• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik ve çocuk sorunu

Sen eski esini dusunuyor musun?
Simdi seninle evli sonucta seni tercih ettigi icin yaninda.
Fakat kendini kizi ile kiyaslayamazsin.
Allah korusun sizde ayrilabilirsiniz ama o kizindan omur boyu ayrilmayacak.
Biraz rahatla ve mutlu olmaya esine ve kendine keyif vermeye calis.
Gecmis gecmistir.

Hic dusunmuyorum cunku bi bagim yok.kizin annesiyle ben karsilasiyorum ben konusmak zorunda kaliyorum ayni ilde yerlerdeyiz gormek zorunda kaliyorum siyrilamiyorum . Cokta duygusal bi insanim.ayrimak hic dusunmuyorum oturup dusunuyorum adam evini eksik birakmiyo isten eve evden ise sigarasi bile yok gezdiriyoda.olumsuznyanlari cok az. Daha ne istiyosun diyorum ama icimdeki o kiskanclik hissini engelleyemiuorum

Destek alın mutlaka.
Kimse eski eşini sevmez. Asla sevmez. Çocuğuna bakıncada asla sevmediği birini görmez. Eşiniz çocuğuna bakınca sadece çocuğunu görüyordur. Endişelenmeyin.

Destek alın mutlaka.
Kimse eski eşini sevmez. Asla sevmez. Çocuğuna bakıncada asla sevmediği birini görmez. Eşiniz çocuğuna bakınca sadece çocuğunu görüyordur. Endişelenmeyin.
Gecen bi dugune gittik ucumuz. Bende dans ediyordu esim kuzum benim aldi telefonu cekmeye baslai bizi ben olsam kiskancliktan olrum utaniyorum kendimden. Sonra esim gel dedi ben cektim onlari ama nasil boyle moralsizim kafayimi yedim naptimya

Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşimin benden çok başka bir şeyi sevmesini hazmedemem. Hatta evlenirken en önce söylediğim şartım bu olmuştu. Benden başka bir şeye daha fazla önem verirsen olmaz demiştim. Keşke evlenmeseydin.

Evet soyluyorumda bak boyle boyle. Diyoki sen istiyosun dunya senin etrafinda donsun bu seferde ters tepiyo iste.
Ama onu istemek hakkın. Her kadın bunu ister. Madem sana gerekli değeri vermeyecek o zaman o evlenmeyip hayatını kızına adayacaktı.

Gecen bi dugune gittik ucumuz. Bende dans ediyordu esim kuzum benim aldi telefonu cekmeye baslai bizi ben olsam kiskancliktan olrum utaniyorum kendimden. Sonra esim gel dedi ben cektim onlari ama nasil boyle moralsizim kafayimi yedim naptimya
Bence hassaslaşmışsınız bu konuya.
Yoksa aklı başında birisiniz belli.

Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşimin benden çok başka bir şeyi sevmesini hazmedemem. Hatta evlenirken en önce söylediğim şartım bu olmuştu. Benden başka bir şeye daha fazla önem verirsen olmaz demiştim. Keşke evlenmeseydin.
İnsan çocuğunu başka eşini başka sever. Kıyaslanamaz ki o.

İnsan çocuğunu başka eşini başka sever. Kıyaslanamaz ki o.
Çocuğum olmadığı için daha farklı düşünüyorum sanırım. Yine aynı şeyi söylüyorum; büyük konuşmayayım ama benim yapabileceğim, kabullenebileceğim bir şey değil. Eşim beni el üstünde tutmayacaksa ikinci muamelesi yapacaksa neden evlendim ki?

Ama onu istemek hakkın. Her kadın bunu ister. Madem sana gerekli değeri vermeyecek o zaman o evlenmeyip hayatını kızına adayacaktı.
Evet bende aynisini defalarca dedim ayrilik asamasina geldik hatta. Ama istemedi ben istemiyorum dedi. Istememesini bile kizi icin diye dusunuyorum yani.

Çocuğum olmadığı için daha farklı düşünüyorum sanırım. Yine aynı şeyi söylüyorum; büyük konuşmayayım ama benim yapabileceğim, kabullenebileceğim bir şey değil. Eşim beni el üstünde tutmayacaksa ikinci muamelesi yapacaksa neden evlendim ki?
Cok haklisin soyledigimde ama onceki gibi degil hakkini yemiyim ilerleme var.azcik da olsa

Mantik evliligi gorucu usulu oldu ayni kaderi yasadigim icin istemistim
Aşk Evliliği değil mantık Evliliği yaptın o halde bu durumu böyle kabul etmelisin içinden geliyorsa eşin ilgi gösterir sende bu durumu kafandan atmaya çalış baska seylere odaklan

Back
X