2.gebeliği düşünüp kararsız kalanlar

inşallah mayıs ayı bizim ayımız olur gerçi oğluma haziran gibi hamile kalmıştım haziranda olabilir:))).ya aslında demekki korunmak gibi birsey yok baksanıza ALLAH ne zaman verecekse o zaman veriyor korunmuyoruzda oluyormu sanki .doğumda ölüm gibi yeri zamanı önceden belli kişilerin insiyatifine bırakılmamış.

ilk oğlum 1.5 yaşındayken hamile kaldım ben istemedim aslında korktum nasıl yapıcam beceremem dayanamam diye. şuan iyikiii olmuş diyorum. oğlum 2.5 yaşında ikinci oğlumsa 5 aylık şükürler olsun ki çok zorluk çekmiyorum. Rabbim gerçekten kolaylığını veriyor. ama benim oğlum sakindi rahat büyüttüm. tabi kardeşi olunca ister istemez biraz hırçınlıkları oldu kıskanmalar var ama fazla değil. şuan oğlum evde tek sıkılıyor oyun istiyor hiç değilse kardeşiyle oynayabilir artık beraber büyürler. inş. çok çok çok sonra da bi kızım olursa çocuk konusu kapanmıştırr :):)

Hamile kalıp doğum yapana kadar 3 yaş oluyor aralarında. Küçük çocuğun kaç yaşına geldiği değil de ikinci kardeşle yara alır mı daha iyi mi olur hesabını yapmak mühim bence.

korkmayın bence bunlardan. Her iki kişiden biri sezeryan artık. yapışık rahimler topluluğu olurduk.

beni dibe soktunuz ya 9 yaşına girecek çocuğum dahada seneye yapıcam Allah izin verirse

bu sizin tercihiniz ve sizin hayatınız. bence takılmayın. yakın arkadaşım on iki yıl arayla kırk yaşına yakın doğum yaptı. çok da mutlu bir anne. kral lohusalık dönemi geçiriyor. özlem olduğundan sanırım.

çok zorlanırsınız sanki. ilk çocuğunuz da bu kadar sıkıntılı ise ona ve kendinize fırsat verin bence. ilişkiniz düzene girmeden daha da yıpranır sanki.

Ayy kızlar şu yaşadığınız tereddütlerin düşüncelerin kararsızlıkların hepsini yaşadım. Hepinizden bir parça var bende... Hala da endiseliyim çünkü dogurmadan neler yaşayacagımı kestiremiyorum. .

Yaşım 32 den 33:)) 2 yaşında oğlum var...
Bu doğduğunda oğlum 2.5 yaşında olacak ..
Eğer yaşınız çok ileri değilse en ideali 3/4 yaş diye düşünüyorum ben. Ama ben yaş kompleksine girdim bir kere yapmasam içim içimi yerdi. Bide kocam yada kendim için değil oğlum için istedim .. Bir gün biz göçüp gidince birbirlerine dayayacaklar sırtlarını... Ne bilim işte böyle karman çorman duygular eşliğinde yaptım gitti:)))

Paytipo seni hatırlıyor muyum ilk gebelikten falan benzettim mi yoksa buarada hamile misin şu an hayırlı olsun ins sendeki cesaretten bana da bulaşir azıcık

Paytipo seni hatırlıyor muyum ilk gebelikten falan benzettim mi yoksa buarada hamile misin şu an hayırlı olsun ins sendeki cesaretten bana da bulaşir azıcık
Evet canım bende isminden anımsadım seni haziran annelerindemiydin sende.. 2015 Haziran annelerinde benden erken davrananlar bile var bende onlardan ilham almıştım:))))))

Evet canım bende isminden anımsadım seni haziran annelerindemiydin sende.. 2015 Haziran annelerinde benden erken davrananlar bile var bende onlardan ilham almıştım:))))))

Yaaa evet cnm aynen haziran anneleri 2015 maşallah ya darısı başıma olsa mı ki bakalım ya hayırlısı ben hala kararsız ya da cesaretsiz diyelim

Yaaa evet cnm aynen haziran anneleri 2015 maşallah ya darısı başıma olsa mı ki bakalım ya hayırlısı ben hala kararsız ya da cesaretsiz diyelim

O iş.bir kere aklına düştü mü çocuğu yapmadan çıkmıyor akıldan .. Yada çocuğu unutturacak bir şey lazım hayatında. Yinede en hayırlı zamanda gelsin bebeğin

O iş.bir kere aklına düştü mü çocuğu yapmadan çıkmıyor akıldan .. Yada çocuğu unutturacak bir şey lazım hayatında. Yinede en hayırlı zamanda gelsin bebeğin

Öyle gibi görünüyor hayirlsii amin inş tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…