2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Allah bir kapıyı kapadı inşallah ötekini açar ve o kapının arkasından çok büyük güzellikler çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bana arada bir ates basiyor bir yaniyor bir usuyorum... Farkında olmadan menopoza mi girdim ne

Az once soyle bir maziye indim takvimde 2007 yilina gittim 29 haziran 2007 cuma aksami evde yaptigim testte çift cizgi görmüştüm 29 mayisti satim..ardından ertesi gün ilk heyecanla Dr.gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim...o zaman boyle korkularim endiselerim yoktu benim :(

Az once soyle bir maziye indim takvimde 2007 yilina gittim 29 haziran 2007 cuma aksami evde yaptigim testte çift cizgi görmüştüm 29 mayisti satim..ardından ertesi gün ilk heyecanla Dr.gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim...o zaman boyle korkularim endiselerim yoktu benim :KK43:
bende ilk hamılelıgımı ögenmeye gıttıgımde bı arkadasım vardı kk de mogamı dıye o yazmıstı nerde bu kız kesın hamıle dıye eskı sürüm sayfada direk o yazdıgı sey cıkıyordu cok sınır oluyordum tabı kürtaj olduktan sonra nezamn kk gırsen dırek o yazı cıkıyordu eyyyyyyy gidi günlerrrr

kızlar daha yeni yeni midem bulanmaya basladı agzımın tadı degıstı içten içten bulanıyo ama cıkartmıyorum

Selamlar hanımlar..geçmişlere dönülmüş bakıyorumda..benimde muhtemel doğum tarihim 17 Eylül idi.yani şuan doğum yapmış lohusa yatağında yatıyor olacaktım ama kader işte naparsın..allahım o meleğimin yaşayamadığı ömrünü kardeşine versin inş..onu ne kadar kucağıma alamasamda ilk meleğimdi bu melekte onun kardeşi..

Asim mide bulantisi çok zor gerçekten yemek yiyemek su bile icememek ama bebisler saglikli olsunda hepsine razi oluruz canim

Pericim eskileri andik ewet Rabbim onların da mukafatini versin bize insallah
Seninde kırmızılar henüz gelmemiş hadi hayırlısı bakalım tatlım bence günün geçmeden test yapma yarınıda bekle derim ben duruma göre Pazartesi yaparsın ama sanki güzel bi haber gelecek gibi hissediyorum sanki ben

kızlar daha yeni yeni midem bulanmaya basladı agzımın tadı degıstı içten içten bulanıyo ama cıkartmıyorum
Benim 5 haftadan beti bulanıyor cnm ilk ay çok kötüydü bulantıdan hiç birşey yiyemiyor resmen aç geziyordum şimdi şimdi hafiflemeye başladı bi gün varsa bi gün olmuyor böyle böyle geçecek..gerçi ben geçmesini istemiyorum arada kendini hatırlatsın istiyorum..midem bulanınca moral geliyor bana:KK71::KK73:

Bu arada bende yarın yola çıkacaktım eşim şükür izne ayrılıyor ama test sonuçlarını almadan gitmek istemedim salı günü inş hayırlı sonuçlar alırımda kafam rahat giderim

Benim 5 haftadan beti bulanıyor cnm ilk ay çok kötüydü bulantıdan hiç birşey yiyemiyor resmen aç geziyordum şimdi şimdi hafiflemeye başladı bi gün varsa bi gün olmuyor böyle böyle geçecek..gerçi ben geçmesini istemiyorum arada kendini hatırlatsın istiyorum..midem bulanınca moral geliyor bana:KK71::KK73:
benım 2 gundur var karnım ac ama bısey yemek ıstemıyorum mıdem bulanıyo benım hıc olmamıstı bulantım ilk hamılelıgımde bende diyorum bulantım olsun kasık batması olsun olmassa ınsan kendını kötü hissediyor

Bu arada bende yarın yola çıkacaktım eşim şükür izne ayrılıyor ama test sonuçlarını almadan gitmek istemedim salı günü inş hayırlı sonuçlar alırımda kafam rahat giderim
inş cnm güzel haberlerle gelıceksın ben eminim hersey gönlünce olsun inş

benım 2 gundur var karnım ac ama bısey yemek ıstemıyorum mıdem bulanıyo benım hıc olmamıstı bulantım ilk hamılelıgımde bende diyorum bulantım olsun kasık batması olsun olmassa ınsan kendını kötü hissediyor
Bunlardan mutlu olur hale geldik artık mide bulantısın dan kadık batmadından medet umuyoruz resmen..kısacası ağlanacak halimize gülüyoruz:-):KK71::KK70:Bence biz delirdikkk kesinnn:KK31:

Back
X