Evet erken ama dediğim gibi geçmişte saplantı boyutuna varana kadar isteyip mücadele ettiğim için sanırım korkularım ayyuka çıktı.Stres yapmamak için uğraşıyorumDaha 1.5 ay olmuş evleneli du bi bakalım yaa daha çok erken.
Evet erken ama dediğim gibi geçmişte saplantı boyutuna varana kadar isteyip mücadele ettiğim için sanırım korkularım ayyuka çıktı.Stres yapmamak için uğraşıyorum
Adet olunca gitmeye karar verdim zatenNormalde de bebek isteyen kadınların doktora gitmesi gerekmiyor mu? Gidin bir doktora, eşinizden çekiniyorsanız o dışarıda beklesin ya da gelmesin. Siz güzelce durumunuzu anlatın doktora. 30 yaş çok güzel, genç bir yaş. Hemen endişeye kapılmanız yersiz bence. Belki de her şey normal ama siz yunurtlama günlerini kaçırıyorsunuz bilemeyiz.
Geçmişte neden olmadı ? Bunun sebebini bulursanız yine aynı seyleri yaşamazsınız.Evet erken ama dediğim gibi geçmişte saplantı boyutuna varana kadar isteyip mücadele ettiğim için sanırım korkularım ayyuka çıktı.Stres yapmamak için uğraşıyorum
Haklısınız ama bazen insan sağlıklı düşünemiyor işte konuyu açarken daha gergindim şuan rahatlamış hissediyorumgeçmişte olmayan bebek için iyiki de olmamış demişsin, hayrını sonradan farketmişsin.
herşeyde bi hayır var az sakin..
kaldi ki daha yepyeni evlisin
Adet duzensizligin nedenmis? Pco mu var?Arkadaşlar 30 yaşındayım evet yeni evliyim normal şartlarda bende önemsemezdim ama dediğim gibi geçmişti bunun epey sıkıntısını çektiğimden korkuyorum işte
Tedavi gördüğüm dönemde bir kaç tanı koyuldu hepsinin tedavisini oldum.Mesela tüp tıkalı denildi açtırdık,kist var denildi ameliyat oldum vs
Şuan hala adet düzensizliği var bildiğinin tek şeyde bu zaten..Ama hissettiğim şey sanki tedavisiz olmayacak gibi tüp bebek düşünürdüm ama eşime bunu nasıl açıklayayım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?