- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Hayirlisi artik. Luck asilama hakkindanhic bilgim yok arastirmadim asida neyi asiliyorlar nasil oluyor süreç
Yani bazen gerçekten kafayi yedirtiyorlar öyleinsanlar var yani
Bende yyapıyorum o isi
Anemmmm sperm asisi desene.... Hayirlisi canim inşallah ona gerek kalmadan kendiliğinden olur.... Asilamanin garantisi nedir sonuç orani
bilmiyorum ben anneme soyle dedim eşime oda bıraz daha bekleyelım dedi 10 haftalık olnca soylerımAsim ne zaman söylemeyi düşünüyorsun
evt suan hiç beklentileri yok şok olucaklar resmen erenpasa bılmıyorum ama içimdeki ses bu seferde olmucak dıyo korku felan deıl bılmıyrum ama öyle hissediyorum bakalım ne olucak rahatım yanı bakalım neolucakBiraz daha geç söylersin inşallah her şey yolunda gitsin de güzel supruz olur onlara da
evt suan hiç beklentileri yok şok olucaklar resmen erenpasa bılmıyorum ama içimdeki ses bu seferde olmucak dıyo korku felan deıl bılmıyrum ama öyle hissediyorum bakalım ne olucak rahatım yanı bakalım neolucak
Biri bana hamile olup olmadigimi soylesin
umutsuz deılım öyle kötüde düşünmüyorum olumsuz deılım ama hıc belırtım yok hamılleıkle ılgılı gecen hamılelıgımdede oyle olmustu oyuzden olmucak sanıyorum topikçe ağlıyalım hadi
kimse ağlamasın sende ağlama kıyamam ben ağlayana mutlu bır ay olucak bızım için amannnnnn kafaya tak tak yaşanmıyor kafaya takınca herseyin hayırlsı artık bahtımıza ne cıkarsa artık moral bozmak yokKIZLAR UMARIM EN KÖTÜ GÜNLERİMİZ BUNLAR OLSUN BEBEĞİMİZ OLURSA BİRGÜN SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN RABBİM HAYIRLI EVLATLAR OLSUNLAR ANNELERİNİ DE HİÇ ÜZMESİNLER BUNDAN BAŞKA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?