Umarım gönlünüze göre, sizin kıymetinizi bilen biri cikar istediğiniz gibi bir parti yaparsınızboşandım 2. evliliğimi henüz yapmadım yapar mıyım şüpheli düzgün erkek kalmadı ben bulamıyorum veya neyse oralar karışık :)
hadi yaptım diyelim düğün yapmam gereksiz eşyalar almam. yaparsam ilk evliliğimde arkadaş çevrem yoktu bu kızlar arası yapılan partiden yapamamıştım içimde bi o kaldı ukde olarak şimdi arkadaş çevrem var onu yaparım yaparsam tamamdır.
Maşallah uyandığımda ilk bu msji görmek beni çok mutlu etti, çok çok mutlu olunBen boşandım eşim ise bekardi ikinci evliliğimi yaptım Allah'ıma çok şükür mutluyum yakın akrabaları ve benim akrabalarımla güzel bir nikah yaptik davulla nikah sonrası çaldı gelinilkte giydim kendimi genç kız gibi hissettim evlendiğimde yaşım 44 du bana göre Yasin önemi yok gelinlikte giyevilirsin içinde kalan bütün şeyleri yapabilirsin
Yeniden düğünüm olur mu diye mi merak ediyorsunuz?Bosaniyorum, ilerisi adına bi merak diyelim
Aslında düğün dernekten ziyade insanlar boşandıktan sonra nelerle karşılaştılar, nasıl oluyor diye merak ettim.Yeniden düğünüm olur mu diye mi merak ediyorsunuz?
İnş diyelim çokta hevesli değilim gerçi olursa kısmet artık 33 :)Umarım gönlünüze göre, sizin kıymetinizi bilen biri cikar istediğiniz gibi bir parti yaparsınızkaç yasindasiniz
Hakkımızda hayırlısı olsun yaşımızda yakinmisİnş diyelim çokta hevesli değilim gerçi olursa kısmet artık 33 :)
boşanmayı dünyanın sonu gibi gören cahil cühela kesim ,Aslında düğün dernekten ziyade insanlar boşandıktan sonra nelerle karşılaştılar, nasıl oluyor diye merak ettim.
Anlaşılmak ne kadar güzel, hemen evlenmek gibi düşüncem yok ama dediğiniz gibi acaba anne olur muyum hissi illaki oluyor, insan en çok bilmediğinden korkar ne yaşarım sonrasında ne olur düşüncesi ister istemez var...Umarım hayat karşınıza sizin değerinizi bilen, şükrünüzü arttıran, her gün iyi ki dedirten birini cikarim27 yaşında boşandım , çok kısa bir zaman önce , bu kaygıları ilk zamanlar çok üst seviyede bende yaşadım
benimde çocuğum yok çünkü
anne olma arzusu , hayatı tek başına yaşamak gibi düşünceler korkunç gözüküyordu
Akışına bırakmaya alıştığınızda çok daha rahat hissedersiniz
ayrıca benimle benzer dönemlerde davası sonuçlanan arkadaşım bu pazar 2. ye evleniyor :)
onların daha eskiye dayanan bir süreci vardı 1.5-2 sene kadar
yani hayat bu ne getirir bilemiyoruz :)
Akışa ve sürece güvenmek en güzeli
Maşallah, çok mutlu olsunlarEski sevgilim daha önce evlenip ayrılmış ve çocuğu olmayan bi kızla evlendi, hatta ailesine de söylememiş kızın evlenmiş ayrılmış olduğunu. her şeyi yaptılar, kına düğün vs.
çok kişisel bişey bu. ben çocuksuz olarak ikinci evliliğimi yapsaydım, nişan kına falan yapmazdım, küçücük bi kutlama yapardım sadece. hepsi boşa masraf.
bunu ailesi illaki öğrenir diye düşünüyorumEski sevgilim daha önce evlenip ayrılmış ve çocuğu olmayan bi kızla evlendi, hatta ailesine de söylememiş kızın evlenmiş ayrılmış olduğunu. her şeyi yaptılar, kına düğün vs.
çok kişisel bişey bu. ben çocuksuz olarak ikinci evliliğimi yapsaydım, nişan kına falan yapmazdım, küçücük bi kutlama yapardım sadece. hepsi boşa masraf.
ben de öğrenirler diye düşünüyorum, şaşırmıştım zaten ilk duyduğumda.. belki de öğrenmişlerdir bile, 6 yıl oldu çünkü..bunu ailesi illaki öğrenir diye düşünüyorum
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ancak bu şekilde saklanilmamasi gerektiğini düşünüyorum, evlenmişsin işler yolunda gitmemiş, anlasamamissin ayrilmissin ne var bunda da kötü birsey gibi saklanıyor. Benim ilerde görüştüğüm biri olsa söylemeyelim dese bunu kabul etmembunu ailesi illaki öğrenir diye düşünüyorum
Ay maşallah ne güzel, nasıl gidiyor evliliğiniz şimdi bebeşiniz var mi40 yaşında 2,evliliğimi yaptım. çocugum yoktu. eşimin ilk evliliğiydi. nişan kına dügün gelin alma balayı ne varsa hepsini yaptık
Evet erken olduğunu biliyorum şuan için böyle birseye çok uzağım zaten ama var mi 2.evlilik yapan diye açtım konuyu çevremde pek yok..Hakkımızda hayırlısı olsun.Daha boşanma aşamasındasınız bunları düşünmek için çok erken. Önce bir kafa dinleyin, kendinizle vakit geçirin. Sonrası zamanla olur. Ben şimdi 29 yaşındayım 6-7 yıl önce boşandım çocuğum yok. Tekrar evlenirsem düğün kına yapmayı istemiyorum. Söz ve nişan bir arada ,kız kıza küçük bir eğlence ve resmi nikah yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?