2.gebelik ve eski sezeryan yeri

Kızlar ya inşallah rahat atlatiriz ama ben yarın tam 11 haftaligim kendimi çok dinliyorum adet sancım olunca bı nebze rahatliyorum bebişim orda diyorum ama bugün hiç olmadı yarın kontrolüm vaarrrr
Canım ağrı her zaman olmaz zaten rahmin genişlediği için ağrı oluyo benimde bazen oluyodu bazen hiç olmuyodu takma kafana onu :)

Canım ağrı her zaman olmaz zaten rahmin genişlediği için ağrı oluyo benimde bazen oluyodu bazen hiç olmuyodu takma kafana onu :)
Gerçekten mı ya ama illa hergun nerdeyse saniyelik hissederdim geçerdi bugün hiç hissetmedim bekliyorum Allah'ım korusun bebişlerimizi of

Gerçekten mı ya ama illa hergun nerdeyse saniyelik hissederdim geçerdi bugün hiç hissetmedim bekliyorum Allah'ım korusun bebişlerimizi of
Canım haftaların geçtikce dahada azalcak o ağrılar arada bir olucak benim bile arada hala oluyo :) hiç korkma sakin ol allahın izniyle bebişlerimizi sağsağlim alıcaz kucaklarımıza :)

Bak 15.haftada oluyo bende doktora gittim işte sancı gibi oluyo diye ultrason muayene bişey yokdedi idrar verdim ondada herşey iyi bitek keton diye bişey var onda eser miktar yazıyo iyimi kötümü bilmem doktorda yok kaldık pazartesiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…