- 11 Mart 2016
- 142
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi sevgimsena
-
Nasıl geçti peki çok mu ağrılı bir süreç atlattınız bende sezeryan düşünüyorum ama genel mi spinal mi karar veremiyorum korkuyorum çokBu arada genel oldum cünkü kordo dolanması nedeniyle idi bebegi strese sokmak istemedik
İnşallah çok rahat atlatırsın canım bende rahat geçiririm inşallah ilk kez doğum yapacağım için korkularım var işteHiç hemde hiç harika bi doğumdu hatta bu bebegimde sezeryan olacak diye seviniyorum doğumdan iki saat sonra kalktım bi dahađa yatmadım normal doğuranlar oturamazken ben hoplaya zıplaya kucakladım kızımı doktordanmı bilmem içimi iyi temizlediğini söyledi ilkkalkınca kan geldi bi dahada kan gelmedi onuda 40gün çekmedim yani inş bu doğumumda öyle olur
Genel anesteziyi yapmazlar tatlim .spinal olcaksin allahim bi sikinti vermesin insallah ciddi problemler olmadikca genel olunmaz .spinal harika ben yeni oldum .korkma .keyifli bi hamilelik gecir.sonu zaten mucizeyle sonuclanicak konforlu bir dogum spinal.İnşallah çok rahat atlatırsın canım bende rahat geçiririm inşallah ilk kez doğum yapacağım için korkularım var işte
Evet canım herkes aynısını söylüyor ama ben belden yapılan iğneden çok korkuyorumGenel anesteziyi yapmazlar tatlim .spinal olcaksin allahim bi sikinti vermesin insallah ciddi problemler olmadikca genel olunmaz .spinal harika ben yeni oldum .korkma .keyifli bi hamilelik gecir.sonu zaten mucizeyle sonuclanicak konforlu bir dogum spinal.
Evet canım herkes aynısını söylüyor ama ben belden yapılan iğneden çok korkuyorum[/QU
Acisi Aynen danmi korkuyorsu..yo m sa bende kalici hasar birakir korkusumu.
Kesinlikle düşündüklerimin aynısı beni tarif ettin sanki canım :) ama sonda dan yana sıkıntım yok doktor onu uyuştuktan sonra takmasını rica edersen o zaman takıyomuş onu sormuştum doktorumaBenimde inşallah ilk çocuğum olacak çok korkuyorum normal doğumdan spinal de bele vurulan iğneden de korkuyorum acaba çok mu aciyor acidigi anda hareket edersem falan diye düşünüp duruyorum daha çok erken ama her şey zor gerçekten bazıları diyor sezeryandan önce sonda takılıyor ondan da korkuyorum ayy ne bilim
İnşallah benimkide kabul eder ya :) iğneyi herkese soruyorum hissetmiyorsun diyorsun diyorlar sadece bacağına sıcak birşey geliyor korkma diyorlar ama işte insan bilmeyince korkuyorKesinlikle düşündüklerimin aynısı beni tarif ettin sanki canım :) ama sonda dan yana sıkıntım yok doktor onu uyuştuktan sonra takmasını rica edersen o zaman takıyomuş onu sormuştum doktoruma
Aynen öyle valla. Artık yaşıycaz görücez inşallah en ağrısız şekilde atlatırız canımİnşallah benimkide kabul eder ya :) iğneyi herkese soruyorum hissetmiyorsun diyorsun diyorlar sadece bacağına sıcak birşey geliyor korkma diyorlar ama işte insan bilmeyince korkuyor
İnşallah canımAynen öyle valla. Artık yaşıycaz görücez inşallah en ağrısız şekilde atlatırız canım
Benimde inşallah ilk çocuğum olacak çok korkuyorum normal doğumdan spinal de bele vurulan iğneden de korkuyorum acaba çok mu aciyor acidigi anda hareket edersem falan diye düşünüp duruyorum daha çok erken ama her şey zor gerçekten bazıları diyor sezeryandan önce sonda takılıyor ondan da korkuyorum ayy ne bilim
Kızlarrrr bir sakin olun lütfen.... :) ben de yakın zamanda sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok gayet rahat atlattım ben. Genel anestezi aldım bele iğne yaptırmak istemedim. Gayet güzel uyandım narkozu atmakta zorlanmadım. Sonda meselesine gelince onu hiç ama hiç kafaya takmayın. Takılırken hafif bir yanma ve sanki tuvaletiniz varmış gibi bir his oluyor sonra hemen geçiyor daha sonra takılı olduğunu bile unutuyorsunuz. Rahat olun sezeryan kötü bir şey değil yani en azından ben çok rahat geçirdim. Çıktıktan sonra 1-2 saat ağrı oldu ama ağrı kesici yapıldı sonra bir geçti bir daha hiç ağrım olmadı.Kesinlikle düşündüklerimin aynısı beni tarif ettin sanki canım :) ama sonda dan yana sıkıntım yok doktor onu uyuştuktan sonra takmasını rica edersen o zaman takıyomuş onu sormuştum doktoruma
Maşallah canım rabbim bizede kolaylık verir inşallahh :)Kızlarrrr bir sakin olun lütfen.... :) ben de yakın zamanda sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok gayet rahat atlattım ben. Genel anestezi aldım bele iğne yaptırmak istemedim. Gayet güzel uyandım narkozu atmakta zorlanmadım. Sonda meselesine gelince onu hiç ama hiç kafaya takmayın. Takılırken hafif bir yanma ve sanki tuvaletiniz varmış gibi bir his oluyor sonra hemen geçiyor daha sonra takılı olduğunu bile unutuyorsunuz. Rahat olun sezeryan kötü bir şey değil yani en azından ben çok rahat geçirdim. Çıktıktan sonra 1-2 saat ağrı oldu ama ağrı kesici yapıldı sonra bir geçti bir daha hiç ağrım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?