- 25 Nisan 2022
- 2.493
- 3.224
- 83
Dördünü aynı evde düşünemiyorum çocukların. Öğrenci yurdu gibi.İyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
Bence mantıklı en az 2 sene beklemelisin11. Sınıf olanda üniversiteyi kazanır diye düşündüm
İyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
Sizin elalemi düşünmekten önce cocuklarinizi düşünmeniz lazım.4 tane ergeni evin içine doldurmaktan bahsediyorsunuz ki bunlardan bir tanesi de kızınız. Genç kızınızı iki tane delikanlının olduğu eve yerleştirmemelisiniz öncelikle. Ne aceleniz var evlenmek nereden çıktı daha bir senelik adamla?İyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
Çocukların aynı evde yaşaması imkansız,keza kızınız ve diğer iki ergen sıkıntı mecbur bekleyeceksinizİyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
Bence bekleyinİyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
Allah kolaylık versin ama 4 ergenle biraz zor gibi.bence siz ayrı eve çıkın amerikan usulüİyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
Bir anda 3 yetişkin erkeğin kahrını çekmek iyi cesaret. Yemeği ütüsü toparlaması. Çok cesaret gerektiren birşeyİyi akşamlar 4 yıl oldu boşanalı iki tane evladım var liseye giden bir kız bir oğlan memurum hayatımda 1 yıldır birisi var çok iyi anlaşıyoruz onunda iki oğlu var üniversiteye gidiyor biri diğeri 11. Sınıfta yanında anneye asla gitmiyorlar yok saymışlar benimkilerde keza babasi sadece avm gezdirip getiriyor. Evlenmeyi düşünsek nasıl olacak bilemiyorum çocuklar biliyor bizim ilişkimizi tanıştırdım ama daha evlilik konusunu açmadık çocuklara nasıl bir yol izlesem bilemiyorum 2 yil daha beklesek mi diyorum bu seferde çevredekiler soruyor hani ne zaman evleniyorsunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?