2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

evt cnm bılmıyorum olsun dr dedıgınden cıkmıcam
Aynen cnm Dr na güveniyorsa sözünden çıkma bana Dr hiç bir şey kullandırtmadı şimdiye kadar sorun yaşamadım dilerim şu son 6 ayıda sorunsuz geçiririm zaman geçmiyor sanki bi geçse şu altı ay

Kızcelerrr hazır kafam bir iki gün rahatken az dışarı çıkayım bari öpüldünüz akşam üstü görüşürüz

Aynen cnm Dr na güveniyorsa sözünden çıkma bana Dr hiç bir şey kullandırtmadı şimdiye kadar sorun yaşamadım dilerim şu son 6 ayıda sorunsuz geçiririm zaman geçmiyor sanki bi geçse şu altı ay
guvenıyorum cnm inş hayırlısı artık

canım ne kadar sevindim anlatamam çok duygulandım emin ol gözlerim doldu su an...

kimseler yok topikte erenpaşa hasta peri dışarıda yoğundum bende bu haftada bitti sayılır oh oh

ben varım cnm sabıt olarak acık forum bende :)

evet taze anne ay bende hapşurmaya başladım aman ha sen dikkat et hasta falan olma nasılsın bakalım rahatladın dimi maşallah kuzucuğa da bak olmaz diyodun bende şans yok diyodun gördün mü Allah işte nasip herşey kısmet umarım hep seninle olur meleğin.

Kesinlikle pıhtılaşma tahlillerini yaptır çünkü ben 3 çocuk düşürdüm ondan sonra pıhtılaşma tahlili doktorumun aklına geldi ve devlette yaptırdım ücretsiz kanımda pıhtılaşma bozuklugu çıktı ve hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor ben 3. bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim sen erken davran ne olur ne olmaz özelde 1500 tl civarı tutuyordu devlette özeldeki doktorumun istediğini söyleyip yaptırdım.

Kesinlikle pıhtılaşma tahlillerini yaptır çünkü ben 3 çocuk düşürdüm ondan sonra pıhtılaşma tahlili doktorumun aklına geldi ve devlette yaptırdım ücretsiz kanımda pıhtılaşma bozuklugu çıktı ve hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyor ben 3. bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim sen erken davran ne olur ne olmaz özelde 1500 tl civarı tutuyordu devlette özeldeki doktorumun istediğini söyleyip yaptırdım.

amin inş bukadar sanslı oldugumu bende bilmiyordum allahım inş hamılleıgım devam eder su 3 ayı saglıkla atlatabılırsem cok rahat lıcam tabıkı hersey allahtan korkumuyorum nasıbımde nevarsa yasıcaz allahım yardımcım olsun tabı sızlerıde sırayla veya topluca beklıyorum içimden bir ses bu ay hamıle cıkıcak burdan

benimde içimden bir ses çıkacak diyor hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…