2.evlilik

Umarım gönlünüze göre, sizin kıymetinizi bilen biri cikar istediğiniz gibi bir parti yaparsınız kaç yasindasiniz

Maşallah uyandığımda ilk bu msji görmek beni çok mutlu etti, çok çok mutlu olun

27 yaşında boşandım , çok kısa bir zaman önce , bu kaygıları ilk zamanlar çok üst seviyede bende yaşadım
benimde çocuğum yok çünkü
anne olma arzusu , hayatı tek başına yaşamak gibi düşünceler korkunç gözüküyordu
Akışına bırakmaya alıştığınızda çok daha rahat hissedersiniz

ayrıca benimle benzer dönemlerde davası sonuçlanan arkadaşım bu pazar 2. ye evleniyor :)

onların daha eskiye dayanan bir süreci vardı 1.5-2 sene kadar

yani hayat bu ne getirir bilemiyoruz :)
Akışa ve sürece güvenmek en güzeli

Aslında düğün dernekten ziyade insanlar boşandıktan sonra nelerle karşılaştılar, nasıl oluyor diye merak ettim.
boşanmayı dünyanın sonu gibi gören cahil cühela kesim ,
hemcinslerinin garip davranışları
Erkeklerin y*vşak tutumları

özgürlük
kendinle yaptığın hesaplaşmalar

bu süreçte tek öğrendiğim bildiğim bir diğer şey

sen kendini nasıl görür ve kendine nasıl davranırsan herkes öyle davranıyor

ve bir süre sonra toplumun sesi kesiliyor , hayat güzelleşiyor:)
Hiçbir şey kalıcı değil elbet geçiyor
Akışta sabit kal , umut dolu ol , sevgiler ..

Anlaşılmak ne kadar güzel, hemen evlenmek gibi düşüncem yok ama dediğiniz gibi acaba anne olur muyum hissi illaki oluyor, insan en çok bilmediğinden korkar ne yaşarım sonrasında ne olur düşüncesi ister istemez var...Umarım hayat karşınıza sizin değerinizi bilen, şükrünüzü arttıran, her gün iyi ki dedirten birini cikarim

Eski sevgilim daha önce evlenip ayrılmış ve çocuğu olmayan bi kızla evlendi, hatta ailesine de söylememiş kızın evlenmiş ayrılmış olduğunu. her şeyi yaptılar, kına düğün vs.
çok kişisel bişey bu. ben çocuksuz olarak ikinci evliliğimi yapsaydım, nişan kına falan yapmazdım, küçücük bi kutlama yapardım sadece. hepsi boşa masraf.

Maşallah, çok mutlu olsunlar

bunu ailesi illaki öğrenir diye düşünüyorum

bunu ailesi illaki öğrenir diye düşünüyorum
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ancak bu şekilde saklanilmamasi gerektiğini düşünüyorum, evlenmişsin işler yolunda gitmemiş, anlasamamissin ayrilmissin ne var bunda da kötü birsey gibi saklanıyor. Benim ilerde görüştüğüm biri olsa söylemeyelim dese bunu kabul etmem

Daha boşanma aşamasındasınız bunları düşünmek için çok erken. Önce bir kafa dinleyin, kendinizle vakit geçirin. Sonrası zamanla olur. Ben şimdi 29 yaşındayım 6-7 yıl önce boşandım çocuğum yok. Tekrar evlenirsem düğün kına yapmayı istemiyorum. Söz ve nişan bir arada ,kız kıza küçük bir eğlence ve resmi nikah yeterli.

Ablacım siz neden anket yapar gibi soru soruyorsunuz? Bu ve diğer konunuz?

Oh iyi yapmışsın Rabbim yeni yuvanda huzur mutluluk versin inşallah

Evet erken olduğunu biliyorum şuan için böyle birseye çok uzağım zaten ama var mi 2.evlilik yapan diye açtım konuyu çevremde pek yok..Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…