Çok mutlu olunBu durumun tamamen beklenti ve yaşam tarzınızla alakalı olduğunu düşünmekle,
Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği, boşandıktan 11 sene sonra 32 yaşımda evlendim tekrar ve çocuğum yok. Eşim benden 5 yaş küçük.
Kayınvalidem ilk çocuğunun ilk evliliği olduğu için düğün istedi kabul etmedim, küçük bir kına yaptık onun ricasıyla iki gün sonra da nikah, yani aslında hiç evlenmemiş gibi evlendim, eşim ve kök ailesi dışında da kimse bilmez bu durumu bizim için o kadar önemsiz.
Tekrar evlenmek için aceleci davranmayın derim.
Bunlar hiç suan düşünülecek şeyler değil cevapladığınız hiçbir soru doğru olmaz. Size bidaha evlenirsin derler aman yok istemem dersiniz sonra biri cıkar evlenirsiniz insanlarda dedikodunuzu döndürür anca. Bu konuları konuşmayın yani suan, bir daha evlenirsin demek patavatsızlık hamileyken bebeğini kaybeden kadına olsun yine olur demek gibi. Başka şeyler düşünün çalışmıyorsanız iş bakın hobi bulun vs.Yok tabiki erken, evliliğe çok uzağım suan zaten, ama çevremdekiler bir daha evlenirsin ileride diye konuşuyor, olur mu olursa nasıl olur diye öyle açtım konuyu cevremde evlenip ayrılmış var ama 2.evlilik pek yok
Yakın arkadaşım ikinciye hiç evlenmemiş biriyle evlendi. İsteme nişan aile arasında evde oldu. Nikah salonunda nikah kıyıldı yakın arkadaşlarla bir mekanda after party yaptılar sonrasında. İstediği gelinliği duvağı falan da gayet şık ve güzeldi.2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Ayy ben hiç düğün sevmediğimden ilkini bile zorla yaptım başka da düğün asla yapmazdım sanırım ya. Çok işkence geliyor bana düğün. Nikah yap geç uzun bir balayı yap bin kat daha iyi bence. Düğüne o parayı vereceğime tatil yaparım mis gibiBen tekrar evlensem yine düğün yapardım
Düğün ya da nikah bilemem ama hersey ilkinden daha güzel olmalı sanki, 2.evliligini yapan kadinlar herseyin en güzelini hak ediyor benceBen tekrar evlensem yine düğün yapardım
Düğün seven nadir insanlardanım tabii evlenirken aileler ödedi kendi memleketimde kınam oldu düğün gibi sonra nikah. Eşimin memleketinde ve yaşadığım şehirde kır düğünü yaptık ve yine kına yaptık o zamanlar cahildim 21 yaşında evlendim aileler ne derse o oldu ama sabaha kadar eğlendik masalara çıkıp göbek attım sarhoş oldum cebimden çıksaydı bu kadar yapar mıydım bilmiyorum ben de istemiyordum hiç zaten aynı evde yaşıyorduk işte nikah kıyarız yurtdışında olur burda da kutlama olur kına asla olmaz derken kendimi 4 5 elbise değiştirdiğim hint bindallısı ile göbek attığım kınamda ve sarhoş olup kustuğum davul çaldığım düğünümde buldumAyy ben hiç düğün sevmediğimden ilkini bile zorla yaptım başka da düğün asla yapmazdım sanırım ya. Çok işkence geliyor bana düğün. Nikah yap geç uzun bir balayı yap bin kat daha iyi bence. Düğüne o parayı vereceğime tatil yaparım mis gibi
Bilmiyorum ben kocamı daha boşamadımDüğün ya da nikah bilemem ama hersey ilkinden daha güzel olmalı sanki, 2.evliligini yapan kadinlar herseyin en güzelini hak ediyor bence
Başka biri var da o yüzden boşanıyorsunuz gibi oldu.Neden ki bu merak.Boşan kafayı iyice bi dinle bence.Bosaniyorum, ilerisi adına bi merak diyelim
Neden her şey ilkinden güzel olmalı ki? Tamamen tercih meselesi. İster daha iyi olsun ister benzeri olsun...Düğün ya da nikah bilemem ama hersey ilkinden daha güzel olmalı sanki, 2.evliligini yapan kadinlar herseyin en güzelini hak ediyor bence
Hayır öyle birsey yok. Zaten aşka evliliğe karşı çok umutlu değilim artık.. Çevredekilerin bir daha evlenirsin çocuğun yok demeleri üzerine açtığım konu çevremde bosanan var ama 2. Evlilik yapan pek yok. Bu durumu yaşayanları merak ettimBaşka biri var da o yüzden boşanıyorsunuz gibi oldu.Neden ki bu merak.Boşan kafayı iyice bi dinle bence.
Anladım canım.Daha yeni boşanıyorsun zaten bir süre kafanı dinle.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah.İçine sinen biri çıkarsa ve çocuk düşüncen de varsa evlilik düşüncesi ne hazır hissedersen neden evlenmeyesin.Gençsin dahaHayır öyle birsey yok. Zaten aşka evliliğe karşı çok umutlu değilim artık.. Çevredekilerin bir daha evlenirsin çocuğun yok demeleri üzerine açtığım konu çevremde bosanan var ama 2. Evlilik yapan pek yok. Bu durumu yaşayanları merak ettim
23te evlendim 24te boşandım, çocuk yok, yaklaşık 10 yıl sonra eşimle başladık, onun da kısa süren, çocuksuz biten bir evliliği olmuş, biz eskiden tanışıyorduk ismen ama yıllardır birbirimizden haberimiz yoktu. Aileler ve en yakınlar arasında sade, şık, zarif bir söz ve nişan töreni yaptık. Kadınlar arasında kına eğlencesi yaptım ve yine sade, güzel bir nikahımız oldu, hepsini de ilk kez yaşıyor gibi yaşadık. Yaklaşık 2 aydır evliyiz, çok şükür çok mutluyuz, kendimi 25 yaşında gibi hissediyorum. Nasip elbette ve karşınızdaki insana ve ilişkinize bağlı bence bu süreçlerin iyi veya kötü olması. İlk kez evlenirken burnundan gelen de var, ikincide yüzü gülen de. Ümitsiz olmayın ve lütfen bundan sonra çok daha seçici olun. Önce kendinizi dinleyin bir müddet, gerekirse profesyonel destek alın.2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Pardon konu sahibi sandım siziBir arkadaşım evlenecek 1 ay sonra nişan kız isteme her şeyi tekrardan yaptı, düğün de yapacak karşı taraf da evlenmiş ayrılmış ikisinde de çocuk yok
Amin canım Rabbım hepimizi iyilerle karşılaştırsın.Güzel yorumun için çok teşekkür ederimAnladım canım.Daha yeni boşanıyorsun zaten bir süre kafanı dinle.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah.İçine sinen biri çıkarsa ve çocuk düşüncen de varsa evlilik düşüncesi ne hazır hissedersen neden evlenmeyesin.Gençsin daha
Ay maşallah, mutluluğunuz daim olsun,sizin adınıza çok sevindim23te evlendim 24te boşandım, çocuk yok, yaklaşık 10 yıl sonra eşimle başladık, onun da kısa süren, çocuksuz biten bir evliliği olmuş, biz eskiden tanışıyorduk ismen ama yıllardır birbirimizden haberimiz yoktu. Aileler ve en yakınlar arasında sade, şık, zarif bir söz ve nişan töreni yaptık. Kadınlar arasında kına eğlencesi yaptım ve yine sade, güzel bir nikahımız oldu, hepsini de ilk kez yaşıyor gibi yaşadık. Yaklaşık 2 aydır evliyiz, çok şükür çok mutluyuz, kendimi 25 yaşında gibi hissediyorum. Nasip elbette ve karşınızdaki insana ve ilişkinize bağlı bence bu süreçlerin iyi veya kötü olması. İlk kez evlenirken burnundan gelen de var, ikincide yüzü gülen de. Ümitsiz olmayın ve lütfen bundan sonra çok daha seçici olun. Önce kendinizi dinleyin bir müddet, gerekirse profesyonel destek alın.
Ben boşandım eşim ise bekardi ikinci evliliğimi yaptım Allah'ıma çok şükür mutluyum yakın akrabaları ve benim akrabalarımla güzel bir nikah yaptik davulla nikah sonrası çaldı gelinilkte giydim kendimi genç kız gibi hissettim evlendiğimde yaşım 44 du bana göre Yasin önemi yok gelinlikte giyevilirsin içinde kalan bütün şeyleri yapabilirsin ayrıca kız istemede yaptım içimde kalmıştı ilk evliligimde böyle bişey yapmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?