2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

cnm sana da günaydın güzel haberlerle geliceksin inş cnm benım kendıne dıkkat et bende bol bol dua edıyorum allah kabul eder inş

cnm sana da günaydın güzel haberlerle geliceksin inş cnm benım kendıne dıkkat et bende bol bol dua edıyorum allah kabul eder inş
Aslında içim rahat ben dünkü kadının tavrına sinir oldum kendini bi halt sanıyor usg cihazları fark ediyor çünkü eskiliğine göre birde bebişin boyuna göre gününü söylüyorlarmış boyunu ölçmekde kolay değil sonuçta her seferinde aynı pozisyonda durmuyor..ama tabi şu var genede ikiliyi yapabilirdi onun çıkardığı haftaya görede yapılıyor çünkü neyse bi yandan iyi oldu en azından özelde daha detaylı incelerler.kadın kalbi atıyor demekten acizdi..aslında bana yakın kanuni sultan süleyman hastanesi var devlet oranın Dr ları da çok iyi kadın doğumcuları ama işte orda yer yok çok kalabalık oluyor

Gunaydin sizlere de canim
Pericim iyi gezmeler Allah kabul etsin havada güzel ohh ne seker
Asim sende haller nasil uykuculuk yapiyor musun

Eklem de okul. Telasindan giremiyor herhalde... Biz de dun aksam bir sürü kitap defter kapladik... Kosturmacamiz basladi
Allah sizlere de nasip etsin inşallah

Gunaydin sizlere de canim
Pericim iyi gezmeler Allah kabul etsin havada güzel ohh ne seker
Asim sende haller nasil uykuculuk yapiyor musun
evt cnm ya uykum cok gelıyo gun içinde uyumadıgım için aksam eve gıttıgımde hemen uyuyorum

günaydın cnm bugun cok kötü durumdayım bademciklerim şişti boğazım ağrıyor üşüyorum ve iş yerindeyim bi sıcak çorba yapıcak birini arıyorum

hemen sipariş et canım ev yemekleri yapan bir yerden dikkat et kendine aman haaaa

hemen sipariş et canım ev yemekleri yapan bir yerden dikkat et kendine aman haaaa
sabah erken ya belkı yoktur saat 12 olsun hemen sıparıs verıcem bakalım ayy duramıyorum yatasım var esımde yok yanımda allahım bana güç versin

bende bugün annemdeyim kızlar ve bişey dicem benim sağ kasıkta yine ağrı başladı dün akşam ben ovüye başladım tekrardan geçen ay ki durumu yaşayabilirim hiç bilmiyorum bikaç gün takip edicem

bi de eğer yılbaşına kadar hamile kalamazsam eğer dr gidip aşılama isticem eşimle de konuşucam bu ay regl olursam.

Hayirlisi artik. Luck asilama hakkindanhic bilgim yok arastirmadim asida neyi asiliyorlar nasil oluyor süreç

Takip et bakalim yumurtaları anacim sende de çifter çifter ama olmuyor iste yani insan düşünmeden edemiyor neden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…