2. evlilik sünnet düğünü + davetiye anne baba adı ? derdim var !

Sizin dağvetiyenizde değişik olsun..
Anne baba kısmına atıyorum soyadınız öztürk mü

Öztürk ailesi yazınn..
Bişi yapamaz velayet davası felan..
Hem oğlunuz büyümüş, ona sorarlar kimde kalmak istediğini..
Oğlunuz, ilgisiz bi babayı mı tercih eder yoksa sizi mi.. Bi düşünün !!
Bu arada bişi sormak istiyorum..
Şimdi ki eşinizin bi çocuğu war mı_?
Yani ewlenip ayrılmış mı kendiside..
Hoşuma gitti, oğlunuza sünnet düğünü yapmasına, merak ettim o açıdan :31:

Hayir cnm cocugu yok biyolojik olarak ama bnm oglum onum cani oldu kiyamadigi deger verdigi..
Bunlari goruruken asla o sprem babasini adini yazmam..
dediginiz gibi sadece ozturk ailesi yazicak kismetse..

Arkadaşlar xyz ailesi yazdırılmalı demişler.
Fakat aklıma takılan bir kaç sey oldu.

Mesela siz davetiyeye xxx ailesi yazarsanız o soyad oğlunuzun yani eski eşinizin soyadı mı olacak. Örnek veriyorum tamamen eski eşinizin ve cocugunuzun soy ismi aksoy ise aksoy ailesi mi yazacak davetiyede?

Yoksa yeni eşinizin soyadı mı yazacak?

Açıkçası öz babası hayatta ileride öz babasının ismini yazdırmazsanız size kırgınlık yasayabilir diye düsünüyorum..
Öz anne ve öz baba ismi yazılması taraftarıyım.
Ama sizin durumunuzda en saglıklısı ne xxx ailesi yazılması ne de ebeveyn ismi yazılması.

En güzeli yalnızca cocugunuzun isim ve soyismi yazılmasıdır..

Hayir tabi ki de sonucta dugunu yapan simid ki esim maddi manevi sorululuk altina giren neden eski soy adimi yazip ailesi yazicam onun ailesi yapsa hi o zmana ok.
ebeveyn ismi yazmamaya karar verdik en mantiklisi

zibidi hanım evlendin de hemen hamile kaldın demek. hızına hayranım.:)
nasıl gidiyor her şey? umarım yolundadır.
ben olsam ne yapardım. anne baba ismi yazdırmazdım. sadece oğlumun adını yazdırırdım. onun davetiyesi o çağırıyor sonuçta herkesi..X ailesi olarak da yazdırsan belki birine batar canım. insanları anlamak zor.

Gunaydin ipek hanimcim :)
Hiz degil kismet diyelim ;)
Cok sukur cnm hersey yolunda.
Bir tek oglumun adini yazarsak esimin ailesinden ismini hatirlamayanlar olabilir cnm

Xyz ailesi bence de mantıklı çözüm, evet soyadlarınız aynı değil ama bu düğünü düzenleyen ailenin soyadı olmalı bence, diğer türlüsü eşinize haksızlık olur. Sperm babasını hiç takmayın kafanıza bir halt edemez bu arada hayırlı olsun umarım gönlünüzce güzel bir düğün olur

Kesinlikle esime cok ayip olur insallah cok tskr ederim

Canım hayat ne getirir bilemeyiz.İnsanlar yıllar geçtikçe pişmanlıkları artabilir.Veya bugün çocuğun küçük,yarın babasına merakı sevgisi artabilir.Ben babası ne kadar görüşmese de kötü bile olsa yaşıyorsa,bir başkasına baba demesi taraftarı değilim aslında.Eğer çocuk baba dediği insanla ilgili hayal kırıklığı yaşarsa yıkımı daha büyük olur.Yarın evladın kendi karar verir görüşüp görüşmeyeceğine ama sen şimdiden ileride hesap vereceğin,zor durumda kalacağın şeyler yapma.
.Davetiyeye ha şimdi ki kocanın adını yazmışsın,ha ...ailesi diye syadını yazmışsın farketmiyor.O yüzden çocuğun adını yazmak en mantıklısı.

Baba kelimesini kendi istegiyle soyledi soylerkende hayir sus tu kaka denmez cocuga sonucta yillardir baba kelimesine ilgiye hasretti.

Annesi/Babasi yazisini yazdirmayin, x ve y Öztürk yazdirin, kimse bisey diyemez ozaman.... Simdiden Hayirli olsun, iyi eglenceler...

Son düzenleme:
Back
X