi sapik gormedigim icin destekliyorum seni karincacim
Konuyu kapattirmak istemissin istersen ozelden yazisalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?