2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

canım sen geç yumurtladın ben yumurtladığım tarihi biliyorum kendimi avutmanın bi anlamı yok ki neyse bu konuyu konuşmayalım bence ya akşam da annemdeyiz artık iyiymiş gibi numara çekicem kafa bi dünya tabi bende eşime söyledim ama yok diye benim ciddi ciddi adım atmam lazım kızlar bi dahaki ay mutlaka dr a gitmem lazım hatta aşılama hk.da konuşmam falan lazım beklemekle olmuyor.Şu regl bi atlatayım sakin kafa düşünücem eşimle de konuşucam bakalım.

yok canım 3 gün kaldı olsa çıkardı neyse erenpaşayla beklemeye devam sıra eklemde kızlar ben de sıramı savdım neyse ben işlere dönüyorum ok.zaten keyfimde kaçtı öpüyorum sizi.
canım gelmeyen kırmızılardan umut kesilmez...bunu sen diyordun sanki...

canım gelmeyen kırmızılardan umut kesilmez...bunu sen diyordun sanki...

yok ben demedim kim dedi bu lafı hıııııııııııııııııı şaka bir yana kızlar şöyle söyleyeyim şimdi yumurtlamadan sonraki 10.gün beta hcg denen hormon idrara geçiyo benim bugün yumun 12.günü olsa çıkardı hani kimisinde geç çıkıyo ya o yumurtlamadan kaynaklanıyo geç yumurtluyo yoksa beta geç çıkmıyo ben yum tarihini bildiğim için benim sonucum net he şöyle birşey olabilir tabiki es kaza ikinci yum attıysam ve o tuttuysa tabi çok düşük bir ihtimalden bahsediyorum o zaman dediğiniz gibi olur şu an çıkmayabilir.

bu arada moral vermeye çalıştığınızı da biliyorum çok sağolun yani sizden başka şu an içimi dökebileceğim kimse yok gerçekten bi tek sizinle konuşuyorum Allah evlat sahibi olanların ve hamile olanların bebeklerini kendilerine bağışlasın çünkü evlat sahibi olmak o kadar zormuş ki bunu birkez daha anladım.Neyse eklem sıra sende hayırlısıyla gelir inşallah canım..

evet sorunun cevabını öğrendik bizde burada... ilk gebelikte hiç sorun yokken ikincisinde kan pıhtısı yüzünden sorun olabiliyormuş. ben testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşması yok ama benim de 2 kaybım oldu başka bir sebep var ama ne bilmiyorum.. sen her ihtimale karşı kan sulandırıcı veya aspirin kullanabilirsin yani dr.önerirse şayet.. biliyorsun bazı dr.lar veriyor bazıları gerek görmüyor

canım ya çok şaşırdım ben senden umut doluydum bu ay...

bilemiyorum canım hayırlısı böyle imiş demek ki.. yaa sorunsuz olsunda azıcık geç olsun razıyım inan yoruldum kürtaj olmaktan sıkıntılar yaşamaktan...
çok entresandır ki midemde bir bulanıyor sormayın adetim az gelmiş olsa diyeceğim ki hamileyim de üstüne görüyorum

evet canım artık ciddi adımlar at aşılama vs.düşünmeye başla inşallah hayırlısı olur hakkında ama çokta vakit kaybetmeden birşeyler yap.

evet canım artık ciddi adımlar at aşılama vs.düşünmeye başla inşallah hayırlısı olur hakkında ama çokta vakit kaybetmeden birşeyler yap.

evet canım dr umdan randevu alıcam yarın zaten 20 güne kadar doludur gideyim aşılama için bir konuşayım belki benden rahim filmi isteyecek sonuçta kürtaj geçirdik çok düşükte olsa yapışıklık riski var neyse artık o ne derse onu yapıcam kısmetse birkaç aya kadar da aşılama yaptırırım heralde

Ama sen rahim filmi çektirmemişmiydin

bazen bir problem olmasına seviniyor insan... sebepsiz bebek sahibi olamamak ve ya sebepsiz düşükler çok daha zor.. ya sebebi bilinse ona göre tedavi olunur..
mesela bazen tüpler tıkalı oluyor gebe kalamıyorsun..
rahim filmiyle iş çözülüyor

canım kürtajdan sonra çektirmedim ondan öncesinde bişey yoktu zaten de kürtajdan sonra acaba bişey oldu mu onu bilemiyorum vakumla yapıldı işlem ama yine de insan tedirgin oluyor zaten aşılamaya geçmeden dr isteyebilir gibime geliyor.

Cevabın için teşekkür ederim canım. Çok çok geçmiş olsun iki kaybın içinde,damdan düşenin halinden damdan düşer anlar seni çok iyi anlıyorum. Daha belli değil ama yürümeyen hamilelğimdeki belirtiler aynen var şuanda. 24 temmuzda kürtaj olmuştum 2 adet sonrası korunmayı bıraktım yarın adet günüm normalde ama döngüm değişmiş de olabilir, önceden 26 da bir oluyordum. Hayırlısı artık .Doktorumu da o niyetle değiştirdim öteki gerek yok aspirine falan dedi, her iki kadından biri bunu yaşıyormuşmuş ,patolojide de sorun görünmedi .Ben de eğer hamileysem önlemini alayım niyetiyle arştırıyordum size rastladım.Çok teşekkür ederim,Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin,kucağımızı boş bırakmasın inşallah.

rahim filmiyle iş çözülmüyor canım eğer tüp tıkalıysa ameliyat histereskopi oluyor yine rahimde yapışıklık varsa da histereskopi olunuyor benim ark.tüpte yapışıklığı vardı ameliyatla açtılar şimdi 5 aylık hamile

Yani rahim filmiyle anlaşılıyor demek istemiştim.. aslında rahim filmi çektirmek lazımdı kürtajdan sonra

Yani rahim filmiyle anlaşılıyor demek istemiştim.. aslında rahim filmi çektirmek lazımdı kürtajdan sonra

evet benim dr um aslında istemişti ama ben pek yanaşmadım reglilerimde normale dönünce tmm dedi dr da vazgeçti şimdi gidince ister gibime geliyor o yüzden tırsıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…