2. Evlilik ve kızım…

Evet içimde oturtamadığım tek şey kızım onu öylece bırakıp gidemem. Görüşmene karışmam dedi ama ben öyle hergün arayarak görüntülü konuşarak yanında olamam. Babannesi ona iyi bakıyor bundan eminim ama anne sevgisi başka. Şuan aslında ailem kaynaklı biraz ama hayatımdaki kişiyi seviyorum onunla gelecek düşünüyorum. Kendisine söyledim 3 yıl daha zaman tanı diye ama kendisi seneye atanacağı için ailesi de evlenmesini istiyor haliyle o kadar beklemek bana geç olur biz 1 yıldır birlikteyiz dedi.
Görüşmene karışmam derken? Yok bir de karışsaydı.

Bunu lütuf gibi sunduğuna göre evlendiğinde asla istemeyecek çocuğunuzu ona göre karar verin.

merhaba hanımlar. Ben 28 yaşındayım eşimden 2 yıl önce ayrıldım eşim başka şehirde ve ben aile evinde yaşıyorum 7 yaşında kızım var. Ve şuan hayatımda daha önce evlenmemiş birisi var beni çok seviyor değer veriyor. 1 yıldır beraberiz. Aileside beni sevdi istemeye gelelim evlenin artık diyorlar. Ben bu ay aileme açıklamak istiyorum ama kafam çok karışık sebepleri ise şu. Ben evlenirsem eski eşim kızımı yanına alacakmış evlendiğim kişi kim olursa olsun güvenemem dedi. Yanına alırsa zaten uzak bir şehirde her zaman göremem ayrıyetten, şuan ki görüştüğüm kişi teğmen olucak ve uzak şehire gidicem evlenirsek. Şuan kızım babasının yanında tatil olduğu için orda da gayet iyi mutlu ama ben onu özlüyorum çok iyi giden bir ilişkim var evet ama ona eğer hep bizimle yaşamak isterse tepkin ne olur dediğim de suratı değişti hoşuna da gitmedi sanki ama oda bir eşya değil bende vicdansız değilim dedi sadece alışamadım hala biraz değişik geliyor onuda zamanla aşarım ben dedi.. çok korkuyorum ya eski bir eşim hiç görüştürmezse diye veya şuan ki kişi ilerde değişirse diye. Bir yanım ayrıl diyor ama aile evindede öyle mutlu değilim annem çok sıkıntılı birisi evde herşeyi saklar kızımla ben yemeyim diye babama sürekli ya bu kızın evden gidecek ben diyor 2 gün önce de eşyasını çalmakla suçladı beni. Evlensem çocuğumu bırakan vicdansız gibi hissediyorum ama ben yavrumu da çok seviyorum. Ama ya babasında mutsuz olursa ve ben almak istediğimde şuan ki kişi sorun yaratırsa diye Şuan çok kararsızım ne yapmalıyım ;(
Öz annen mi?

kizinla tanistilar mi? birbirlerini sevdiler mi? kizin ne der onunla yasamaya?
zavalli kiz aile evinde huzur bulamamis
anne baba bosanmis baba arazi, baska sehirde,
anneanne evinde yasiyor hergun duymadığı hakaret kalmiyor
anne evleniyor cocugu babaya postaliyor
baba yarin birgun evlense vs bakmak istemese anneye geri postalayacak ama annenin esi ister mi istemez mi bu bile secenekler dahilinde.
üzüldüm yani cocuga. ayrica babasi kim olacak da alacak mahkeme kararı yoksa? oyle kolay degil - tabii anne vermeye heveski degilss
Hayır tanışmadılar henüz işte aile tanışması olursa tanışacaklar onlarda bu ay gelelim diyorlar. Tam olarak bu yüzden kararsızım o dünyaya gelmek istemedi onu ben getirdim. Şuan kafam çok karışık doğru mu yapıyorum yada ne yapmalıyım nasıl yol almalıyım bilmiyorum

merhaba hanımlar. Ben 28 yaşındayım eşimden 2 yıl önce ayrıldım eşim başka şehirde ve ben aile evinde yaşıyorum 7 yaşında kızım var. Ve şuan hayatımda daha önce evlenmemiş birisi var beni çok seviyor değer veriyor. 1 yıldır beraberiz. Aileside beni sevdi istemeye gelelim evlenin artık diyorlar. Ben bu ay aileme açıklamak istiyorum ama kafam çok karışık sebepleri ise şu. Ben evlenirsem eski eşim kızımı yanına alacakmış evlendiğim kişi kim olursa olsun güvenemem dedi. Yanına alırsa zaten uzak bir şehirde her zaman göremem ayrıyetten, şuan ki görüştüğüm kişi teğmen olucak ve uzak şehire gidicem evlenirsek. Şuan kızım babasının yanında tatil olduğu için orda da gayet iyi mutlu ama ben onu özlüyorum çok iyi giden bir ilişkim var evet ama ona eğer hep bizimle yaşamak isterse tepkin ne olur dediğim de suratı değişti hoşuna da gitmedi sanki ama oda bir eşya değil bende vicdansız değilim dedi sadece alışamadım hala biraz değişik geliyor onuda zamanla aşarım ben dedi.. çok korkuyorum ya eski bir eşim hiç görüştürmezse diye veya şuan ki kişi ilerde değişirse diye. Bir yanım ayrıl diyor ama aile evindede öyle mutlu değilim annem çok sıkıntılı birisi evde herşeyi saklar kızımla ben yemeyim diye babama sürekli ya bu kızın evden gidecek ben diyor 2 gün önce de eşyasını çalmakla suçladı beni. Evlensem çocuğumu bırakan vicdansız gibi hissediyorum ama ben yavrumu da çok seviyorum. Ama ya babasında mutsuz olursa ve ben almak istediğimde şuan ki kişi sorun yaratırsa diye Şuan çok kararsızım ne yapmalıyım ;(
Evladımı asla ama asla suratı turşu satan adama değişmem!!! Kızınız sizi asla affetmez babaya koz vermiş olursunuz ve o sevgiliniz asla ama asla aşamayacak hatta ilk işi sizi hamile bırakıp yeni bebeğe odaklanmanı kızını içten içe unutmanı bekleyecek.. anneni bahane etme kızını gerçekten seviyorsan ayrı eve çık kızını kızın bilen biriyle ol

Hayır tanışmadılar henüz işte aile tanışması olursa tanışacaklar onlarda bu ay gelelim diyorlar. Tam olarak bu yüzden kararsızım o dünyaya gelmek istemedi onu ben getirdim. Şuan kafam çok karışık doğru mu yapıyorum yada ne yapmalıyım nasıl yol almalıyım bilmiyorum
Adam çocuğu kesinlikle istemiyor. İstese elli kere tanışırdı merak ederdi.
Evlenirsen de ömür boyu üveyliğini hissettirecek.
İyi düşün konu sahibi.
Çocuğuna bunu yaşatmaya hakkın var mı?

tamam da sence tanismalarinin yeri aile tanismasi mi? cocugun ne kadar rahat olabilir ki aile tanismasinda? sevgilin ne kadar rahat olabilir? onca insanin icinde birbirlerini ne kadar taniyabilirler?
adamin arabasi varsa cocugu lunaparka falan götürün. sevgilim deme, arabasiyla gittiğiniz biri sansin. orada cocuga jetonlar alsin, bazi seylere beraber binin, bazi erkek isi oyuncaklarda beraber oynasinlar. aile gibi bif gun gecirin. o zaman daha belli olur hoslanip hoslanmadiklari.
belki kanlari kaynar birbirlerine

Yahu nasil tanismadi. Sizin aile tanismasindan once kizinizla onu tanıştırıp gozlemleyecektiniz. Uyum yakalayabiliyor mu bakacaksiniz. Aile tanismasinda cocuk mu tanistirilir. Siz bastan cocuksuz evliligi dusundunuz sanirim niye tanistirmadiniz

Yol almayacaksin, yol vereceksin.
Ha bir de burasi Turkiye. Hic evlenmemis ogullarina bosanmis ve cocuklu bir kadini yakistirmazlar kolay kolay.
Nikah kiymak istemelerinin ardinda bir is var, uyanik olun az.
Siz daha cocukla bu adami tanistirip olur mu diye bakmadan palas pandoros evlenmeyi dusunuyorsunuz bu ne aymazliktir

Ayrıca beni çok seviyor demişsiniz ya bundan bu kadar emin olmayın. Seven insan çocuğunu gönder babasına arada görmene izin veririm demez. Ben de elimden geleni yaparım kendimi sevdirir abilik yaparım der. Canını kanını bırakmanı istemez. Tercih yapmanı istemez.

tamam da sence tanismalarinin yeri aile tanismasi mi? cocugun ne kadar rahat olabilir ki aile tanismasinda? sevgilin ne kadar rahat olabilir? onca insanin icinde birbirlerini ne kadar taniyabilirler?
adamin arabasi varsa cocugu lunaparka falan götürün. sevgilim deme, arabasiyla gittiğiniz biri sansin. orada cocuga jetonlar alsin, bazi seylere beraber binin, bazi erkek isi oyuncaklarda beraber oynasinlar. aile gibi bif gun gecirin. o zaman daha belli olur hoslanip hoslanmadiklari.
belki kanlari kaynar birbirlerine
Haklısınız evet.

Velayeti bende. Çocuğumu yanımda istiyorum ama kızım sonuçta dünyanın en mükemmel insanı da olsa belki kızım rahat etmez babasında kalmak ister orda da mutlu gayet iyi bakılıyor ama ben istediğim zaman benim yanıma gelsin istiyorum benimle kalsın ondan babalık istemiyorum sadece kızımla aramdaki o ilişkiye karışmasın sınır koymasın. Eski eşim evlenirse ben kızımı üvey anneye bırakamam onu yanına alırım. Ama işte ilerde değişir mi benim kızımı istemez değişir mi diye korkuyorum
Değişiksin. Daha ne istediğini bile bilmiyorsun.

Benim için çoook erken yaşta bir evlilik yaparak bir hata yapmışsın ikinci hatayı yapmaya doğru gidiyorsun.
Elin adamı nasıl senin çocuğunda ilişkine karışabilir ki? Bence kafanın karışması bile hata. Çocuğu dert ediyorsa niye daha önce evlenmemiş biriyle görüşmemiş?

Back
X