2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Ya ben biliyorum. allahin izniyle olacak da zamani gelince olacak.. Önemli olan bekleme suresinde yikilmadan ayakda durabilmek...

kızlar biri beni durdursun ya sabah 7:30 kahvaltı yaptım saat 11:00 gıbı 2 adet simit yedim (utanarak söylüyorum) şimdide yemek siparişi verdim corba yemek felan ay cok ıyıyorum ben ne yapıcam ben

kızlar biri beni durdursun ya sabah 7:30 kahvaltı yaptım saat 11:00 gıbı 2 adet simit yedim (utanarak söylüyorum) şimdide yemek siparişi verdim corba yemek felan ay cok ıyıyorum ben ne yapıcam ben

dr un kilona bakıyo mu her gittiğinde benimki bakıyodu baktın kilo alıyosun diyet verir sana bu durumunu da söyle çok yiyorum iştahım yerinde çok kilo alıcam diye bakalım ne diyecek bir de asim hani sende mide bulantısı yok ya kızlar genelde anneye çekermiş canım annenin hamilelikleri nasıl geçti bunu öğren benim arkadaşımında midesi hiç bulanmadı mesela annesinin de hiç bulanmamış zamanında

afiyet olsun yarasın bal şeker olsunnn ye kızım ye bu günleri bulamazsın bi daha ye gitsin canın ne istiyorsa..

evet anneye çok benzermiş benimde öyle annem gibi çok bulantılı geçiyor

test yapsana belki çıkar belli olmaz bu işler.sen yarın sabah yap testini canım.
ya ben hiç test yapmak istemiyorum aslında dr.a bile gitmek istemiyorum hepsinden gözüm korkuyor aynı sahnelri yaşamak muayne olmak istemiyorum açıkçası heyecanımda kaçtı zaten hamile kalsam da sevinemeyeceğim tabi kimseyede söylemeyeceğim aslında eşime bile söylemesem diyorum söyle iyice belirginleşene kadar ama yapamam ki.. istediğim şu ki hamile olduğumu ve herşeyin yolunda gittiğini bilsem yeter tabi sizlerle beraber yaşamak istiyorum luck ve eklemle beraber alalım istiyorum müjdeli haberleri

canım olsun her yeni hamilelik yeni heyecan ilk başta korkacaksın eminim kalbi duyana kadar hep endişe ama ilerledikçe keyfini sürmeye başlarsın eğer istemiyorsan yapma testi günün geçerse anlarız zaten bende isterim hep beraber olsun ama sona kalıcam ben galiba hemen hamile de kalamıyorum dr yüzümü unuttu nerdeyse bu kadar bekleyeceğim aklıma gelmezdi şoklardayım her ay kafa toparlamaktan da yoruldum iyiki umut var o da olmasa zaten..ayağını bi sürü bakalım sen belki geliriz arkandan..

kızlar söylemesi ayıp yemekte bugun izmir köfte bulgur pılavı vardı 1 tane köfte attım agzıma cok kötü oldum ya yapamamıstı yemegi yada ben tiksindim ay bılmıyorum sadece corba içtim izmir köfteninde patateslerini yıyebıldım

erenpasa cok haklı sız bana test yap demeseydınız ben yapmazdım ve hamılleıgımı ogrenemezdım bayagı bırzaman ınsan sevınemıyor bıle sadece korkuyorsun bırzman sonra korku yerıne umursamıyorsun ben öyle oldum kaderımde ne varsa onu yasıcaz dıyorum kımseye soylemek ıstemıyorum gecen gun yazmıstım kv mangala cagırdılar dıye yemek yıyoruz esımle aramızda konusuyoruz bebek işini küçük kaynım dediki genemi bebek var densiz ya oylemi sorulur bend yok dedim gelde heycanını yasa bızım evde bebek lafı edılmıyor cunku eşimde bende korkuyoruz konusmaktan kimseye soyleyemıyoruz alt komsum bılıyor kızları cok ıyı arkadaslarım onlar benı heycanlandırıyo yoksa heycan bıle kalmadı

erenpaşa senin adına ben heyecanlıyım canım ya az kaldı ilk müjde senden inşallah..sağlıkla tabi..

Tamam kiz yarin sabah yapicam bir test ama cikmicak diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…