- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
hatırladım canım tabii yaa çok büyük geçmiş olsun büyük bir mucize ve talihsizliği bir arada yaşamışsın ya Rabbim beterinden korusun yine de sağlıklısın ya ona şükretmek lazım kolun bacağın kırılmadı Allahtan..merhabalar...uzun bir aradan sonra girebildim siteye....belki hatırlarsınız eşim askerdeydi, geldi çok şükür, tatil felan derken hiç giremedim siteye....çok vaktim olmadığından okuyamadım geçmişi, umarım hepiniz iyisinizdir.....ağustos ayında eşimi sadece bir gün görmüştüm (16 ağustos) yumurtlama dönemim de değildi aslında (adetim perşembe bitti, cumartesi gördüm eşimi) ama o tek ilişki ile hamile kalmışım.....ben ihtimal vermediğimden adetim geciktikçe hiç oralı olmadım.....adet gecikmemin 4. günü 7,8 basmak merdivenden yuvarlandım......dr a da gitmedim.....birkaç gün sonra dahiliyeye gitmem gerekti, dr bana röntgen çekilmesi gerek dedi.....dedim ama benim gecikmem var, tamam dedi test yapalım, meğer hamileymişim....ama işte düştükten sonra karın ve kasık ağrım çok artmıştı......iki gün sonra kan testi yenilenecekti ama gideceğim gün kanamam başladı düşük yaptım......ya üzüldüm ama sonuçta düştüğüm için hep acaba bişey olmuş mudur dicektim...vardır bunda da bir hayır.....kanamam daha evvelsi gün bitti, hemen gerçek çalışmalara başladık :) hiçbir hesaplama yapmıcam, sadece 2 güne bir ilişkiye girmeye çalışacam, bakalım hayırlısı :)
eşinde gelmiş gözün aydın artık rahat rahat istediğin gibi hazırlan gebeliğe inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder yeniden