2. Evlilik

Hani sadece 1 çocuğunuz olsaydi evet mantıklı gelebilirdi ama 3 cocuk büyük risk
Ben olsam yerinizde hayatımın geri kalanını onların üzerine kurar onları geleceğe hazirlardim
Kafanız rahat yeni bir aday yeni sorunlar demek polyanna olmaya gerek yok
Ortada 3 cocuk
Ve yeni adaydan cocuk isterse yada olursa ne bilim büyük adim geldi bana
Yeni çocuk isteme olma olayı yok bu konuları konuştuk ve olmayacak bir durum zaten hem yaş hem benim buna elverişli olmayışım.

Yeni çocuk isteme olma olayı yok bu konuları konuştuk ve olmayacak bir durum zaten hem yaş hem benim buna elverişli olmayışım.
Yani yanınızda ileri anladığım kadarıyla gereksiz geldi bana ya
Miss gibi yaşayın baska adamın derdi kahrı bitermi

Memurum karşı tarafta memur karşılıklı bir maddi çıkar içinde değiliz, hayata beraber göğüs germe çabası, bir erkek gücü, bir manevi destek, hayat arkadaşı amaçlı
İlk evlilik büyük bir tecrübe değil mi??? 3 çocuk bile bu adamı devam etmenize yetmemiş,şimdi dışardan birinin evlatlarınızı sarıp sarmalayacağını ummak büyük hata...
Hiç bir erkek kadın 3 çocuklu biriyle olmaz .O sorumluluğu almak kolay değildir,bir menfaati,amacı ,art niyeti ya da bir problemi vardır neden mi ??? Memur kariyeri olan adam gider ikinci evliliğini daha az stresi olacak, rahatça gezip dolaşacağı,sorumluluğu daha az olacağı biriyle yapar neden siz hiç gerçekten düşündünüz mü?????

Tabi ki tercih sizin. Ama bizim ülkemizde erkekler, kadının hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyorlar. Ben böyle bir durumda, tekrardan bir erkeğin sıkıntısını çekmeyi istemezdim. Bana büyük bir maddi rahatlık sağlayacaksa belki..

yani bilemiyorum bence biraz düşürün vitesi. aynı evin içinde 3 çocuk var insan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyor sizin çocuklara nasıl babalık yapacak? tanıma süresini biraz uzatın iyice gözlemleyin ne kadar süredir beraber çalışıyorsunuz? eski eşinden ne zaman boşanmış ve neden boşanmış? boşanmış kadınla boşanmış erkek aynı değil bence. çocuğu olan boşanmış kadın gerçekten canına tak diyene kadar çekiyor adamı. ama çocuğu olan boşanmış erkek kim bilir ne yapmış da eşini bezdirmiş diye düşündürüyor insanı

Tabi ki tercih sizin. Ama bizim ülkemizde erkekler, kadının hayatını kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyorlar. Ben böyle bir durumda, tekrardan bir erkeğin sıkıntısını çekmeyi istemezdim. Bana büyük bir maddi rahatlık sağlayacaksa belki..
O maddi rahatlık çocukların burnundan gelebilir,değmez....

Eski eşinizle boşandınız mı yoksa vefat mı etti?
Yeni eş adayının çocukları var mı?

Sizin çocukların yaşı kaç
5,6,12...ve üstelik baba kavramını küçükler bilmiyor hiç hem de ve aday kişiyi çok kabulleniyorlar. Sanki bu saatten sonra sadece ben ve çocuklarım hayata yön vereceğiz kimse olmasa desem çocuklar soracaklar niye o kişi yok diyecekler üzülecekler şaşıracaklar. .. Büyük bir kabul etme durumu oldu onlarda

Aklı başında olgun ne istediğini bilen ve benden yaşça büyük birini değerlendirdiğimi düşünüyorum.. Sadece kaygım sadece çocuklarla yol alsam hayatın zorluğunu boşa mı çekmiş olacağım bi hayat arkadaşına gerek var mıydı olacak.. Bu yola girersem de aslında korkularım yok ama cesaret yok diyelim

5,6,12...ve üstelik baba kavramını küçükler bilmiyor hiç hem de ve aday kişiyi çok kabulleniyorlar. Sanki bu saatten sonra sadece ben ve çocuklarım hayata yön vereceğiz kimse olmasa desem çocuklar soracaklar niye o kişi yok diyecekler üzülecekler şaşıracaklar. .. Büyük bir kabul etme durumu oldu onlarda
Zaten aday hayatınızın icinde çocukların hayatında
Bu soruyu sormak icin gec kalmadınız mi o halde

illa gerekli diyemem ama yalnızda yaşayamam gibime geliyor, ama bu balıklama atlıyım değil tabi, kıriterime uygun olması ve birşeyler hissetmem önemli

Çevremde yok bilmiyorum da ama bir erkeğin evleneceği kadının 3 çocuğuna baba olma düşüncesi hayatın olağan akışına çok aykırı geliyor.Böyle bir yola da girerseniz umarım o olağan akışı kırmış olursunuz.
Karşı tarafın hem duygusu hem mantığı onu evliliğe götürüyo ben de illa ki bir hayat yoldaş ı'm olacaksa bu kişi olmalı diyorum çocuklar biliyo ben tanıdım ama iş sadece cesaret noktası.

Çocuklarla bile tanışıp, bağlanacak kadar vakit geçirdiyseniz, siz bir yola girmişsiniz zaten.
Açıkçası elin adamıyla çocuklarımı tanıştırmazdım bile başta. Ki çocuklarınız çok küçük, demek ki bir kaç yıl önce boşanmışsınız. Acele etmeyin derim.
Ayrıca bizler anne babalar olarak 2 çocuğun gütültüsüne tantanasına dayanamıyoruz. Üniversite çağında çocuğu olan yaşta biri, küçük çocuk tantanasına evde hiç dayanamaz.
Ben küçük çocuk varken yapılan ikinci evliliklere çok olumsuz bakıyorum. Elin adamıyla, çocuklarımı aynı eve sokma fikri beni delirtiyor. Ama gel gelelim, bizim başımızda da var. Yeğenimin annesi, ikinci evliliğini yapmak üzere.
Hayat bizim doğrularımızda ilerlemiyor yani. Karar sizin.

Çocuklarla bile tanışıp, bağlanacak kadar vakit geçirdiyseniz, siz bir yola girmişsiniz zaten.
Açıkçası elin adamıyla çocuklarımı tanıştırmazdım bile başta. Ki çocuklarınız çok küçük, demek ki bir kaç yıl önce boşanmışsınız. Acele etmeyin derim.
Ayrıca bizler anne babalar olarak 2 çocuğun gütültüsüne tantanasına dayanamıyoruz. Üniversite çağında çocuğu olan yaşta biri, küçük çocuk tantanasına evde hiç dayanamaz.
Ben küçük çocuk varken yapılan ikinci evliliklere çok olumsuz bakıyorum. Elin adamıyla, çocuklarımı aynı eve sokma fikri beni delirtiyor. Ama gel gelelim, bizim başımızda da var. Yeğenimin annesi, ikinci evliliğini yapmak üzere.
Hayat bizim doğrularımızda ilerlemiyor yani. Karar sizin.
Olgunluk gördüm onda, kararlılık gördüm. Dedikleriniz doğru çocuklara tahammül konusunda haklısınız ama çocuklar a gereken disiplini uyarıyı hep ben üstleniyorum zaten, o çocuklarımla hoş vakit geçirme eğlenme iletişim kurma halinde. Gerekirse ev düzenimizi bile ona göre ayarlayacağımı düşünmüştüm.
Ya hayatımda olan biriyle evleneyim ya da hiç kimseyi hayatıma sokmadan öylece yaş alayım

Karşı tarafın hem duygusu hem mantığı onu evliliğe götürüyo ben de illa ki bir hayat yoldaş ı'm olacaksa bu kişi olmalı diyorum çocuklar biliyo ben tanıdım ama iş sadece cesaret noktası.
cnm eminsen bukadar ailecek bağlanmışsınız karşıdada o ışık varsa o adımı atmalısın bence. ayrılmak için hiçbir sebepte yoksa, bukadar zaman beraber geçmişse hiçbir olumsuzlum yoksa, adımı at, burdan ötesi o adamada haksızlık olur hiçbir kusuru yokken iyiyken bi anda neymiş ben evlenemiyom, çocuğum var ayrılalım desen adamada yıkıım. at o adımı

Olgunluk gördüm onda, kararlılık gördüm. Dedikleriniz doğru çocuklara tahammül konusunda haklısınız ama çocuklar a gereken disiplini uyarıyı hep ben üstleniyorum zaten, o çocuklarımla hoş vakit geçirme eğlenme iletişim kurma halinde. Gerekirse ev düzenimizi bile ona göre ayarlayacağımı düşünmüştüm.
Ya hayatımda olan biriyle evleneyim ya da hiç kimseyi hayatıma sokmadan öylece yaş alayım
tabiki siz disiplini aradaki köprüyü kuracaksınız, adamın çocuklara yapacağı hafif bir uyarı bile batabilir, siz burada bu rolü üstlenin böyle olalı

İlk evlilik büyük bir tecrübe değil mi??? 3 çocuk bile bu adamı devam etmenize yetmemiş,şimdi dışardan birinin evlatlarınızı sarıp sarmalayacağını ummak büyük hata...
Hiç bir erkek kadın 3 çocuklu biriyle olmaz .O sorumluluğu almak kolay değildir,bir menfaati,amacı ,art niyeti ya da bir problemi vardır neden mi ??? Memur kariyeri olan adam gider ikinci evliliğini daha az stresi olacak, rahatça gezip dolaşacağı,sorumluluğu daha az olacağı biriyle ya

Hiç bir erkek kadın 3 çocuklu biriyle olmaz .O sorumluluğu almak kolay değildir,bir menfaati,amacı ,art niyeti ya da bir problemi vardır neden mi ??? Memur kariyeri olan adam gider ikinci evliliğini daha az stresi olacak, rahatça gezip dolaşacağı,sorumluluğu daha az olacağı biriyle yapar neden siz hiç gerçekten düşündünüz mü??

Back
X