- Konu Sahibi gonca yaprak
Helal daire nedir?
Adamı çocukların ortamına kadar sokmuş helal daire diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal daire nedir?
Bu lafı da ilk defa bu forumda gördüm ya. Sevismeden evlenip sonra adam kokuyo/bana yanasmiyo vs diyenler geliyor aklımaHelal daire nedir?
İkimizde olgun düşünüyoruzdur ikimiz de hayatın zorluklarını görmüşüzdür.. Kısmet.. Ve ayrıca bu şekilde aklı başında daha kimse çıkmadı karşıma hepsi başka amaçlar peşindeydiBu yazimi özur dikeyerek yaziyorum. Mutlaka cok hos hanimsinizdir..
Genc,bekar cocuksuz kadinlar bile duzgun birini bilamazken uc cocugun sorumlulugunu neden aliyor o adam.
Bu iste birsey var diye düsunuyorum sorry
Haklısınız.. Düşündükçe doğru yolu bulma çabasına girip evliliği düşündüm artık evlenmeli ya da kimse hayatımda olmamalı dedimAdamı çocukların ortamına kadar sokmuş helal daire diyor.
Ses konusunda en başta buna benzer bir yorum yapmıştım. Evin içinde çocuk kavgası, sesi bitmez. Adam 44 yaşındaymış, tam emekli kafasına girecek, çocuklar da ergenliğe girecek.1 yıl dolmadan adam ya aldatır ya al çocuklarını git der bence.
Memurlar sese gelemez. . ( Birde erkekten söz ediyoruz zaten)
Helal daire diye nikahsız takılıyoruz diye kafaya takip uzaktan tanidigin adamla evlenip çocukların düzenini bozmak daha günah değil mi bacım? Helal kesimi boşver senin çocukların çok küçük daha onların başında dur. Annen baban vs yok mu onları bırakıp başka şehire gitmenin mantığı nedir? Adam seni seviyorsa bekler ne bu helal daire sevdası?Dediğiniz doğru haklısınız şuan çok gerek yoksa bile galiba nikahsız olmak huzırsuz ediyor olabilir.. Evet şimdilik baş ediliyor sorunlarla zorlansam da ama artık nikahlı olması doğru olan gibi
İnsallah. Dikkat edin yinedeİkimizde olgun düşünüyoruzdur ikimiz de hayatın zorluklarını görmüşüzdür.. Kısmet.. Ve ayrıca bu şekilde aklı başında daha kimse çıkmadı karşıma hepsi başka amaçlar peşindeydi
Bilmem bu kelimeyi ben çok duyduğum için kullanmışımdır.. Evlilik diye dile getirsem daha doğru olacaktı anlaşılır olacaktı galiba haklısınızBu lafı da ilk defa bu forumda gördüm ya. Sevismeden evlenip sonra adam kokuyo/bana yanasmiyo vs diyenler geliyor aklıma
Neden illa evlenmek gereksin ki?İlla evlenilecekse şu hayatta 3 çocuğum da varsa işin ucunda bu kişi olur tanıdım tanıdığımı düşündüm diyelim, mantıklı bakmalıyım duygudan çok. Sorun da bu evlenmek gerekecek mi illa ki, evet sorunlarım oluyor karşı taraftan destek alıyorum ama bu iş artık helal dairesinde olsun gibi bişey galiba ya da hiç olmasın ..
Haklısınız.. Düşündükçe doğru yolu bulma çabasına girip evliliği düşündüm artık evlenmeli ya da kimse hayatımda olmamalı dedim
Adamı çocukların ortamına kadar sokmuş helal daire diyor.
Her gün yeni bir bilgi kk iyi ki varBu lafı da ilk defa bu forumda gördüm ya. Sevismeden evlenip sonra adam kokuyo/bana yanasmiyo vs diyenler geliyor aklıma
Sinanmamisligin bülbülü olmayalım da yine :)Her gün yeni bir bilgi kk iyi ki var![]()
Ben biraz önce başka bir konuda oldum inşallah sizde olursunuzSinanmamisligin bülbülü olmayalım da yine :)
Meslek gereği başka şehir, üstelik ailem de ister evliliği, karşı taraf bekleme de acelesi yok, yaşadığım huzursuzluk belki de bunu evliliğe getirdi, gerek var gerçekten onaylıyorum tecrübeliyim evlilik hayatın yükünü paylaşmak denirse değerlendiririm, eğer gerek yok hiç denirse de hayatıma kşmseyi almadan yola devam ederim zor da olsaHelal daire diye nikahsız takılıyoruz diye kafaya takip uzaktan tanidigin adamla evlenip çocukların düzenini bozmak daha günah değil mi bacım? Helal kesimi boşver senin çocukların çok küçük daha onların başında dur. Annen baban vs yok mu onları bırakıp başka şehire gitmenin mantığı nedir? Adam seni seviyorsa bekler ne bu helal daire sevdası?
Ha bana dürüstçe de ki kaç sene oldu sevismek istiyorum yalnızım ama nikahsız beraberlik istemiyorum tamam sana hak vereyim biraz da olsa. Ama dediğim gibi cocuklarin çok küçük, peş peşe de yapmışsın. Bazı şeyler beklenmeli, çocuklar önce gelmeli. Adamı ailene kadar sokmuşsun helal falan diyorsun hala.
Arkadaşım adamın yaşı kaç yaşı bilerek mi saf taklidi yapıyorsun şahsen ben yemiyorumda
Soran kişilere her soruların cevabını yanıtla kısmından cevap verdim ben galiba sizlere görünmüyorArkadaşım adamın yaşı kaç yaşı bilerek mi saf taklidi yapıyorsun şahsen ben yemiyorumda
Ailen ister de 3 çocukla zaten tek basinasin onlar sana hiç destek olmuyor mu kızları küçük torunlari uzağa gitsin niye istesinler? Meslek gereği başka şehir tamam da bu adamla ne kadar bir araya geldin? 3 çocuğa rağmen ya çok toysun ya da üstte dediğim gibi bu lafları hormonlar ettiriyor sana. Evlenme.Meslek gereği başka şehir, üstelik ailem de ister evliliği, karşı taraf bekleme de acelesi yok, yaşadığım huzursuzluk belki de bunu evliliğe getirdi, gerek var gerçekten onaylıyorum tecrübeliyim evlilik hayatın yükünü paylaşmak denirse değerlendiririm, eğer gerek yok hiç denirse de hayatıma kşmseyi almadan yola devam ederim zor da olsa
Yahu bunu yazana kadar 60 yaz geç la havle vela bin kere helal daire yazdında yaş mı yazamiyorsunSoran kişilere her soruların cevabını yanıtla kısmından cevap verdim ben galiba sizlere görünmüyor
44Yahu bunu yazana kadar 60 yaz geç la havle vela bin kere helal daire yazdında yaş mı yazamiyorsun