- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın benim beklenen doğum tarihim yarındı kızlar 21 eylül..
YOK YA MENOPOZ DEĞİL BEBİŞTENDİR YANMALARBana arada bir ates basiyor bir yaniyor bir usuyorum... Farkında olmadan menopoza mi girdim ne
bende ilk hamılelıgımı ögenmeye gıttıgımde bı arkadasım vardı kk de mogamı dıye o yazmıstı nerde bu kız kesın hamıle dıye eskı sürüm sayfada direk o yazdıgı sey cıkıyordu cok sınır oluyordum tabı kürtaj olduktan sonra nezamn kk gırsen dırek o yazı cıkıyordu eyyyyyyy gidi günlerrrrAz once soyle bir maziye indim takvimde 2007 yilina gittim 29 haziran 2007 cuma aksami evde yaptigim testte çift cizgi görmüştüm 29 mayisti satim..ardından ertesi gün ilk heyecanla Dr.gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim...o zaman boyle korkularim endiselerim yoktu benim![]()
Seninde kırmızılar henüz gelmemiş hadi hayırlısı bakalım tatlım bence günün geçmeden test yapma yarınıda bekle derim ben duruma göre Pazartesi yaparsın ama sanki güzel bi haber gelecek gibi hissediyorum sanki benPericim eskileri andik ewet Rabbim onların da mukafatini versin bize insallah
Benim 5 haftadan beti bulanıyor cnm ilk ay çok kötüydü bulantıdan hiç birşey yiyemiyor resmen aç geziyordum şimdi şimdi hafiflemeye başladı bi gün varsa bi gün olmuyor böyle böyle geçecek..gerçi ben geçmesini istemiyorum arada kendini hatırlatsın istiyorum..midem bulanınca moral geliyor banakızlar daha yeni yeni midem bulanmaya basladı agzımın tadı degıstı içten içten bulanıyo ama cıkartmıyorum
benım 2 gundur var karnım ac ama bısey yemek ıstemıyorum mıdem bulanıyo benım hıc olmamıstı bulantım ilk hamılelıgımde bende diyorum bulantım olsun kasık batması olsun olmassa ınsan kendını kötü hissediyorBenim 5 haftadan beti bulanıyor cnm ilk ay çok kötüydü bulantıdan hiç birşey yiyemiyor resmen aç geziyordum şimdi şimdi hafiflemeye başladı bi gün varsa bi gün olmuyor böyle böyle geçecek..gerçi ben geçmesini istemiyorum arada kendini hatırlatsın istiyorum..midem bulanınca moral geliyor bana![]()
inş cnm güzel haberlerle gelıceksın ben eminim hersey gönlünce olsun inşBu arada bende yarın yola çıkacaktım eşim şükür izne ayrılıyor ama test sonuçlarını almadan gitmek istemedim salı günü inş hayırlı sonuçlar alırımda kafam rahat giderim
Bunlardan mutlu olur hale geldik artık mide bulantısın dan kadık batmadından medet umuyoruz resmen..kısacası ağlanacak halimize gülüyoruzbenım 2 gundur var karnım ac ama bısey yemek ıstemıyorum mıdem bulanıyo benım hıc olmamıstı bulantım ilk hamılelıgımde bende diyorum bulantım olsun kasık batması olsun olmassa ınsan kendını kötü hissediyor
Cnm ya çok uzağa gidemicez bu sefer Dr pek yanaşmıyor..şarköyde yazlık var oraya gidicez maksat kafa dinlemek burdan uzaklaşmak inş seneye meleğimizle güzel bir tatil yaparızPericim yolculuk nereye canim.kafa dinle gez bol bol...
Hadi bismillah diyelim..hayırlı uğurlu olsun cnm inş güzel haberler olurgünaydın arkaşlarım yoldaşlarım...biz cuma akşamı çlışmalara başladık hadi hayırlısı...![]()