2.gebelik ve eski sezeryan yeri

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Merhaba arkadaşlar 15haftalık hamileyim artık yavaş yavaş karnım büyümeye başladı fakat dikiş yerim bi tuhaf sol taraf sağa göre daha şiş daha belirgin aslında gebelikten önce dikişimin hemen üstü yine sol taraf hafif diger tarafa göre şişti ozaman doktora gösterdim yumuralık vs ilgili bişeyin yok fıtık olmasın dedi üstünde durmadı ama şimdi karnım şiştikçe diğer taraftan farklı duruyor sabah işk uyanınca sanki cocugum orda toplanmış gibi bu hafta kontrolüm var sorucam ama merak ediyorum siZin dikiş yerleriniz dümdüzmü

Benim dikiş yerim düz canım. Ama öncesinde de düzdü. Yağ bezesi falan olabilir mi acaba? Doktoruna sor mutlaka

Sezaryan olduğunuzu yazmışsınız genel mi oldunuz ?

Arkadaşlar bunu yazdıktan sonra hemen doktora gittim çünkü agrıya dayanamadım artık doktor ultrasonla böbrekleeime kadar baktı bişeyin yok dedi o şiş yeri gösterdim ilk başta konuşurken fıtık olmasın dedi ama sonra eliyle muayene etti normal bişey bu dedi içim rahatladı ama belim kasıklarım hala agrıyo idrar testide yapalım dedi yaptık ben baktım şimdi sonuca dok to rla görüşmedim herkes normal ama keton eser miktarda yazıyodu o nedir önemli midir bilmem

Bu arada genel oldum cünkü kordo dolanması nedeniyle idi bebegi strese sokmak istemedik
Nasıl geçti peki çok mu ağrılı bir süreç atlattınız bende sezeryan düşünüyorum ama genel mi spinal mi karar veremiyorum korkuyorum çok

Hiç hemde hiç harika bi doğumdu hatta bu bebegimde sezeryan olacak diye seviniyorum doğumdan iki saat sonra kalktım bi dahađa yatmadım normal doğuranlar oturamazken ben hoplaya zıplaya kucakladım kızımı doktordanmı bilmem içimi iyi temizlediğini söyledi ilkkalkınca kan geldi bi dahada kan gelmedi onuda 40gün çekmedim yani inş bu doğumumda öyle olur

İnşallah çok rahat atlatırsın canım bende rahat geçiririm inşallah ilk kez doğum yapacağım için korkularım var işte

İnşallah çok rahat atlatırsın canım bende rahat geçiririm inşallah ilk kez doğum yapacağım için korkularım var işte
Genel anesteziyi yapmazlar tatlim .spinal olcaksin allahim bi sikinti vermesin insallah ciddi problemler olmadikca genel olunmaz .spinal harika ben yeni oldum .korkma .keyifli bi hamilelik gecir.sonu zaten mucizeyle sonuclanicak konforlu bir dogum spinal.

Evet canım herkes aynısını söylüyor ama ben belden yapılan iğneden çok korkuyorum

Benimde inşallah ilk çocuğum olacak çok korkuyorum normal doğumdan spinal de bele vurulan iğneden de korkuyorum acaba çok mu aciyor acidigi anda hareket edersem falan diye düşünüp duruyorum daha çok erken ama her şey zor gerçekten bazıları diyor sezeryandan önce sonda takılıyor ondan da korkuyorum ayy ne bilim

Kesinlikle düşündüklerimin aynısı beni tarif ettin sanki canım :) ama sonda dan yana sıkıntım yok doktor onu uyuştuktan sonra takmasını rica edersen o zaman takıyomuş onu sormuştum doktoruma

Kesinlikle düşündüklerimin aynısı beni tarif ettin sanki canım :) ama sonda dan yana sıkıntım yok doktor onu uyuştuktan sonra takmasını rica edersen o zaman takıyomuş onu sormuştum doktoruma
İnşallah benimkide kabul eder ya :) iğneyi herkese soruyorum hissetmiyorsun diyorsun diyorlar sadece bacağına sıcak birşey geliyor korkma diyorlar ama işte insan bilmeyince korkuyor

İnşallah benimkide kabul eder ya :) iğneyi herkese soruyorum hissetmiyorsun diyorsun diyorlar sadece bacağına sıcak birşey geliyor korkma diyorlar ama işte insan bilmeyince korkuyor
Aynen öyle valla. Artık yaşıycaz görücez inşallah en ağrısız şekilde atlatırız canım

Korkmayin yakin zamanda yasadim. Sadece kipirdaman durun . igneyi yaptinzmi kipirdaya bilirmiyim diceksiniz emin olun kipirdadignizi zaten hatirlamiycaksniz ) hemen kafa gidiyo uyuysuyor belden asagiai. Yasadiginiz seyleri o an olan biyenleri dogumdan sonra bir ruya gormustum diceksiniz)

Kızlarrrr bir sakin olun lütfen.... :) ben de yakın zamanda sezeryan oldum hiç korkulacak bir şey yok gayet rahat atlattım ben. Genel anestezi aldım bele iğne yaptırmak istemedim. Gayet güzel uyandım narkozu atmakta zorlanmadım. Sonda meselesine gelince onu hiç ama hiç kafaya takmayın. Takılırken hafif bir yanma ve sanki tuvaletiniz varmış gibi bir his oluyor sonra hemen geçiyor daha sonra takılı olduğunu bile unutuyorsunuz. Rahat olun sezeryan kötü bir şey değil yani en azından ben çok rahat geçirdim. Çıktıktan sonra 1-2 saat ağrı oldu ama ağrı kesici yapıldı sonra bir geçti bir daha hiç ağrım olmadı.

Maşallah canım rabbim bizede kolaylık verir inşallahh :)

Kızlar ya inşallah rahat atlatiriz ama ben yarın tam 11 haftaligim kendimi çok dinliyorum adet sancım olunca bı nebze rahatliyorum bebişim orda diyorum ama bugün hiç olmadı yarın kontrolüm vaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…