2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Hayirlisi artik. Luck asilama hakkindanhic bilgim yok arastirmadim asida neyi asiliyorlar nasil oluyor süreç

canım çok uzun bir süreç değil hormon testlerim normal bana klomen verecek yum takibi büyüyünce de iğne aynı gün eşimin spermleri alınacak yıkanacak ve rahime enjekte edilecek bu kadar.

Yani bazen gerçekten kafayi yedirtiyorlar öyleinsanlar var yani
Bende yyapıyorum o isi

Anemmmm sperm asisi desene.... Hayirlisi canim inşallah ona gerek kalmadan kendiliğinden olur.... Asilamanin garantisi nedir sonuç orani

Bizdeki azim öyle zaten yilmadan yorulmadan yola devam ediyoruz arada bir dussek de kalkip silkelenip yok sayiyoruz yasadiklarimizi çünkü biz hep güçlü olmak zorunda hissediyoruz kendimizi güçlü kadin modeli.... Bazen çok zor olsada güçlü olmaya devam edeceğiz ve inşallah sonunda güçlü bir anne olacagiz hep beraber

Ya evet benim masallahim var o konuda hani derler ya ceketimi atsam hamile kaliyor misali ama sonuclandiramadik bir türlü

Biraz daha geç söylersin inşallah her şey yolunda gitsin de güzel supruz olur onlara da

Biraz daha geç söylersin inşallah her şey yolunda gitsin de güzel supruz olur onlara da
evt suan hiç beklentileri yok şok olucaklar resmen erenpasa bılmıyorum ama içimdeki ses bu seferde olmucak dıyo korku felan deıl bılmıyrum ama öyle hissediyorum bakalım ne olucak rahatım yanı bakalım neolucak

Canim o ses hic susmayacak zaten sen Allaha güven ne verirse hayirlisi

evt suan hiç beklentileri yok şok olucaklar resmen erenpasa bılmıyorum ama içimdeki ses bu seferde olmucak dıyo korku felan deıl bılmıyrum ama öyle hissediyorum bakalım ne olucak rahatım yanı bakalım neolucak

sen hamile de kalamam ben diyodun iyi düşünmeye çalış bak rabbim takdir etti kafam allak bullak benim de hani size destek vermek istiyorum ama bugün ben de iyi değilim ya içimde bir sıkıntı var benimde olmadı bu ay galiba zaten ikinci yumurtayı da atarsam ilki tutmamış demektir canım sıkkın kızlar artık yoruluyorum ben

umutsuz deılım öyle kötüde düşünmüyorum olumsuz deılım ama hıc belırtım yok hamılleıkle ılgılı gecen hamılelıgımdede oyle olmustu oyuzden olmucak sanıyorum topikçe ağlıyalım hadi

sana ağlamak yasak ben hepinizin yerine ağlarım kızlar battı balık yan gider

KIZLAR UMARIM EN KÖTÜ GÜNLERİMİZ BUNLAR OLSUN BEBEĞİMİZ OLURSA BİRGÜN SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN RABBİM HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR ANNELERİNİ DE HİÇ ÜZMESİNLER BUNDAN BAŞKA..

KIZLAR UMARIM EN KÖTÜ GÜNLERİMİZ BUNLAR OLSUN BEBEĞİMİZ OLURSA BİRGÜN SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN RABBİM HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR ANNELERİNİ DE HİÇ ÜZMESİNLER BUNDAN BAŞKA..
kimse ağlamasın sende ağlama kıyamam ben ağlayana mutlu bır ay olucak bızım için amannnnnn kafaya tak tak yaşanmıyor kafaya takınca herseyin hayırlsı artık bahtımıza ne cıkarsa artık moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…