cnm sana da günaydın güzel haberlerle geliceksin inş cnm benım kendıne dıkkat et bende bol bol dua edıyorum allah kabul eder inşGününüz aydın olsun kızlar nasılsınız bakalım..ben bugün Dr gitmekten vazgeçtim yarın gidicem hayırlısıyla..birazdan Eyüp sultana gidiyoruz arkadaşlarla önce duamı edeyim sonra Dr gideyim dedim:)..sizin içinde bol bol dua edicem geldiğimde görüşürüz artık
Aslında içim rahat ben dünkü kadının tavrına sinir oldum kendini bi halt sanıyor usg cihazları fark ediyor çünkü eskiliğine göre birde bebişin boyuna göre gününü söylüyorlarmış boyunu ölçmekde kolay değil sonuçta her seferinde aynı pozisyonda durmuyor..ama tabi şu var genede ikiliyi yapabilirdi onun çıkardığı haftaya görede yapılıyor çünkü neyse bi yandan iyi oldu en azından özelde daha detaylı incelerler.kadın kalbi atıyor demekten acizdi..aslında bana yakın kanuni sultan süleyman hastanesi var devlet oranın Dr ları da çok iyi kadın doğumcuları ama işte orda yer yok çok kalabalık oluyorcnm sana da günaydın güzel haberlerle geliceksin inş cnm benım kendıne dıkkat et bende bol bol dua edıyorum allah kabul eder inş
amin cnm inş bizlerde o günleri görürüzEklem de okul. Telasindan giremiyor herhalde... Biz de dun aksam bir sürü kitap defter kapladik... Kosturmacamiz basladi
Allah sizlere de nasip etsin inşallah
evt cnm ya uykum cok gelıyo gun içinde uyumadıgım için aksam eve gıttıgımde hemen uyuyorumGunaydin sizlere de canim
Pericim iyi gezmeler Allah kabul etsin havada güzel ohh ne seker
Asim sende haller nasil uykuculuk yapiyor musun
günaydın cnm bugun cok kötü durumdayım bademciklerim şişti boğazım ağrıyor üşüyorum ve iş yerindeyim bi sıcak çorba yapıcak birini arıyorumgünaydın kızlar hepimize musmutlu bir gün diliyorum
günaydın cnm bugun cok kötü durumdayım bademciklerim şişti boğazım ağrıyor üşüyorum ve iş yerindeyim bi sıcak çorba yapıcak birini arıyorum
sabah erken ya belkı yoktur saat 12 olsun hemen sıparıs verıcem bakalım ayy duramıyorum yatasım var esımde yok yanımda allahım bana güç versinhemen sipariş et canım ev yemekleri yapan bir yerden dikkat et kendine aman haaaa
saol cnm bol bol meyve yıyorum off aksam erken cıkıcam allahtan anneme gıdıp yatıcamGeçmiş olsun canim bol bol c vitamini almaya başla
evt cok saolsun anne gıbısı gıbı yok bırde bılse hamıle oldugumu kadın havalara uçarOhh ne güzel annen sana gül gibi bakar
Takip et bakalim yumurtaları anacim sende de çifter çifter ama olmuyor iste yani insan düşünmeden edemiyor neden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?