2.Evlilik ve 10 yaş fark..

ceycey85

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
186
116
23
Merhaba eşimden ayrıldım 6 ve 9 yaşında iki kızım var hafta ici bende hafta sonu babalarında kalıyorlar öğretmenim biriyle tanıştım kendisi benden 10 yaş büyük üniversitede öğretim görevlisi bu arada 34 yaşındayım yaş farkı ilerde ya da suan ne gibi sıkıntılar çıkarır onun da 8 yaşında bir kızı var velayeti annede suan tanışma aşamasındayiz fikirlerinizi merak ediyorum mantikli iyi bir insan aşk derseniz yok bende zaten öyle bir insan hiç olmadim keşke olsam :( ikinci evliliğini yapan yaş farki çok olan arkdaşlar fikirlerinizi söyler misiniz

Bence siz bu sefer aşk arıyorsunuz
Neden derseniz hiiiiç aşk gibi bir derdiniz olmasaydı, o son satırlarınızı yazmazdınız emin olun :)
Yaşınız genç kalbin pırpır etmeye hakkını elinden almayın bence
Sevgiler

34 yaş kadının kendini tanıdığı öğrendiği emin ve kararlı olduğu bir yaş.çocuklar herşeye alışır doğru davranış sergilenirse... ancak sizin nasıl bir evlilik istediğiniz ve karşınızdakinin ne derece uyum içerisinde olacağı önemli. Evliliği kalbinize sığdırırsanız yol alırsınız,aklınıza zaten sığdırmışsınız...

Merhaba eşimden ayrıldım 6 ve 9 yaşında iki kızım var hafta ici bende hafta sonu babalarında kalıyorlar öğretmenim biriyle tanıştım kendisi benden 10 yaş büyük üniversitede öğretim görevlisi bu arada 34 yaşındayım yaş farkı ilerde ya da suan ne gibi sıkıntılar çıkarır onun da 8 yaşında bir kızı var velayeti annede suan tanışma aşamasındayiz fikirlerinizi merak ediyorum mantikli iyi bir insan aşk derseniz yok bende zaten öyle bir insan hiç olmadim keşke olsam :( ikinci evliliğini yapan yaş farki çok olan arkdaşlar fikirlerinizi söyler misiniz
2.evliliğim evlendiğim zaman ben 31 eşim 41 yaşındaydı hiçte sorun yaşamadık.

Merhaba eşimden ayrıldım 6 ve 9 yaşında iki kızım var hafta ici bende hafta sonu babalarında kalıyorlar öğretmenim biriyle tanıştım kendisi benden 10 yaş büyük üniversitede öğretim görevlisi bu arada 34 yaşındayım yaş farkı ilerde ya da suan ne gibi sıkıntılar çıkarır onun da 8 yaşında bir kızı var velayeti annede suan tanışma aşamasındayiz fikirlerinizi merak ediyorum mantikli iyi bir insan aşk derseniz yok bende zaten öyle bir insan hiç olmadim keşke olsam :KK43: ikinci evliliğini yapan yaş farki çok olan arkdaşlar fikirlerinizi söyler misiniz
On yaş çok büyük fark değil orta yaş sizinde yaşınız bence uygun tek sorun aşk olmaması benim de ikinci evliliğim beş ay oldu aşık olmadım sevdim evlenince aynı evin içine girince yaşamadan bilemiyor insan fakat keşke aşk evliliği yapsaydım dediğim oluyor bazı şeylere sabretme noktasın da yaş farkı çok uçurum değil erkeğin kadın dan büyük olması iyidir 15,20 yaş çok fakat bence 10 yaş ideal ama iyi tanıyın acele etmeyin sadece

Orta yaş için 10 yaş çok fark değil bana göre. Ancak kafalariniz ve hayat tarzlariniz uymali.

Merhaba eşimden ayrıldım 6 ve 9 yaşında iki kızım var hafta ici bende hafta sonu babalarında kalıyorlar öğretmenim biriyle tanıştım kendisi benden 10 yaş büyük üniversitede öğretim görevlisi bu arada 34 yaşındayım yaş farkı ilerde ya da suan ne gibi sıkıntılar çıkarır onun da 8 yaşında bir kızı var velayeti annede suan tanışma aşamasındayiz fikirlerinizi merak ediyorum mantikli iyi bir insan aşk derseniz yok bende zaten öyle bir insan hiç olmadim keşke olsam :KK43: ikinci evliliğini yapan yaş farki çok olan arkdaşlar fikirlerinizi söyler misiniz
Yaş sorun olmaz zaten yaşın sorun olması için 10 değil 20 yaş falan büyük olması gerekir:)
Ama burda sorun olabilecek şey çocuklar onların fikri önemli anlaşabilmeleri yaşa takılmayın.

Görüştüğüm kişiyle benim de aramda 10 yaş var. Ama karşılıklı sevgi ve saygı olunca yaş sorun olmuyor. 35-45 yaş olgunluk açısından da uygun bence. Sadece çocuklarla iletişimi yada sizin onun çocuğuyla iletişiminiz nasıl olacak o daha önemli bir konu bence

Back
X