canım dikkat et kendine fazla yorma...Kimsecikler yok ortada pazar keyfi ohhhhh..bugün bi misafir alayım dedim güne mide bulantısıyla başladım..umarım çok zorlamaz yoksa rezil olcam
inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım gelince yaz mutlaka...Yarın ikili test için hastaneye gidicem canlarım..umarım hayırlı haberlerle dönmek nasip olur..sizin dualarınıza inanıyorum ve dualarınızı bekliyorum..biliyorum hep ediyorsunuz ama her Dr gitmeden önce size bunu söylemeden geçemiyorum..
Yavaştan yavaştan yapıyorum cnm dinlene dinlene..canım dikkat et kendine fazla yorma...
inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım gelince yaz mutlaka...
Cnm ben çalısmak istemiyorum ama eşim oldugu için çalısmamın bizim için iyi olucak birax maddi olarak sıkışıgız en azından destek olurum bu arada aldım maasımı 800 tl olarak kırmadılar benı yaptıgım zaten faxla bir iş yok olsun bıraz çalısayım zaten mutlaka çıkıcam bigünAsim Ennnn guzeli evde oturmak canin istemiyorsa hic calisma
Yarın ikili test için hastaneye gidicem canlarım..umarım hayırlı haberlerle dönmek nasip olur..sizin dualarınıza inanıyorum ve dualarınızı bekliyorum..biliyorum hep ediyorsunuz ama her Dr gitmeden önce size bunu söylemeden geçemiyorum..
Sizlerede gunaydin canlar
İnşallah güzel bir hafta olur
Luckcim bat 20 eylül karisik duygular içindeyim yani bilemiyorum var mi yok mu olsa mi olmasa mi hayirlisi artik
Bende çocuğu okula biraktim artik kosturmaca basladi.. Dersler ödevler kitaplar kaplanacak beslemeydi bir maraton yani
Canim insallah hayirlisiyla senin de olur bu ayanladım canım hayırlısı evet aynen kafan dağılır oğlunla uğraşırkenaramızda bir hafta var canım seninle.
Canim insallah hayirlisiyla senin de olur bu ay
Kizlar yaaa merak ediyorum tuttu mu diye aslinda tutmadiysa uzulmeyecegim kismet diyeceğim ama simdi zaman geçmek bilmez hep hamilemiyim acaba diye düşünür dururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?