2. Evlilik

Xiaomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
3
0
1
45
İyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye

Çocukları düşünüyorum zaten bu yüzden evlilik olmadan surdurelim diyorum

Yaşınız kaç bilmiyorum ortak çocuk planı yoksa bekleyin diyeceğim de, iki yıl sonra ne değişecek çocuklar buhar olup uçacak mı?

11. Sınıf olanda üniversiteyi kazanır diye düşündüm

Sizinkiler üniversiteye yatılı giderlerse yani okumak için okul bitti yaş almış olacaklar iş güç falan kendilerini daha iyi ifade edecekler ya hem onunkilerde büyümüş olur ne bileyim şart mı evlilik bir dört sene daha böyle saygılı sevgili ayrı evlerde gitmezmi uzakmi mesafeniz hem o arada çocuklar onunki sizinkilerle bı tanışır siz onun o sizin çocuklarla ufak ufak iletişim anlamında yani beklenebilir bence gibi

Bence evliliği bir süre daha erteleyin. En azından adamın çocukları evden gidene kadar.

Yani ortak çocuk yapmayı düşünmüyorsanız neden evlilik istiyorsunuz ki?
Çocuklar zaten biliyor. Gezin tozun, sevgililik en güzeli zaten. Aynı evde yaşamak matah bir şey değil ki. Arada kaçamaklar olur daha tatlı olur.
Evlenince kaynanası kayınbabası yetmiyor gibi bir de aynı evde iki oğlu olacak.
Adam için güzel tabii oğlanların çamaşırını yemeğini size iteleyecek oh mis.
Sizin içinse ekstra iş yükü artı iki yabancı çocukla yaşamak.
Çok gereksiz.
Neden sorumluluk alayım?!
Asla evlenmezdim sizin durumunuzda kim ne derse desin gezerim tozarım mis gibi.
Evde dört çocukla sevişeyim desen de yapamazsın. Sevgili olmak daha karlı her türlü

Kimse size karışmıyor gidin sevgili olun gezin tozun iki tane evladınız var biri kız üstelik. İki kazık kadar çocuklar eksikti bu düzene.
Yandınız öldünüz bittiniz mi? İlla o don yıkanacak diyorsunuz yani. Sevgili olun zaten evliliği yaşamış insansınız çocukları düşünmek zorundasınız sizin yeni gelin gibi süzülmeye 1. Yıldan hadi hadi demeye lüksünüz yok. Annesiniz siz nokta.

Bir daha evlilik konusu bile açılmamış ikide yani çevreden önce çok daha ciddi düşünmeniz gereken durumlar var!! Niye olgun düşünmüyorsunuz da sanki tek sorun çevreymiş gibi yazıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…