2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Güle TE="luckystar_34, post: 36895487, member: 575368"]hakkaten ya ohhhhhhhh erenpaşa maşallah canım ya olsada yesek afiyetler olsun bende bugün diyorum çupramı alsam fırında yaparım bi de salata tmm dır yarın misafirlerim var ütüm var temizlik yapılacak upsss yine yoğun bir haftasonu beni bekliyor az öncede saçlarımı boyattım kuaförden geldim kızlar[/QUOTE]

Gule güle kullan canim saclarini.... E sana kolay gelsin hafta sonu kosturmacasi

Kimsecikler yok ortada pazar keyfi ohhhhh..bugün bi misafir alayım dedim güne mide bulantısıyla başladım..umarım çok zorlamaz yoksa rezil olcam

Yarın ikili test için hastaneye gidicem canlarım..umarım hayırlı haberlerle dönmek nasip olur..sizin dualarınıza inanıyorum ve dualarınızı bekliyorum..biliyorum hep ediyorsunuz ama her Dr gitmeden önce size bunu söylemeden geçemiyorum..

Kimsecikler yok ortada pazar keyfi ohhhhh..bugün bi misafir alayım dedim güne mide bulantısıyla başladım..umarım çok zorlamaz yoksa rezil olcam
canım dikkat et kendine fazla yorma...
inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım gelince yaz mutlaka...

Asim Ennnn guzeli evde oturmak canin istemiyorsa hic calisma
Cnm ben çalısmak istemiyorum ama eşim oldugu için çalısmamın bizim için iyi olucak birax maddi olarak sıkışıgız en azından destek olurum bu arada aldım maasımı 800 tl olarak kırmadılar benı yaptıgım zaten faxla bir iş yok olsun bıraz çalısayım zaten mutlaka çıkıcam bigün

canım güzel haberlerle gel inşallah..

kızlar güzel ve mutlu bir hafta diliyorum herkeslere..dün temizlik yemek derken hiçbişey anlamadım bi de üstüne eşim buzdolabının en üst rafına meyva suyunu döktümü aşağıya kadar da aktımı bütün dolabı çıkarttım temizledim ama güzel geçti günümüz haftaya kimseyi almayayım ya azıcık dinlenmem lazım benimde bu arada erenpaşa bat ne zaman senin az kaldı sanırım?

gunaydın canlar bu haftasonu benımde yorucu gectı temızlık yaptım hoppp aksam oldu bıde mangal cıkarttılar kv gece saat eve 11 de gıttık yoludum valla güzel hafta olsun inş hepimiz için

Sizlerede gunaydin canlar
İnşallah güzel bir hafta olur
Luckcim bat 20 eylül karisik duygular içindeyim yani bilemiyorum var mi yok mu olsa mi olmasa mi hayirlisi artik
Bende çocuğu okula biraktim artik kosturmaca basladi.. Dersler ödevler kitaplar kaplanacak beslemeydi bir maraton yani

Asim hayirlisi olsun hakkında iyi kotu idare et bari çok zorlandigin yerde cikarsin işten 500 çokazdi da 800 yine is ggötürür

anladım canım hayırlısı evet aynen kafan dağılır oğlunla uğraşırken aramızda bir hafta var canım seninle.

Kizlar yaaa merak ediyorum tuttu mu diye aslinda tutmadiysa uzulmeyecegim kismet diyeceğim ama simdi zaman geçmek bilmez hep hamilemiyim acaba diye düşünür dururum

Canim insallah hayirlisiyla senin de olur bu ay

biz ne kadar olsun desekte Allah bilir canım ama bu ay olmazsa eğer benim umutlar bayağı tükenecek çok çalıştım bu ay gerçi her ay çalışıyoruz ama hayırlısı artık inşallah hepimizin olsun sağlıkla..

Kizlar yaaa merak ediyorum tuttu mu diye aslinda tutmadiysa uzulmeyecegim kismet diyeceğim ama simdi zaman geçmek bilmez hep hamilemiyim acaba diye düşünür dururum[/QUOTE]

aynı sorular hepimizde var oldu mu olmadı mı?reglini beklicen mi yoksa test yapacak mısın 3 güne belli olur seninki

Kizlar yaaa merak ediyorum tuttu mu diye aslinda tutmadiysa uzulmeyecegim kismet diyeceğim ama simdi zaman geçmek bilmez hep hamilemiyim acaba diye düşünür dururum

aynı sorular hepimizde var oldu mu olmadı mı?reglini beklicen mi yoksa test yapacak mısın 3 güne belli olur seninki[/QUOTE]
Yapsam mi acaba si cuma yi beklesem mi

Yaa ne zaman yapsam testi... En güzeli c.tesiyi beklemek mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…