2. Gebelik ama bu durum normal mi

Konya gelini 42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
126
43
48
30
17 +6 haftalık hamileyim iki gün hareketini hissettim sonra bir daha hissetmedim yine iki gündür de mide üşütmesi bulantı (çıkarma) sorunu yaşıyorum göbek fıtığı ameliyatı geçirmişliğim var o da şişti ağrılarım oldu bir bardak su bile dokundu lavobaya koştum hemen bugün toparlanmaya başladım ama bu hastalıklar bebeğimi etkiler mi iki kere hissedip bir daha hissetmemek normal mi

Hareketleri daha yeni yeni hissediyorsunuzdur normal boyle arada olmasi

kiiizzz bende konyaliyim uzulme balim ilk zamanlar normal sakin gecir stres yapma bebegin stresi hissedecektir hayirli gebelikelr rabbim sana saglikla kavustursun insallah

Merhaba fitik ameliyati sonrasi hemen mi hamile kaldınız acaba süre gecti mi arasından

Ben yeni oldumda ameliyt 2.gebeligi düşünüyorum ara vermek gerek mi sormak lazim ozmn problem oluyor demekki
İlk olduğum zamanlarda cesaret edemedim diktikleri zar gerilir yırtılır tekrar ameliyat gerekir diye üç sene geçmesine rağmen zorladı ilk aylar karnım büyüdükçe ağrı yaptı bir zaman sonra sakinledi gerildiği alan bitti demekki diye düşündüm doktorum dinlenerek geçireceksin şu an göbek fıtığı için bir şey yapamayız demişti

Anladim yırtılma olmasi bence olmaz izmn sezeryan dikisleri de yırtılır pespese sezeryan olup doguran cok kisi var ne bilim banada garip geldi birde göbek fitigi kesisi ufacik bise yani bence birazda fıtığın büyüklüğü ile alakali olblr size yama mi yapmisti dr dikisle mi onarmış beni galiba dikisle onardi yama istemistim ama boyutuna gore hareket ederm demisti yarim saat sürdü ameliyt ordan anladm dikis attığını

Selam canim. Ilk gebelikle 2ci gebelikde fark oldumu. Ilk cocukla ikinci cocuk cinsiyyetleri deyişir fark olursa. Tecrubelerini paylaşirsan sevinirim. Bende 2ci gebeliyim 8 haftalik cinsiyyetini daha bilmiyoruz ama ilk gebelikle ayni gecdiyi icin ayni ilk gebelikle ayni cinsiyyet oldugunu soyluyorlar

Öyle bir şey yok. İki gebeliği de aynı geçirip bebekleri farklı cinsiyette olan bir çok arkadaşım var.

Yama yaptı bir saat kadar sürdü ameliyat sonrası kilo alma dedi hamilelikte illaki ya alınıyor ya da büyüdükçe gerilme oluyor o yüzden cesaret edemedim ben

İlki kız dı bulantı baş dönmesi daha çok oldu bu oğlan ve bir iki kere bulantı yaşadım sadece planlı gebelik olmasa anlamazdm test yapana kadar o kadar hissettirmedi yani kişiden kişiye değişir belki bilmiyorum ama kız da çok yorgun gergin yatarak geçti bu gebeliğim bu ay ıma kadar zorlamadı beni gayet rahat ayakta geçiyor cinsiyetini erken gösterdi ve hani derler ya tatlı çekerse erkek ekşi olursa kız diye kesinlikle öyle kız da hep ekşi tuzlu istedim oğlumda hep tatlı istiyorum tuzlu gözüme görünmüyor bile kendimce ikisini kıyaslayınca farklar bunlar benim için

Bendede ilki kizdi. Cok rahat gecirdim. Hic bisey hiss etmedim. Kusma filan olmadi. Bu gebelikdede hic birsey hiss etmiyorum. Cok rahat geciriyorum. Galiba bir kizimiz daha geliyor :)

Bendede ilki kizdi. Cok rahat gecirdim. Hic bisey hiss etmedim. Kusma filan olmadi. Bu gebelikdede hic birsey hiss etmiyorum. Cok rahat geciriyorum. Galiba bir kizimiz daha geliyor :)
Maşallah umarım hep böyle rahat geçer anne rahat mutlu olunca bebek te iyi oluyor Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…