- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekran fotosunun evladı olması doğal değil mi? Annesi siz olsanız gurur duyacaktınız.Bu durumumun bize zarar verecegini anladim hemen psikiyatriye gittim zaten.insallah duzelir omurboyu kullancak halimde yok bigun birakmam gerekicek . Suan bak saat 12 yi gecti isyerinden yeni cikiyorum bu duygulari atip evimde kahvemi yudulamak istiyorum ama aklimda.heo kiskanma duygusu var dusunun esim ekran fotosunu kizi yapti diye tartistim onunla![]()
Oyle oldugunu dusunuyorum bende.bile bile kabul ettim onlara kiyamadim ortadaydilar boyle olcagini hic bilmiuodumAslında siz çocuğu değil eski eşi kıskanıyorsunuz. Çocuk anneye benzediği için yansıtıyorsunuz
Yasamadan bilmiyorum ama dedigim gibi onu cok seviyorum oz kardesi olucak sonucta ojadarfa yapmam heraldeMalesef çocuğunuz olduğunda da o kizcagizin çocuğunuza dokunması bırakın kıskanmayı sizi ofkelendiricek. İyi değil bu durum.
Ben oyle yapiyorum diye oda duvar kagidini ucumuzun fotosu yapti ya cocuk gibiyim valla billaEkran fotosunun evladı olması doğal değil mi? Annesi siz olsanız gurur duyacaktınız.
InsallahYasamadan bilmiyorum ama dedigim gibi onu cok seviyorum oz kardesi olucak sonucta ojadarfa yapmam heralde
En azından farkındasınız yanlış yaptığınızın. İlk fırsatta psikolog desteği alın. Çok güzel bir aile olabilirsiniz.Ben oyle yapiyorum diye oda duvar kagidini ucumuzun fotosu yapti ya cocuk gibiyim valla billa
Insallah canim cok istiyorum bu kotu duygulardan kurtulmak ilk 3 ay bisey yoktu sonra birden boyle basladiEn azından farkındasınız yanlış yaptığınızın. İlk fırsatta psikolog desteği alın. Çok güzel bir aile olabilirsiniz.
[QUOTE="Sevgiozlem, post: 52802570, member: 841191
Bu durumu esime bagliyorum cunku aradaki cizgiyi koyamadi bana ilgisiz kaldi ona da tamamen ilgisini gosterdi belki esitlik olsaydi ikimize birden gosterseydi sevgiyi jic sknti cikmicakti
Bak canim haklisin son derece. Ama ben beni sevmeyen guzel soz soylemeyen sadece kizina odaklanmis bi insan gordugumde kendimi dadi gibi hissediyorum. Onu sevmesin demiuorum sevsin benden daha cok sevsin ama benimlede ilgilensin bunu goremiyorum[/QUOTE]İkinize eşit ilgi gösteremez zira eşit konumda değilsiniz
Biriniz çocuk biriniz yetişkinsiniz
Daha önce hayatında siz yoktunuz kızı vardı yarın bir bakarsınız siz yine toksunuz ama kızı var
Kız sizin rakibiniz değil eşitlik beklemeyin ne olur
Bak canim haklisin son derece. Ama ben beni sevmeyen guzel soz soylemeyen sadece kizina odaklanmis bi insan gordugumde kendimi dadi gibi hissediyorum. Onu sevmesin demiuorum sevsin benden daha cok sevsin ama benimlede ilgilensin bunu goremiyorum
Iste suan da basladim tedaviye. Buda yararli gelmezse ben tum benligimden vazgecip onlari rahat birakip hayatlarindan cikicam. Daha sorunsuz birini bulsunlar diye ikiside gulmeyi hakediyor[/QUOTE]Sorun ilgi ise ayrı ama ilgi beklentileriniz çocukça
Çocuğa yaptı bana da yapsın diye ekran resminden bile huzursuzluk çıkmış
Eşimin ekran resmi değilim
Hatta telefonunda aşkım vs diye de kayıtlı değilim sadece adımla kayıtlıyım
Hiç bana ilgi göstermiyor demedim
Bunlar ilgi değildir ki çocuk o resimle Mutlu olur ama sizin daha farklı beklentileriniz olmalı
Iste suan da basladim tedaviye. Buda yararli gelmezse ben tum benligimden vazgecip onlari rahat birakip hayatlarindan cikicam. Daha sorunsuz birini bulsunlar diye ikiside gulmeyi hakediyor
Allah biliyor gerisi hic onemli degil. Soz konusu onlari mutlu edememekse kendimden vazgecicem zaten.valla siz bu kafayla giderseniz ondan da bosanirsiniz.üste 4 kere daha evlenir bosanirsiniz.8 yasında cocuk ya anne zaten yok başında babasıda varken yok olsun istiyorsunuz.ben bu kadar kıskanç bir kadinin o cocuga iyi davrandigini sanmiyorum.
Bikac gun once cekildik daha