2. Evlilik

Ayrıca kimse size ömrü billah evlenmeyin falan demiyor , 5 ve 6 yaşında küçücük iki çocuğunuz ergenliği yakın 12 yaşında bir çocuğunuz varken gerek yok diyoruz , az biraz büyüsünler yani aceleniz ne daha üç yıl olmuş boşandığınız.

Adam kaçırılmayacak bir fırsat olsa hadi neyse o da yok.
Sağolun düşünceleriniz için evlenilebilir ama şimdilik acele etmeyin diyorsunuz

Dünya bir toz bulutuydudan başlamamız gerek ama ben yaşlıyım daha genç arkadaşlae yardımcı olsun ben başaramadım
Her zaman tecrübeleriniziden faydalanmak isterim asla göz ardı etmedim yazdıklarınızı.. Ama değerlendirmenizi istediğim şey evlilik faydaları ,getirileri, gerekli mi değil mi , hayatımı kolaylaşturır mı falan gibi.. Şahısla ilgili soru sormadım aslında.

Anladığım kadarıyla evlilik gerekli birşey değil diyorsunuz.. Aslında sorum kişiyi değerlendirmek değil evliliğin getirilerini götürülerini değerlendirmekti. Teşekkürler yorumunuz için
Ya siz zaten evlenip boşanmadınız mı? Değerlendiremiyor musunuz bunu?
Evlilik çok matah harika bir şeyse, evlilik olmadan yapamam diyorduysanız siz neden 3 çocuğunuzla evliliğinizi bitirdiniz? Bu kadar ne oldu da çileden çıktınız? Bu adamla aynı şeyleri yaşamayacağınızın garantisi var mı?
Ayrıca cidden bu adam sizin hayatınızda neleri kolaylaştırıyor da mantıklı düşünme yetinizi kaybettiniz? Napıyor da evliliğin size şart olduğunu düşündürüyor? Cevaplarınızdan anladığım kadarıyla konu seks değil. Başka bir şey ama ne? Israrla cevap vermiyorsunuz?

Ayyy

Eklentiler

• FyVGHGwX_400x400.webp
    FyVGHGwX_400x400.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 7
Bu sorulara cevap verdim başkası sorduğunda sizler göremiyorsunuz galiba cevapları.. Babalığını gayet güzel yapıyo maddi manevi.. Sorumluluklarını bilen biri.. Keşke siper kişilere yazdığım caevapları okuma şansınız olsa.. Asıl sorum kişiyi değerlendirmek değil birine gerçekten ömür boyu ihtiyaç duymadan evlenmeden tek başıma yürütebilir miyim sorusu hayır yürütmek zor ya da yapabilirsin gibi cevaplar duymak istedim
İyi bir baba çocuğun annesinden boşanmaz çok çok istisnai durumlar hariç…

Kaç gün görüyor kaç tl gönderiyor da maddi manevi babalık yapmış oluyor

Ya siz zaten evlenip boşanmadınız mı? Değerlendiremiyor musunuz bunu?
Evlilik çok matah harika bir şeyse, evlilik olmadan yapamam diyorduysanız siz neden 3 çocuğunuzla evliliğinizi bitirdiniz? Bu kadar ne oldu da çileden çıktınız? Bu adamla aynı şeyleri yaşamayacağınızın garantisi var mı?
Ayrıca cidden bu adam sizin hayatınızda neleri kolaylaştırıyor da mantıklı düşünme yetinizi kaybettiniz? Napıyor da evliliğin size şart olduğunu düşündürüyor? Cevaplarınızdan anladığım kadarıyla konu seks değil. Başka bir şey ama ne? Israrla cevap vermiyorsunuz?
Evet haklısınız ama ilk evliliğm gayet güzeldi asla evliliği kötülemedim evlilik sürecinde.. İlk evlilik tamamen duygısal bağ üzerineydi.. Şimdi düşündüğüm 2. Evlilikte çocuklar var ve daha çok mantık süzgecinden geçirmem tecrübelerden yararlanmak gerek

Peki bu adamla evlenilmez derken mesela benim göremediğim sizin gördüğü ne olabilir
Yazdım ya önceki yorumlarımda ya cinsel ya psikolojik sıkıntıları var , iki memur maaşıyla 4 çocuk 2 yetişkin geçinemez ferah ferah , adamın eski eşten neden ayrıldığını belirsiz , evi var mı en az dört beş odalı?

En önemlisi ve en sıkıntılı kısım ise,hiç kimse başka birinin çocuğu için özledim falan diye hüngür şakır ağlamaz size güzel görünmüş ama hiç güzel bir şey değil aşırı irtite edici hatta ipucunu da burda vermiş zaten.

En önemlisi ve en sıkıntılı kısım ise,hiç kimse başka birinin çocuğu için özledim falan diye hüngür şakır ağlamaz size güzel görünmüş ama hiç güzel bir şey değil aşırı irtite edici hatta ipucunu da burda vermiş zaten.
aklın yolu bir

Bu kadar sayfayı üşenmeden dikkatle okudum. Bana takvim yaşınızın ve üç çocuk sahibi, boşanmış bir kadın olmanın gerektirdiği olgunluk ve gerçekçilikten çok uzak geldiniz. Şu anda sağlıklı bir karar alabilecek izlenim vermiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Evet haklısınız ama ilk evliliğm gayet güzeldi asla evliliği kötülemedim evlilik sürecinde.. İlk evlilik tamamen duygısal bağ üzerineydi.. Şimdi düşündüğüm 2. Evlilikte çocuklar var ve daha çok mantık süzgecinden geçirmem tecrübelerden yararlanmak gerek
Gayet güzel bir evlilikte neden boşandınız peki? Duygularınız bittiği için mi? Artık çocuklarınızın babasına aşık olmadığınız için mi?
Yani gayet güzel diyerek andığım bir eski evliliğim olduysa ve ben 3 çocuğuma rağmen bu evliliği bitirmişsem aşık olmadığım bir adamla evlenmem ben. Arabamı muayeneye götürecek diye hiçbir erkeğin ağız kokusunu çekemem.
Yaşınız genç evlenmek isteyebilirsiniz ama kk’da kadınlar evlilik şart dedi diye olmamalı bu siz birini sevdiğiniz, ömrünüzü onunla geçirmek istediğiniz için olmalı.

Yazdım ya önceki yorumlarımda ya cinsel ya psikolojik sıkıntıları var , iki memur maaşıyla 4 çocuk 2 yetişkin geçinemez ferah ferah , adamın eski eşten neden ayrıldığını belirsiz , evi var mı en az dört beş odalı?

Bence 3 çocukla kendi neden boşanmıs ben onu daha çok merak ettim bide gayet guzeldi diyor ee neden boşandın

Nafaka + dersane + tatil+ nafaka dışındaki ufak tefek özel ihtiyaçlar..
hiç kimsenin çocuğu için ağlamam
normal mi

Bu kadar sayfayı üşenmeden dikkatle okudum. Bana takvim yaşınızın ve üç çocuk sahibi, boşanmış bir kadın olmanın gerektirdiği olgunluk ve gerçekçilikten çok uzak geldiniz. Şu anda sağlıklı bir karar alabilecek izlenim vermiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
Bilmem olanı kendimi ifşa etmemeye çalışarak anlatmaya çalıştm, kafamda bulunan bir sorıydu acaba evlilik gerekli mı yoksa gereksiz mı konusu.. Sizler ve diğer üyelerin bakış açısı genel olarak evlenilecek olan adayı yorumladı ve evliliği çoğunluk doğru ve gerekli bulmadı.. Kimi 3 çıcuklu olmama takıldı, kimi çarşı pazar işleri için evliliğe gerek yok dedi, kimi hayırlısı olsun dedi.. Kimi de şahsa odaklandı art niyet aradı.. Herkese teşekkürler, hayırlısı olsun diyorum.. Beklemede kalacağım..

Yok niyeti bozmadın aksine olaylara sizlerin, tecrübeli kişilerin de bakış açısını merak ettiğim için burdayım.. Sorun şu hayatta evlenmeden de yol alınabilinir hiç bi şekilde erkeksiz
Neden erkeksiz bir yol alınmasın.

Gayet güzel bir evlilikte neden boşandınız peki? Duygularınız bittiği için mi? Artık çocuklarınızın babasına aşık olmadığınız için mi?
Yani gayet güzel diyerek andığım bir eski evliliğim olduysa ve ben 3 çocuğuma rağmen bu evliliği bitirmişsem aşık olmadığım bir adamla evlenmem ben. Arabamı muayeneye götürecek diye hiçbir erkeğin ağız kokusunu çekemem.
Yaşınız genç evlenmek isteyebilirsiniz ama kk’da kadınlar evlilik şart dedi diye olmamalı bu siz birini sevdiğiniz, ömrünüzü onunla geçirmek istediğiniz için olmalı.
Özelden cevap vermek isterdim bunlara sebep olarak ama özel olarak msj atma kısmı bulamadım

Back
X