hadi hayırlısı bakalım kim bu sanslı talihlibenimde içimden bir ses çıkacak diyorhayırlısı..
hoşgeldin cnmbende geldim canım...
bende geldim canım...
H.B.beni yum bi daha ki cuma o günü bekliyorum kısmetse bat 2 ekim hadi hayırlısı...senin bat ne zaman dı.hoşgeldin eklem naber çalışmalar nasıl gidiyo bakalım?
Seninde geri sayim basladi mi canim benim 9 kaldıluckystar_3başladı : 36885029 .!.:hoşgeldin eklem naber çalışmalar nasıl gidiyo bakalım?
canım öncelikle geçmiş olsun...vallahi okurken ağzımın suları aktı saymadığın bişey kaldımı acaba..Canlarim evde dinleneyim dedim ama daha çok Yoruldum camasir yikadim nevresimleri yikadim astim derken 3 makine calisti bir carsiya ciktik geldik derken yemek yaptim oğlum poğaça istedi onu Yoğurdum birazdan firina vericem kendime tavuklu salata yaptim cay yaptim kekim le gozlemem var anacugum yapmis hadi beklerim çaya
Güya hastayım yok ben gerçek hastayim duramam yerimde
Saol canim kendime hasta corbasi yaptim tavuklu iyi gelir insallahcanım öncelikle geçmiş olsun...vallahi okurken ağzımın suları aktı saymadığın bişey kaldımı acaba..
Canim gunaydingunaydın hanımlar nasılsınız ben dun 5 te gıttım eve uyuya kalmısım gıremedım sıteye kızlar benı aksamları üşüme tutuyor nedendir acaba
eşimle bu aksam konusucam çalışmak istemiyorum başkasını bulsunlar evde olmak istiyorum çok uykum gelıyor burda duramıyorum zaten eşimin ortagı ile anlaşamadım maaş konusunda adam tutmus bana 500 tl vericekmiş bende dedim siz bilirsiniz benim düzeyde aynı işi yapan kız 1000 tl alıyor hadı dedım yenı firmasınız banada 800 tl verımdedım aksama kadar duruyorum bazen saat 8:30 buluyor cıkmam işten bılmıyorum istemiyorum zaten calısmak eşim olmasa çalısmam zatenCanim gunaydin
Artik bol bol uyukla aksamlari ateşin yükseliyordur normaldir gebeyken ateş yükselir bende yadiyordum o durumu
H.B.beni yum bi daha ki cuma o günü bekliyorum kısmetse bat 2 ekim hadi hayırlısı...senin bat ne zaman dı.
canım öncelikle geçmiş olsun...vallahi okurken ağzımın suları aktı saymadığın bişey kaldımı acaba..
eşimle bu aksam konusucam çalışmak istemiyorum başkasını bulsunlar evde olmak istiyorum çok uykum gelıyor burda duramıyorum zaten eşimin ortagı ile anlaşamadım maaş konusunda adam tutmus bana 500 tl vericekmiş bende dedim siz bilirsiniz benim düzeyde aynı işi yapan kız 1000 tl alıyor hadı dedım yenı firmasınız banada 800 tl verımdedım aksama kadar duruyorum bazen saat 8:30 buluyor cıkmam işten bılmıyorum istemiyorum zaten calısmak eşim olmasa çalısmam zaten
Canım şuan meleğin kanından besleniyor normal olarak kan değerin düşüyor ondan üşüme geliyordur ben de sen gibiyim yaklaşık 20 gündür falan sanki kışa girmişiz gibi üşüme oluyor ara ara pekmez yemeye çalış iyi gelir kan yapar.gunaydın hanımlar nasılsınız ben dun 5 te gıttım eve uyuya kalmısım gıremedım sıteye kızlar benı aksamları üşüme tutuyor nedendir acaba
önceki gebelıgımde olmamıstı tuaf seyler yasıyorum ben buaralar pekmezı cok severım ama tek basına yıyemıyorum tahinle seviyorumCanım şuan meleğin kanından besleniyor normal olarak kan değerin düşüyor ondan üşüme geliyordur ben de sen gibiyim yaklaşık 20 gündür falan sanki kışa girmişiz gibi üşüme oluyor ara ara pekmez yemeye çalış iyi gelir kan yapar.
Her gebelik farklı cnm ilkinde banada ateş basardı Ocak Şubat ayına denk gelmişti o havada yanıyordum ama bu sefer üşüme oluyor..pekmez sevmem ama mecbur yemeye çalıyorum günde 4 yemek kaşığı..bu ara verdim ama başlamam gerekönceki gebelıgımde olmamıstı tuaf seyler yasıyorum ben buaralar pekmezı cok severım ama tek basına yıyemıyorum tahinle seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?