- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Aynen cnm Dr na güveniyorsa sözünden çıkma bana Dr hiç bir şey kullandırtmadı şimdiye kadar sorun yaşamadım dilerim şu son 6 ayıda sorunsuz geçiririm zaman geçmiyor sanki bi geçse şu altı ayevt cnm bılmıyorum olsun dr dedıgınden cıkmıcam
guvenıyorum cnm inş hayırlısı artıkAynen cnm Dr na güveniyorsa sözünden çıkma bana Dr hiç bir şey kullandırtmadı şimdiye kadar sorun yaşamadım dilerim şu son 6 ayıda sorunsuz geçiririm zaman geçmiyor sanki bi geçse şu altı ay
canım ne kadar sevindim anlatamam çok duygulandım emin ol gözlerim doldu su an...kılzar ben geldım mutluyum umutluyum kalp atışlarını gördüm dr simdilik bir sorun yok dedi yanlız kan sulandırıcı iğne verdi ilkini oldum belkı 10 gun sonra tekrardan olucam 7+1 gunlugum dr yanında kendımı tutamadım kadın bana sarıldı aglma dedı hersey allahtan bırsey dıkkatımı cektı gene alttan baktı tabı usg sokmadan besmele çekti cok hosuma gıttı yanı kızlar ıyıyım
çok tesekkur ederım darsı basınızacanım ne kadar sevindim anlatamam çok duygulandım emin ol gözlerim doldu su an...
canım eşin ne tepki verdi kalp atışını görünce...evt artık tadfı cıkarıcam cok stres yaptım bu hafta allahıma skurler olsun ıyıyız sımdılık inş hep böyle devam eder
bunlar tatlı şikayetler ne güzel...amin arkadasım acayıp basım dönüyor
cnm esımın yanımda deıldı işi var artık haftaya duyucak inşcanım eşin ne tepki verdi kalp atışını görünce...
amiiiin canım inşallah...darısı erenpaşa eklem ve bana olsun inşallah
çık canım gez stresini at görüşürüz.Kızcelerrr hazır kafam bir iki gün rahatken az dışarı çıkayım bari öpüldünüz akşam üstü görüşürüz
ben varım cnm sabıt olarak acık forum bende :)kimseler yok topikte erenpaşa hasta peri dışarıda yoğundum bende bu haftada bitti sayılır oh oh
ben varım cnm sabıt olarak acık forum bende :)
Kesinlikle pıhtılaşma tahlillerini yaptır çünkü ben 3 çocuk düşürdüm ondan sonra pıhtılaşma tahlili doktorumun aklına geldi ve devlette yaptırdım ücretsiz kanımda pıhtılaşma bozuklugu çıktı ve hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor ben 3. bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim sen erken davran ne olur ne olmaz özelde 1500 tl civarı tutuyordu devlette özeldeki doktorumun istediğini söyleyip yaptırdım.ayrıca cevabın için çok teşekkür ederim. Kafam karışık tekrar hamıle kalmadan önce bu testleri yaptırmak istiyorum ama ilk duşukte yapmıyorlar yalan mı söyleyelim 2-3 düşük var diyeözel hastanelerde bir sürü para isterler. Şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkinci bebeğin doğdu mu..
Kesinlikle pıhtılaşma tahlillerini yaptır çünkü ben 3 çocuk düşürdüm ondan sonra pıhtılaşma tahlili doktorumun aklına geldi ve devlette yaptırdım ücretsiz kanımda pıhtılaşma bozuklugu çıktı ve hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor ben 3. bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim sen erken davran ne olur ne olmaz özelde 1500 tl civarı tutuyordu devlette özeldeki doktorumun istediğini söyleyip yaptırdım.ayrıca cevabın için çok teşekkür ederim. Kafam karışık tekrar hamıle kalmadan önce bu testleri yaptırmak istiyorum ama ilk duşukte yapmıyorlar yalan mı söyleyelim 2-3 düşük var diyeözel hastanelerde bir sürü para isterler. Şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkinci bebeğin doğdu mu..
amin inş bukadar sanslı oldugumu bende bilmiyordum allahım inş hamılleıgım devam eder su 3 ayı saglıkla atlatabılırsem cok rahat lıcam tabıkı hersey allahtan korkumuyorum nasıbımde nevarsa yasıcaz allahım yardımcım olsun tabı sızlerıde sırayla veya topluca beklıyorum içimden bir ses bu ay hamıle cıkıcak burdanevet taze anne ay bende hapşurmaya başladım aman ha sen dikkat et hasta falan olma nasılsın bakalım rahatladın dimi maşallah kuzucuğa da bak olmaz diyodun bende şans yok diyodun gördün mü Allah işte nasip herşey kısmet umarım hep seninle olur meleğin.
amin inş bukadar sanslı oldugumu bende bilmiyordum allahım inş hamılleıgım devam eder su 3 ayı saglıkla atlatabılırsem cok rahat lıcam tabıkı hersey allahtan korkumuyorum nasıbımde nevarsa yasıcaz allahım yardımcım olsun tabı sızlerıde sırayla veya topluca beklıyorum içimden bir ses bu ay hamıle cıkıcak burdan
bende geldim canım...kimseler yok topikte erenpaşa hasta peri dışarıda yoğundum bende bu haftada bitti sayılır oh oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?