2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

smmm canım benim ofisteyim ama evet yoğunluk var acayip görsen bugün başımı kaldıramadım ancak şimdi rahatladım pazartesi mükellefe gidicem şirkette yapıyoruz onun kdv sini onu halletmem lazım da yarın da burayı toparlamam lazım iş iş iş neyse kafam dağıldı biraz bu arada testin negatifmiş canım benim bence yarın yapma geçerse yaparsın artık hadı hayırlı haberlerle inş.
maşallah canım yaa bu yaşta bu başarı :nazar: Rabbim başarılarının devamını versin ve güzelliğini bebişle pekiştirsin inşallah

smmm canım benim ofisteyim ama evet yoğunluk var acayip görsen bugün başımı kaldıramadım ancak şimdi rahatladım pazartesi mükellefe gidicem şirkette yapıyoruz onun kdv sini onu halletmem lazım da yarın da burayı toparlamam lazım iş iş iş neyse kafam dağıldı biraz bu arada testin negatifmiş canım benim bence yarın yapma geçerse yaparsın artık hadı hayırlı haberlerle inş.
teste takılmıyorum canım herşey olacağına varır ;) beklemedeyim bakalım ya hayırlısı olsun da gerçekten artık sıkıldım sorun yaşamak istemiyorum tekrar aynı acıları yaşamak gerçekten zor olur artık ne diyim hayırlsı..

Gunaydin yoldaslarim.....
Bende gelen giden yok ya kizlar belirtilere gore hamile gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi belirtilere güveniyorum her an reglde olacak gibide hissediyorum kasiklarimdan ya bir tuhaf belirsizlik iste sürekli WC deyim kontroller basladi ya

Gunaydin yoldaslarim.....
Bende gelen giden yok ya kizlar belirtilere gore hamile gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi belirtilere güveniyorum her an reglde olacak gibide hissediyorum kasiklarimdan ya bir tuhaf belirsizlik iste sürekli WC deyim kontroller basladi ya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadı hayırlısı cnm ay cok mutlu oldun senın kendını boyle hıssetmene kesın hamıs sın ozamann ohhh gelsın bebiş:KK46::KK46::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Hamile olsam bile kendimi kaptirmayacagim değilmişim gibi bakacagim ya Dr.a bile gitmeyi düşünmüyorum acikcasi yeni bir aci yasarsam Allah muhafaza zor atlatirim en iyisi bebek yokmuş gibi mi davranmak ne

Hamile olsam bile kendimi kaptirmayacagim değilmişim gibi bakacagim ya Dr.a bile gitmeyi düşünmüyorum acikcasi yeni bir aci yasarsam Allah muhafaza zor atlatirim en iyisi bebek yokmuş gibi mi davranmak ne
evt bebek yokmus gıbı davranmak en ıyısı cunku kaptırmak allah korusun bıseyler kötü gittiğinde en cok bızı yıpratıyor ben hala ruyalarımda 8 hafta düşük yapıcagımı görüyorum pek kendımı kaptırmıyorum benım korkum boş gebelık mol gebelıktı kalp atıslarını duyduktan sonra rahatladım suan daha rahatım allaha emanet bebegım ne eylese mevlam güzel eyler dünyaya gelıcekse allahın izni ile gelıcek senı cok ıyı anlıyorum sız bana hamılesın sende bıseyler dedıgınızde konduramadım cunku hıc ümidim yoktu en guzelı olmucak gıbı davranmak bırazda benım regl duzensızdı o yuzden konduramadım inş cnm hamılesındır burda kutlamalar yaparız

Evet canim inşallah oyleyizdir inşallahh hepimiz kavusuruz muradimiza luck ve eklemdende inşallah aliriz haberleri

Düşünüyorum bazen çok tuhaf duygular icerisindeyim. Yeniden bebek sahibi olmak hayal gibi geliyor karnimin büyüdüğünü düşünüyorum sanki boyle hic olmayacak bir şeyin hayalini kurar gibi hissediyorum kendimi.

Yarin sabah olmazsam bir test daha yaparim baktim olmadi salii gününe kadar bekleyip Şali günü kan veririm insallah

Düşünüyorum bazen çok tuhaf duygular icerisindeyim. Yeniden bebek sahibi olmak hayal gibi geliyor karnimin büyüdüğünü düşünüyorum sanki boyle hic olmayacak bir şeyin hayalini kurar gibi hissediyorum kendimi.
bende hala oyle düşünüyorum hıc olmucakmıs gıbı gelıyor bazen kendımı tuaf hıssedıyorum hıc anne olamıcakmısım gıbı gelıyor yok dıyorum hayal sadece kendımı annelıgıge layık goremıyuorum cunku ck kutsal

Senin Miden bulaniyor mu ne alemdesin ya bulanmasi bile guzel midem değişiyor ya bazen bulanir gibi oluyor diyorum ki bulantisini bile ozledim

Senin Miden bulaniyor mu ne alemdesin ya bulanmasi bile guzel midem değişiyor ya bazen bulanir gibi oluyor diyorum ki bulantisini bile ozledim
genelde sabahları hafıf bulantı var aksamlarıda oluyor yatarken bol bol su içiyorum gecıyor ama yemekten tıskınıyorum özellilkle et yemeklerınden belim agrıyor uyku cok basıyo aksm hemen yatıyorum 9 da dusun yanı

Bu arada zaman ne kadar cabuk geçti değil mi.... Ya dogumuma gün sayiyor olacaktim ahh ahh.... Ya Rabbim bir daha hicbirimize aci yasatmasin

Bu arada zaman ne kadar cabuk geçti değil mi.... Ya dogumuma gün sayiyor olacaktim ahh ahh.... Ya Rabbim bir daha hicbirimize aci yasatmasin
zaman insanın ömrünü yiyen tek sey evt sımdı doguma gun sayıyorduk benim aralık 27 hemde benım dogum gunumde zman yedi ömrümü allah bırdaha acılar yasatmasın

Zor işler vesselam yinede sagligimiz olsun da hrtsey düzelir inşallah.. En basta saglik ve huzur....

Back
X