• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Evlilik ve yine hamile kalamamak

4 yıl önce de aynı şeyler için mücadele edip durdum 2 sene denemediğim tedavi kalmadı her ay hüsran yaşadım.Sonrasın da iyi ki olmamış dedim boşandığım için ama aynı şeyleri tekrar yaşmaktan çok korkuyorum.1,5 ay oldu evleneli bu sabah test yaptım Ve yine tek çizgi...Evet çok yeni diyebilirsiniz ama artık dayanamıyorum aynı sıkıntıyı stresi tekrar yaşayacak gücüm yok:KK43:
yaşınız genç 6 ay bekleyin sonra olmazsa doktora gidip esiniz de siz de genel bir kontrol yaptırırsınız. bir de böyle söylemeyin Allah dağına göre kar verir derler, her zaman güçlü olun. biliyorum söylemek kolay yine de siz gönlünüzü ferah tutun. emin olun Allah en hayırlı zamanda veriyor biraz sabretmek gerek

Evet erken ama dediğim gibi geçmişte saplantı boyutuna varana kadar isteyip mücadele ettiğim için sanırım korkularım ayyuka çıktı.Stres yapmamak için uğraşıyorum
Görümcem ilk evliliğinde 3yıl hamile kalmadı ayrıldı 2.evliliğinde ilk ay kaldı ama hiç umudu yoktı
Bi arkadaşım da hiçbir sorun yoktu hamile kalamadı 2yıl görmediği tedavi kalmadı. Yani beraber olcağımız günü saati bile dr veriyo bizim isteğimiz önemli değil diyodu yine kalmadı bıraktı dru olmuyo artık dedi bu arada biyere bağlandılar yine olmadı ipi çıkardı 3ay geçti ama umudu yoktu hiç. Günü geçti test yap dedik yapmadı haftaaı oldu yaptı hamileymiş

Pisikolojik birazda sen çok istegip şatlıyosun. Hayatı akışına bırak Allah'a dua et hayırlısını bilir hayırlısını verirsin de. Hani derler ya bişeyi 40defa dersen olur diye bence yalan o kadar söylersen olacağı varsa da olmaz

Canım takma gerçekten
Takmanın gram faydası yok ve daha da geciktirir
Ben de 33 yaşındayım düşün
Adet de düzenli
Eşimde de sıkıntı yok
Ama hâlâ olmuyor
Ben de senin gibi çok takardım
Bi iki ay öncesine kadar ...
Sora düşündüm de allah korusun doğuruyorlar trafik kazası veya başka şeyler oluyor allah korusun
Ve zorla da istenmez allahtan
Eğer hayırlısı ise olsun diyorum
Mübarek Ramazan ayında da namaz kılmaya gayret ediyorum
Hacdan gelen elmayı da hurmayı da yedim
Elimden geleni yaptım
Duasız olmayacağına inandım
Meryem suresi de oku bak gümde 1 kere 41 gün
Eğer hayırlısıysa olsun
Değilse olmasın

Bu kadar sıkıntı etme geçmiş evliliğinden kalan psikolojik çocuk sıkıntısını buna yansıtma ve sakın eşine bahsetme derim. Altı ay bekle tadını çıkar evliliğinin sonra eşini de alır koluna gidersin kontrole çocuk isteyen herkes gidiyor şimdi kontrole ya da ben dayanamam altı ay diyorsan şimdi git anlat durumu eşin girmesin içeriye muayneni ol en azından acabaların olmaz. Ovülasyon testiyle de bu arada takip et belki o günleri yakalayamıyorsundur geçiyordur oda olabilir.. içini ferah tut :)

adetin düzensiz olduğu için 6 ay ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip et. yine olmazsa o zaman doktora gidersin. şuan için çok erken kocan psikopat olduğunu düşünür.

E bi gün git doktora adetlerim düzensiz bebek de düşünüyorum ne yapmalıyım diye
Bi sıkıntı varsa zaten doktor hormon tahlili yapar ilaç vs verir
Sıkma şimdiden kendini

4 yıl önce de aynı şeyler için mücadele edip durdum 2 sene denemediğim tedavi kalmadı her ay hüsran yaşadım.Sonrasın da iyi ki olmamış dedim boşandığım için ama aynı şeyleri tekrar yaşmaktan çok korkuyorum.1,5 ay oldu evleneli bu sabah test yaptım Ve yine tek çizgi...Evet çok yeni diyebilirsiniz ama artık dayanamıyorum aynı sıkıntıyı stresi tekrar yaşayacak gücüm yok:KK43:
doktora vs gittin mi daha önceki evliliğinde

bu arada 1,5 ayda neyin derdi bu?

Arkadaşlar 30 yaşındayım evet yeni evliyim normal şartlarda bende önemsemezdim ama dediğim gibi geçmişti bunun epey sıkıntısını çektiğimden korkuyorum işte
Tedavi gördüğüm dönemde bir kaç tanı koyuldu hepsinin tedavisini oldum.Mesela tüp tıkalı denildi açtırdık,kist var denildi ameliyat oldum vs
Şuan hala adet düzensizliği var bildiğinin tek şeyde bu zaten..Ama hissettiğim şey sanki tedavisiz olmayacak gibi tüp bebek düşünürdüm ama eşime bunu nasıl açıklayayım ki..
eşine açıklayacak bir durum yok
eşinde sıkıntı olmayacağının garantısı mı var

Deli misin kuzum ikinci baharını yaşamaya bak . Ben de 30 yaşındayım yeni bosaniyorum ben napıyım peki. Senin bi şekilde olur inşallah merak etme. Önce evliliğinin eşinin tadını çıkar

Hepinize çok teşekkür ederim çok haklısınız
Beklemeye karar verdim kızlar
Dediğiniz gibi ovulasyon testi alıp deneyeceğim ve stres yapmayacağım söz veriyorum kendime:)

Dua edin de geçmişte bebek olmamış. Olsaydı o arada eziyet çekerdi yazık. Her şeyde bir hayır vardır.
Ayrıca bu eşinizi de iyice tanıyın da öyle yapın çocuk.

inşallah en kısa zamanda bu mucizeyi siz de yaşarsınız ama Bence öncelikle doktorunuzu değiştirin ve en başta tekrar bir kontrole gidin derim, çünkü adet düzensizliğim var demişsiniz, tüpler açılmış, kist te alınmış ama hormonlarınıza falan bakıldı mı mesela adet düzensizliğine neden olan,

Korunmasız ilişkide 1 yıldan erken doktora bile gitsen neden geldin diyor. Böyle stres yaparak kendini yıpratma. Sebepsiz infertilite hep bu yüzden oluyor.

Bugün doktora gittim Progestan verdi adet olunca gel bakalım dedi.
Eğer ilk evliliğin olsaydı git 1 yıl sonra gel derdim diye konuştu çünkü ona daha önce 2 yıla yakın tedavi gördüğümden bahsetmiştim..
Sanırım yumurtlama takibine başlayacak daha önce de bu tedaviyi görmüştüm hakkımda hayırlısı olsun inşallah

Ya bu evliligibde yurumezse? Acele ettigin icin uzulmez misin?
Acele ettiğim için neden üzüleyim ki
İlk evliliğimden de çocuğum olsaydı isyan etmezdim.Bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak en başından beri hemde..

Acele ettiğim için neden üzüleyim ki
İlk evliliğimden de çocuğum olsaydı isyan etmezdim.Bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak en başından beri hemde..
Anliyorum senide.. huzurlu bi aile icinde cocuk buyutmek var birde yanliz babasiyla ayri bir cocuk yetstrmek var

Anliyorum senide.. huzurlu bi aile icinde cocuk buyutmek var birde yanliz babasiyla ayri bir cocuk yetstrmek var
Eşime sonuna kadar güveniyorum onu çok seviyorum o babalığı kesinlikle hakediyor Ve çok istiyor hemde en az benim kadar,Acele etmek değil de sadece çok endişeli ve panik davranıyorum onu farkettim.

Back
X