2.gebeliği düşünüp kararsız kalanlar

Buarada sana da hayırlı olsun cnm ne güzel sağlıkla gelsin ins bebisin

Aynen öyle benim de çevremde çok var öyle ara verip ikinci olmayan ins öyle bişeyle karsilasmayiz allahım isteyen herkese nasip etsin neticede kardeş olsun diyenlerdenim hatta ben cok çocuk seviyorum kendim de 5 kardeşim iyki var kardeşlerim oğlum da öyle büyüsün istiyorum tabi zaman öyle bi zaman mı 5 kardeş olmasa da 2 en az olmalı allahım. Nasip eder ins bakalım umarım bidakı ay cesaret bulurum ve hayirli zaman ise allahım. Nasip eder ins teşekkürler herkese

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Allah'ım dileyen herkese hayırlısıyla sağsalim evlat nasip etsin.Benim şu anda 27 aylık bi prensesim var.O doğmadan önce ikinci bebeği de 2 yıl geçince yaparız diye düşünüyoduk eşimle. Kızımız doğduktan sonra özellikle 2 yaş dönemi zor geçmeye başladı,uzun bi süre gece uykuları sıkıntılı oldu, gece 3-4ten önce uyumaz olmuştu, siz düşünün yani. Bu sureclerden sonra kardeş illa ki olmalı ama bu dönem çok zor dedik,ama sonra benim de ablamla aramda 18 ay var ve iyi ki o kadar az yas farkımız var diyoruz hep. Kızımızın da kardeşi olmalı ,zor olcak evet ama arayı uzatırsak bana her şey çok daha zor gelicekti,zaten uykusuzluğa yorgunluğa alışmışken en iyisi dedik eğer olcaksa da Allah'ım da izin verirse bu dönem olsun dedik ve çok şükür şu anda ikinci kızıma 22 haftalık hamileyim. Hiç bir zaman pişmanlık duymadım,olmasaydı çok daha üzülürdüm hatta ama şükürler olsun ki ikinci kez bu mutlulugu yaşıyoruz. Inşallah ablamla ben gibi 2 kız kardeş olurlar diyorum hep Yani niyetiniz varsa ertelemeyin derim, çünkü sizin emin olduğunuz zaman da olmama ihtimali maalesef var. Allah dileyen bekleyen herkese sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin, içlerinde bana da inşallah. Hakkimizda hayirlisi .

Maşallah ne mutlu size ins bana da nasip eder allahım doğru zamanda ins aratmaz kimseye.. ben şu an istesem ve hemen olsa bile oğlum hemen hemen 3 yaşında oluyor ikinci doğana kadar aslında çok da pespese sayilmaz artık ama bilmiyorum işte çok kararsizim bazen istesem de olay anında istemiyorum bir de ikinciyi kız Çok istiyorum allahım nasip eder işte öncelikle hayırlı ve sağlıklı sonrasında bir kız evlat erkeği yaşadım çok güzel bir duygu ins bir de kızım olur bundan yana da korkum var ya olmazsa ya yine erkek olursa 3 u yapar mıyım o zaman bilemiyorum hayırlısı bakalım

Buarada sen tam da benim şu donemimde hamile kalmışsın 2.ye benimki de şu an 22 aylik

Şuan benim için çok erken 2.5 aylik kızım var ama merakımdan soruyorum ben spinal sezeryan olmuştum 2. Çocuğu düşünürsem herhalde yine sezeryan yapacaklar (bi problem yoktu geç gelmesi dışında) dimi ? Ve 2. İlkine göre daha hafif geçer mi ne dersiniz ? O sedyeden ilk kalktığım anın acısını hiç bişeye benzetemiyorum da çok kotuydu

Kısmet bu işler ne diyelim,sizin de gönlünüzce olur inşallah. Ama şunu söylemeliyim ki cinsiyetle ilgili gönülden illa ki bir şeyler geçer ancak kendinizi kesinlikle bi cinsiyete odaklamayin. Benim gönlümden 2 kız geciyodu, esim erkek istiyodu,ben de erkek olsun diyodum onunla konuşurken ama son 3 haftadır 4lü tarama test sonucumuz sıkıntılı çıktı,amniosentez yapıldı yine sıkıntı var dendi,bebeğin butun kromozomlarına ayrıntılı baktırdık ve en sonunda bebeğin cinsiyetiyle ilgli kromozomun 6tane geninde artış olduğu ortaya çıktı. Eşim ve benden de kan örnekleri aldılar,şu 3 hafta boyunca neler yaşadığımızı bi Allah bi de buz biliyoruz. Şükürler olsun ki sonunda sonucumuz temiz çıktı ,maddi manevi çok zor bi dönemdi ama gecti cok sukur,bebegimi sagsalim elime aldigim gunu de görürüm inşallah. Söyleyeceğim şu ki cinsiyetle ilgili kesinlikle tutturmayın,sürekli konuşmayın. Biz sonrasında keşke hic konuşmasaydık dedik ama bunu da yaşıcakmışız işte.

Yok öyle tutturmuyorum tabiki hep diyorum önce sağlıklı ve hayirli evlat olsun sonraki istek insanoğlu istekler bitmez erkek olsa da diyorum birbirine arkadaş olurlar ama his işte içinden geçenlere bazen boyun eğip istiyosun öyle olsa keşke diyosun hayirlsii tabiki önce bakalım allahım 2.yi nasip edecek mi oda var ins nasip eder ins sıkıntı yasamam size de geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almanız dileğimle

Sağlıkla büyütün bebeğinizi daha minicik şu an dikiş ağrısı bile yokluyordur sizi zaten 1 sene bebis yok diyor dr lar. Benim ilk günler agr oldu ama iyi atkattım çok sukur ilk günden ayağa kalktım evde yalnız durdum her işimi kendim yaptım benim güzel geçmişti herkesin farklı geçiyor bakarsin ikinci iyi geçer ağrı sizi olmaz yani ins o belli olmuyor herkes Spinal sezeryan oluyor ama herkesin aynı geçmiyor yapı ve dr farkı malesefki ve evet ikincide sezeRyan olur isterseniz narkoz alırsınız isterseniz yine belden uyuşmali isteğinize bagli

Benim kizimda 3.5 yasinda ve 11 haftalin hamileyim bu konuyi bende cok dusunmustum ama simdi cok dogru karar verdigime inaniyorum cunku pes pese dogurupta zorluk yasayanlar var en az arada 3 yas olacak ilk cocuk tamamen elden cikmis olacak benim bebegim dogdugunda kizim okullu olacak artik evde tek bebek olacak daha rahat olacagimi dusunuyorum ama yaninizda annenler kardeslerin yani yardimci olanlar varsa sorun olmaz ama yalnizssaniz biraz daha bekleyin

Peki epidural normal için açıklık veya sancı gerekiyor dimi ? Bu arada bende bi kaç saat sonra yürümeye başlamıştım ama kambur kambur 2,3 gün sonra normale dondum ama yine ağrım vardı tabi şuan her hareketi yapıyorum bi gram ağrı sızı yok. Dediğim gibi o sedyeden kalkış anım vok kotuydu annem bayilcakti beni öyle görünce inşallah 2. Öyle olmaz. Hayat ne getirir bilmem ama 6,7 sene sonra düşünüyoruz. Teşekkür ederim :))

Ben bir de çalışıyor oldugum icin 40 türlü plan yapıyorum su ay olsa böyle olur vs diye.eger martta hamile kalabilseydim bebek 10 aylik olana kadar bakabilecektim sonra dönecektim.öğretmenim.ev kredisi ödediğimiz icin ucretsiz izine ayrılamıyorum.eger martta olsaydi idareten 3 ay izin alip ikinci dönemi kapatip yaz ile birlestircektim ama kismet olmadi.mayista olsa ocak ta dogsa yine benzer oluyor 8 9 aylik olana kadar kalabiliyorum yanında.ama iste plan tutmuyor.ovulasyon testi aldim ilk denemede 18.gun ikinci denemede 20.gun pozitif oldu ama tutmadi.bir yanim ugras derken bir yanim deli misin resmen etin kemigin agriyor yorgunluktan nasil kaldiracaksin bu durumu diyor...aklım çok karışık benim arkadaşlar hem olsun isterken hem de adet olunca seviniyorum boşver tek cocuk iyidir diyorum 1 hafta sonra bu haksizlik kardes cok onemli diyorum.kendi kardesimi ne kadar sevdigim geliyor aklima aramiz tam 3 .5 yas sirdas olusumuz erkek oldugu halde cok iyi anlasmamiz offffff

Ailemle aynı şehirdeyim ama kimseyi istemiyorum ne eşimin ailesi ne de kendi ailem ilkinde de ilk günden bu yana tek olmak istedim sıkıntı da yaşamadım şu an oğlum 22 aylik ben de öyle düşünüyorum en az 3 olsun sonra diyorum zaten şimdi olsa o da hemen olursa ki ne olacağı belli değil 3 yaşında oluyor hemen hemen doGana kadar hayırlısı bakalım ins doğru zamanda olur

Tek çocuğun iyi olduğunu düşünmüyorum çocuğum ne kadar yaramaz ne kadar zor olursa olsun tek olmamali bu ona haksizlik bu benim bencilliğim olur diye düşünüyorum o yüzden siz de ikinciyi kardeşi düşünün doğru zamanda nasip etsin size de inş allahım benden de kararsiz gördüm sizi ama umutsuz olmayın allah yardım eder zaten şu an olmuyorsa o da allahım in bildiği demekki sizin için doğru zaman değil biz bekleyemedigimiz zaman o bizi bekletiyor

Normalde ağrı olur suni ağrı ya da normal ağrı bilemiyorum ins 2.de o agriye yasamazsiniz dicem ama dikiş ağrısı neticede kaç kat dikılıyoruz normal yani sizi baya etkilemiş ins ikinci daha rahat geçer 6 7 sene baya uzun süre ins bekleyebilirsiniz zira ben de bazen öyle düşünüyordum ama arada bişeyler yokluyor işte böyle

kızlar günaydın (((.maalesef bu ayda bitti,gece kırmızı misafir geldi.ühüüüüüüüüüüüü.artık mayıs ayı 5.ayım olcak çok çalışıp olmazsa da dr gitcem artık.

Ahahahahahahahahahah birbirimizi anlayabiliriz işte çevreye yok ya daha düşünmüyorum bi 6,7 senesi var ama içimden geçen 2,3 sene falan ve nedense 2. Gelicek olanın erkek olucagini düşünüyorum. Valla açık konuşayım tüm varlığım sağlığım herşeyim kızımın olsun neyim varsa ona vereyim diyorum ama tek çocuk yapıp bırakırsam da içimde kalicak diye düşünüyorum yani belli bi yaştan sonra da böyle bi imkan olmuyor :)) o yüzden 2 çocuk yapıp defteri kapatmak iyidir sanırım.

Çevremde var tek çocuk bile değil 2 yapıp bırakanlar yıllar sonra 3 bile istiyor ama yas vs geçmiş oluyor pişmanlık yaşıyorlar o yüzden keşke dememek için içinden nasıl geliyorsa mantigini da kulanarak hareket etmek lazım bak senin de içinde varmış 6 7 dedin 2 3 e indi az daha konuşursak seneye olur bu iş saka bi yana hayırlısı olsun ins mayısta yaptım yaptım olmadı seneye giderim ben artık

kızlar günaydın (((.maalesef bu ayda bitti,gece kırmızı misafir geldi.ühüüüüüüüüüüüü.artık mayıs ayı 5.ayım olcak çok çalışıp olmazsa da dr gitcem artık.

Günaydın cnm ben de dün gece hasta oldum ama ben bebek beklemiyordum eğer mayista beklersem sat imiz aynı olur ay ne diyorum ben neyse üzülme cnm bidakı ay da dene olmadı git bi görün dr a ama bişey olacağını sanmıyorum daha zamanı var demekki öyle düşün hayırlısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…