Keşke öyle dese ama kararı kesin birde onlar doğulu vermezler asla.Eşin işkembeden sallıyoe gibime geliyor. Aynısı arkadaşımın başına geldi ;" Okey al kızını tamam "dedi. Yemin ederim 2. Haftada sende kalsın ben ilgilenemiyorum diye geri yolladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke öyle dese ama kararı kesin birde onlar doğulu vermezler asla.Eşin işkembeden sallıyoe gibime geliyor. Aynısı arkadaşımın başına geldi ;" Okey al kızını tamam "dedi. Yemin ederim 2. Haftada sende kalsın ben ilgilenemiyorum diye geri yolladı.
Evlendiğimiz zaman eski eşimde kalacaktı oda öyle biliyordu zaten. Ben dedim ki karşı taraf evlenirse ben kızımı alırım dedim oda sürekli mi dedi bende evet dedimiyide kızınız şu an sizinle yaşamıyor mu bu evleneceğiniz adam kızınızın sizinle yaşadığını bilmiyormuydu da suratı değişti?
Sorun etmiyor aslında sadece beni tam anlamıyla anlayamıyor başından bir evlilik geçmediği ve çocuğu olmadığı için.Olmaz bu is.
Kizinizdan evleneceksiniz diye niye ayri kalasiniz.
Bu kisi de belli ki kizinizi sorun edecek birisi nasil farkina varip hala seviyorum diyebiliyorsunuz.
Tamam iste nasil iciniz aliyor?Sorun etmiyor aslında sadece beni tam anlamıyla anlayamıyor başından bir evlilik geçmediği ve çocuğu olmadığı için.
Evlendiğimiz zaman eski eşimde kalacaktı oda öyle biliyordu zaten. Ben dedim ki karşı taraf evlenirse ben kızımı alırım dedim oda sürekli mi dedi bende evet dedim
Kendisi de vermek istemese alamayacagini biliyor ama kendi de istiyorneden evlendiğinizde eski eşinizde kalıyor velayeti sizdeymiş zaten. eski eşinizin evlenirsen alırım demesi birşey ifade etmiyor. velayeti sizde. siz nereye kızınız oraya.
Kendisi de vermek istemese alamayacagini biliyor ama kendi de istiyor
Bu olayda herkes kendince haklı ama anladığım sizin kızınızı bırakmayacağınz yoksa içiniz içinizi yemezdi babaanne iyi bakıyor diyip hemen evlenirdiniz zaten. Benimde bir kızım var büyük konuşmak veya eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlamayın ama ben de asla kızımı birakamazdm.Evet içimde oturtamadığım tek şey kızım onu öylece bırakıp gidemem. Görüşmene karışmam dedi ama ben öyle hergün arayarak görüntülü konuşarak yanında olamam. Babannesi ona iyi bakıyor bundan eminim ama anne sevgisi başka. Şuan aslında ailem kaynaklı biraz ama hayatımdaki kişiyi seviyorum onunla gelecek düşünüyorum. Kendisine söyledim 3 yıl daha zaman tanı diye ama kendisi seneye atanacağı için ailesi de evlenmesini istiyor haliyle o kadar beklemek bana geç olur biz 1 yıldır birlikteyiz dedi.
Sagolsun, allah razi olsun, pek vicdanliymis... su laf kedim icin soylense iliskiden vazgecerim o kadar soyleyeyim.çok iyi giden bir ilişkim var evet ama ona eğer hep bizimle yaşamak isterse tepkin ne olur dediğim de suratı değişti hoşuna da gitmedi sanki ama oda bir eşya değil bende vicdansız değilim dedi sadece alışamadım hala biraz değişik geliyor onuda zamanla aşarım ben
Ya siz iyimisiniz elin adamının sizin ilişkinize karışıp sınır koyabileceğini düşündüren ne? Bu kadar mı zayıf karakterlisiniz?Velayeti bende. Çocuğumu yanımda istiyorum ama kızım sonuçta dünyanın en mükemmel insanı da olsa belki kızım rahat etmez babasında kalmak ister orda da mutlu gayet iyi bakılıyor ama ben istediğim zaman benim yanıma gelsin istiyorum benimle kalsın ondan babalık istemiyorum sadece kızımla aramdaki o ilişkiye karışmasın sınır koymasın. Eski eşim evlenirse ben kızımı üvey anneye bırakamam onu yanına alırım. Ama işte ilerde değişir mi benim kızımı istemez değişir mi diye korkuyorum
Anlayan birini elbet bulursun. Bu adamla olmaz. Çocuğum yok. Ona rağmen diyorum ki " kızımla ilgili bir şey dediğimde suratı bozulan adamın suratını dağıtır, eline veririm."Sorun etmiyor aslında sadece beni tam anlamıyla anlayamıyor başından bir evlilik geçmediği ve çocuğu olmadığı için.