2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Canlarim evde dinleneyim dedim ama daha çok Yoruldum camasir yikadim nevresimleri yikadim astim derken 3 makine calisti bir carsiya ciktik geldik derken yemek yaptim oğlum poğaça istedi onu Yoğurdum birazdan firina vericem kendime tavuklu salata yaptim cay yaptim kekim le gozlemem var anacugum yapmis hadi beklerim çaya
Güya hastayım yok ben gerçek hastayim duramam yerimde

canım öncelikle geçmiş olsun...vallahi okurken ağzımın suları aktı saymadığın bişey kaldımı acaba..

canım öncelikle geçmiş olsun...vallahi okurken ağzımın suları aktı saymadığın bişey kaldımı acaba..
Saol canim kendime hasta corbasi yaptim tavuklu iyi gelir insallah
Ya yakiniz aslinda buyur gel... İnsallah gorusuruz bir gun... Kayinvelidemlere yakinsin onlar da soyak yanindalar

gunaydın hanımlar nasılsınız ben dun 5 te gıttım eve uyuya kalmısım gıremedım sıteye kızlar benı aksamları üşüme tutuyor nedendir acaba

gunaydın hanımlar nasılsınız ben dun 5 te gıttım eve uyuya kalmısım gıremedım sıteye kızlar benı aksamları üşüme tutuyor nedendir acaba
Canim gunaydin
Artik bol bol uyukla aksamlari ateşin yükseliyordur normaldir gebeyken ateş yükselir bende yadiyordum o durumu

Canim gunaydin
Artik bol bol uyukla aksamlari ateşin yükseliyordur normaldir gebeyken ateş yükselir bende yadiyordum o durumu
eşimle bu aksam konusucam çalışmak istemiyorum başkasını bulsunlar evde olmak istiyorum çok uykum gelıyor burda duramıyorum zaten eşimin ortagı ile anlaşamadım maaş konusunda adam tutmus bana 500 tl vericekmiş bende dedim siz bilirsiniz benim düzeyde aynı işi yapan kız 1000 tl alıyor hadı dedım yenı firmasınız banada 800 tl verımdedım aksama kadar duruyorum bazen saat 8:30 buluyor cıkmam işten bılmıyorum istemiyorum zaten calısmak eşim olmasa çalısmam zaten

H.B.beni yum bi daha ki cuma o günü bekliyorum kısmetse bat 2 ekim hadi hayırlısı...senin bat ne zaman dı.

ben 31 ağustosta oldum geçen ay sarktı benim kimyasaldan dolayı geç yum oldu galiba neyse bu ay 12.gün çift çizgiyi gördüm yum oldu benim çalıştık hayırlısı artık buna göre yeni bat 26 sı olarak gözüküyor canım

hakkaten ya ohhhhhhhh erenpaşa maşallah canım ya olsada yesek afiyetler olsun bende bugün diyorum çupramı alsam fırında yaparım bi de salata tmm dır yarın misafirlerim var ütüm var temizlik yapılacak upsss yine yoğun bir haftasonu beni bekliyor az öncede saçlarımı boyattım kuaförden geldim kızlar

500 tl de azmış cidden asgari ücret bari versinler dediğin gibi eşin ne diyor canım benim konuş bakalım ya çıkış saatlerini düzeltsinler 6 da çık işten zaten o saatlere kadar ilerleyen zamanlarda çalışamazsın gibime geliyor ama gittiği yere kadar gitsin nasıl olsa çıkıcam dersen 500 tl sana harçlık olur sen nasıl rahat edeceksen yani.

aslında planım hamıle kalana kadar calısmaktı hemen ilk aydan kalınca ıstemıyorum parasıda deıl tamam haclık olur ama 500 tl ye calısılmaz bulurlarsa 500 tlye calısan bulsunlar aslında para deıl sorun ben istemıyorum çalısmak evde dınlenmek istıyorum aksama kadar sırtlarım agrıyo oturmaktan dr dedım en ufak dedi bı sıkıntıda eve istirhatte alıcam senı dedı esımd benden baska kımseyı ıstemıyor sırkete bılmıyorum ne olacak

Canım şuan meleğin kanından besleniyor normal olarak kan değerin düşüyor ondan üşüme geliyordur ben de sen gibiyim yaklaşık 20 gündür falan sanki kışa girmişiz gibi üşüme oluyor ara ara pekmez yemeye çalış iyi gelir kan yapar.

Benimde yarın arkadaşlar gelecekler evde de kimse yok yavaştan yavaştan bişeyler yapmaya çalışıyorum balık menüsü düşünmüştüm olur heralde dimi tamda mevsimi zaten..kızlar ayrıca bugün de eşimin doğum günü akşama ne yapsam diyorum hiçde yapadım yok dışarıdaki yesek acep sonrada bi pasta yeter işte

önceki gebelıgımde olmamıstı tuaf seyler yasıyorum ben buaralar pekmezı cok severım ama tek basına yıyemıyorum tahinle seviyorum

önceki gebelıgımde olmamıstı tuaf seyler yasıyorum ben buaralar pekmezı cok severım ama tek basına yıyemıyorum tahinle seviyorum
Her gebelik farklı cnm ilkinde banada ateş basardı Ocak Şubat ayına denk gelmişti o havada yanıyordum ama bu sefer üşüme oluyor..pekmez sevmem ama mecbur yemeye çalıyorum günde 4 yemek kaşığı..bu ara verdim ama başlamam gerek

[QUOTEgüzel oidrol84, post:mevsiminde 92, member: 396299"]Benimde yarın arkadaşlar gelecekler evde de kimse yok yavaştan yavaştan bişeyler yapmaya çalışıyorum balık menüsü düşünmüştüm olur heralde dimi tamda mevsimi zaten..kızlar ayrıca bugün de eşimin doğum günü akşama ne yapsam diyorum hiçde yapadım yok dışarıdaki yesek acep sonrada bi pasta yeter işte [/QUOTE]
Balik guzel olur canim tam mevsiminde zaten... Kutlamayi da dusarida yapmak daga mantikli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…