kızlar selamlar,
yeni üye oldum. 1 çocuğum var 6 yaşında. ikinci kez bebek düşündük ama 4 ay oldu yine sonuç yok.nette okudum sezeryan doğum esnasında rahimde yapışıklık meydana gelebiliyormuş,çok korttum.umarım öyle bir sey olmamıştır.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.
24 aylik kızım.huysuz bir evlat.yemek yemez uyumaz hic bir düzenimiz yok.32 yasindayim ne yapsam bilmiyorum derken 35ten evvel bu is bitmeli olacaksa olsun dedim ama tek cocukla bile evden cikamazken iki cocukla napilir bilmiyorum sürekli ağlıyor.bezini zor alıyorum herseye itiraz hem de sendrom vs degil sogdugundan beri ayni.pedagog la da görüştük. Bir yandan 2.planliyorum sirf ona belki nese olur diye çünkü benim ikinci cocuga kesinlikle ihtiyacım yok delilik hatta.2 yilda 20 yil aldim.uykusuz yorgun.5 6 yasina gelirse hayatta tekrar geri bugunlere dönemem rahata alışırım ya simdi ya hic dedim.martta planladim olmadi nisanda denedim olmadi.simdi mayis sirada
kızlar bugun adet günüm ama pazar günü kanda hcg 1 çıktı yani negatif sanırım bu ayda olmadı.sağ kasığımda batma ağrısı var,dr adet geçtikten 4-5 gün sonra hcg baktırmak daha doğru dedi ama bence adete 2 gün kala böyle bir değirden fazla çıkmalıydı.bide bir yazı okudum sezeryan ameliyatından sonra rahimde yapışıklık vakaları oluyormuş onu taktım kafaya acaba rahim filmimi çektirsem 2.cocuk beklerken boşa zamanmı kaybediyorum birde adet başlangıcından sonuna kadar denemekte fayda var diyorlar yumurtlaması çok geç olanlar olmuş dr gidince ortaya çıkmış
dün olmadım bugun olurum belirtiler arttı.bide ovalüasyon testini denicem bu ay.adetim başlangıcından 15-16.güne kadar deneyip bıraktı hep belki geç yumurtluyorumdur dimi yada tüm ay denemek lazım son güne kadar:))
Sağol cnm evet çok kararsızım ama aklima da girdi ya şimdi hep evet olsun hayır hayır az daha büyüsün oğlum öyle modundayim valla psikolojim bozuldu dusunmekten allahım hayirli zamanda nasip etsin inş hepimiz için zira ben tam bilemiyorum hangisi doğru zamancnmm ayni durumdaydim. cok yaramaz ogluma kardes geliyor simdi. cesaret bana oglum 4 yasndayken anca geldi:) sana tavsiyem kesinlikle kararsz olarak hamile kalma. evladn da daha 2 yasinda. kardes istiyosan ogluna arayi acma derim ama emin olmadan asla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?