- 28 Mart 2020
- 21.784
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.572
- 598
Kültürel, sosyoekonomik şartlar, beklentilere göre değişir bu. Herkes her şeyi yaşayabilir. 4. Evliliğinde de düğün yapabilir. İlkinde de yalnızca nikah yapabilir.Aslında düğün dernekten ziyade insanlar boşandıktan sonra nelerle karşılaştılar, nasıl oluyor diye merak ettim.
çok şükür çok iyi gidiyor. şimdilik kalben hamileyim. evlat edinmek için sıradayızAy maşallah ne güzel, nasıl gidiyor evliliğiniz şimdi bebeşiniz var mi
Maşallah çok çok mutlu olunçok şükür çok iyi gidiyor. şimdilik kalben hamileyim. evlat edinmek için sıradayız
Genelleme yapamazsınız.Ilkinde bile zor yaptım düğünü benim icin cenazeden farkı yoktur ama mesele o degil ki analar çocuklarını bir bok sanıyor boşanmış kadın alacağız diye kerhaneden çıkarmış gibi davranıyorlar
Maşallah o zaman benim eskisi firavundu bu şeytanın ta kendisiGenelleme yapamazsınız.
İkinci evliliğim; kayınvalidem bana prensesmişim gibi davranıyor mesela, çünkü çok merhametli ve asil bir kadın.
İlk evliliğimdeki kaynana bozuntusu şeytan ve pespaye olduğu için içindeki çirkinlik ile bakıyordu, öyle davranıyordu diğer geline de bana da.
Nasip, şans, kısmet ve imtihan bunlar. Herkes için farklı.
Bende 1.eşimden ayrıldım . Cocugum yoktu2.evlilik yapan hanımlar, 2.evliliginizde eşinizinde mi 2. Evliligiydi,2. Evlilginizi kac yasinda yaptiniz, birde Nisan kina düğün hepsini tekrardan yaptınız mı yorum yaparsanız çok mutlu olurum.Cocugum yok
Darısı başıma İNŞALLAHGenelleme yapamazsınız.
İkinci evliliğim; kayınvalidem bana prensesmişim gibi davranıyor mesela, çünkü çok merhametli ve asil bir kadın.
İlk evliliğimdeki kaynana bozuntusu şeytan ve pespaye olduğu için içindeki çirkinlik ile bakıyordu, öyle davranıyordu diğer geline de bana da.
Maşallah ne güzel esinizinde 2. Evliliği mi merak ettimGenelleme yapamazsınız.
Ay maşallah ne güzel bir mesaj bu, benim geleceğe, evliliğe karsi pek umudum yok ama olursa, o da evlenmiş ayrılmış olsun, benim hissettiklerimi hissetmiş ve tecrübeli olsun istiyorum. 2 evliliginizi boşandıktan kaç sene sonra ve kaç yaşında yaptinizBende 1.eşimden ayrıldım . Cocugum yoktu
Bekar insanla evlenme fikrine asla sıcak bakmadım. Benim gibi tecrübeli olan biri olsun diye düşündüm açıkcası. Ve öyle de oldu eşimde ayrılmıs cocugu yoktu
Ailem küçük bir organizasyon ile bana kına yaptılar
Aile arasında nikah yaptık gelinlikte giydim çekimde yaptırdım hicbirsey icimde kalmadı
Sonra balayı derken 8 şehir gezdik :) ve şimdi 44 günlük bebegim var hamdolsun iyim huzurluyum
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAy maşallah ne güzel bir mesaj bu, benim geleceğe, evliliğe karsi pek umudum yok ama olursa, o da evlenmiş ayrılmış olsun, benim hissettiklerimi hissetmiş ve tecrübeli olsun istiyorum. 2 evliliginizi boşandıktan kaç sene sonra ve kaç yaşında yaptiniz
Kesinlikle ağızdan cikan dua niyetine geçiyor bende buna inanıyorum, çok çok mutlu olunAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Çok zor zamanlar yaşadım gercekten hayatın tokadını attı bana 1.evliligim
Hep öyle dedim Allahım biliyorum kötü insanlar var ama iyi insanlarda var sen benim nasibimi dengimi karşıma çıkarırsın diye hep dua ettim ama . Evliliğe inancım yok büyük hayal kırıklıgı korku endişe herşey varken eşime denk geldim. Boşandıktan 1 sene sonra nişanlandımayyyyy bu insanlar boşanıp birkac sene icinde nasıl birine güvenip evleniyorlar diyordum tam da öyle oldu Boşandıktan 2 sene sonra evlendm. Ağızdan cıkan herşey dua siz iyi şeyler düşünüp iyi şeyler konuşur dua ederseniz çokta güzel şeyler oluyor
Benim kayınvalidem ve kayınpederim de öyle. Birşey istiyor muyum diye gözümün içine bakarlar. Çocuklarıma da aynı şeklide. Asla çocuklu boşanmış kadınla mi evlenecek oğlumuz demediler. Zaten çok gelenekselci bir aile de değiller. Ayyy bizde bu mutluluğu, huzuru hakettik beGenelleme yapamazsınız.
İkimizin de ikinci evliliği, çocuk yok ikimizde de. Daha önce de söylemiştim; ilk veya ikinci meselesi değil bu, denk geldiğiniz insanların insanlığına bağlı hepsi.Maşallah ne güzel esinizinde 2. Evliliği mi merak ettim
Ne güzel, maşallah, daim olsun. Allah görgülü, merhametli, kıymet bilen, kusur aramayan insanlara denk getirsin hayatımızın her yerindeBenim kayınvalidem ve kayınpederim de öyle. Birşey istiyor muyum diye gözümün içine bakarlar. Çocuklarıma da aynı şeklide. Asla çocuklu boşanmış kadınla mi evlenecek oğlumuz demediler. Zaten çok gelenekselci bir aile de değiller. Ayyy bizde bu mutluluğu, huzuru hakettik be
Ay maşallah ya böyle mesajları okuyunca çok mutlu oluyorumBenim kayınvalidem ve kayınpederim de öyle. Birşey istiyor muyum diye gözümün içine bakarlar. Çocuklarıma da aynı şeklide. Asla çocuklu boşanmış kadınla mi evlenecek oğlumuz demediler. Zaten çok gelenekselci bir aile de değiller. Ayyy bizde bu mutluluğu, huzuru hakettik be
Ne güzel maşallah cok mutlu olunİkimizin de ikinci evliliği, çocuk yok ikimizde de. Daha önce de söylemiştim; ilk veya ikinci meselesi değil bu, denk geldiğiniz insanların insanlığına bağlı hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?