amin canım inşaah.Hadi bismillah diyelim..hayırlı uğurlu olsun cnm inş güzel haberler olur
canım ya çok şaşırdım ben senden umut doluydum bu ay...Kizlar masalesef kirmizilar bana supriz yapti bu sabah...
hoş geldin canım..bat 26 sı değilmiydi...bu arada test yaptım negatif bu ay da yok hayırlısı kızlar
yokya kacmasın her gebelık aynı deıldıyen sızlersınız belkı yarın cıkıcak belkı tam adet gunu cıkıcak belkı 5 gun geceıcek oyle cıkıcak nerden bılıyorsun benım gecen hamılelıgımde tam 10 gun gectıkten sonra cıkmıstı kan tahlılınde degerım 70 di yaaa bence hemn pes etme sana hıc yakısmıyo arkadasım kırmızılar gelmedı daha belkı gelmıcek
canım gelmeyen kırmızılardan umut kesilmez...bunu sen diyordun sanki...yok canım 3 gün kaldı olsa çıkardı neyse erenpaşayla beklemeye devam sıra eklemde kızlar ben de sıramı savdım neyse ben işlere dönüyorum ok.zaten keyfimde kaçtı öpüyorum sizi.
hoş geldin canım..bat 26 sı değilmiydi...
canım gelmeyen kırmızılardan umut kesilmez...bunu sen diyordun sanki...
hoş geldin canım..bat 26 sı değilmiydi...
evet sorunun cevabını öğrendik bizde burada... ilk gebelikte hiç sorun yokken ikincisinde kan pıhtısı yüzünden sorun olabiliyormuş. ben testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşması yok ama benim de 2 kaybım oldu başka bir sebep var ama ne bilmiyorum.. sen her ihtimale karşı kan sulandırıcı veya aspirin kullanabilirsin yani dr.önerirse şayet.. biliyorsun bazı dr.lar veriyor bazıları gerek görmüyorMerhaba.İlk başta sorduğun soruyu ben de merak ettiğim için buraya kadar geldim :) Benim de 3,5 yaşında bir kızım var . 2. bebeğim maalesef 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum ,kaybettim. Benim de merakım acaba kan pıhtılaşması mıydı? Doktora bakarsan her kadında olabilirmiş. Ama benim yengem de 15 haftalık bebeğini kaybetti doktor ona kan sulandırıcı iğne ve ilaç verdi şimdi maşallah 3 aylık bebeğimiz var, doğdu şükür. Benim şu an hamilelik şüphem var ve doktorumu değiştirmeye karar verdim.Acaba kan sulandırıcı falan istesem mi doktorumdan ,her ihtimale karşın.Verir mi ki? Doktora gitmekten korkuyorum artık
canım ya çok şaşırdım ben senden umut doluydum bu ay...
bu arada moral vermeye çalıştığınızı da biliyorum çok sağolun yani sizden başka şu an içimi dökebileceğim kimse yok gerçekten bi tek sizinle konuşuyorum Allah evlat sahibi olanların ve hamile olanların bebeklerini kendilerine bağışlasın çünkü evlat sahibi olmak o kadar zormuş ki bunu birkez daha anladım.Neyse eklem sıra sende hayırlısıyla gelir inşallah canım..
evet canım artık ciddi adımlar at aşılama vs.düşünmeye başla inşallah hayırlısı olur hakkında ama çokta vakit kaybetmeden birşeyler yap.
Ama sen rahim filmi çektirmemişmiydinevet canım dr umdan randevu alıcam yarın zaten 20 güne kadar doludur gideyim aşılama için bir konuşayım belki benden rahim filmi isteyecek sonuçta kürtaj geçirdik çok düşükte olsa yapışıklık riski var neyse artık o ne derse onu yapıcam kısmetse birkaç aya kadar da aşılama yaptırırım heralde
bazen bir problem olmasına seviniyor insan... sebepsiz bebek sahibi olamamak ve ya sebepsiz düşükler çok daha zor.. ya sebebi bilinse ona göre tedavi olunur..
mesela bazen tüpler tıkalı oluyor gebe kalamıyorsun..
rahim filmiyle iş çözülüyor
Cevabın için teşekkür ederim canım. Çok çok geçmiş olsun iki kaybın içinde,damdan düşenin halinden damdan düşer anlar seni çok iyi anlıyorum. Daha belli değil ama yürümeyen hamilelğimdeki belirtiler aynen var şuanda. 24 temmuzda kürtaj olmuştum 2 adet sonrası korunmayı bıraktım yarın adet günüm normalde ama döngüm değişmiş de olabilir, önceden 26 da bir oluyordum. Hayırlısı artık .Doktorumu da o niyetle değiştirdim öteki gerek yok aspirine falan dedi, her iki kadından biri bunu yaşıyormuşmuş ,patolojide de sorun görünmedi .Ben de eğer hamileysem önlemini alayım niyetiyle arştırıyordum size rastladım.Çok teşekkür ederim,Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin,kucağımızı boş bırakmasın inşallah.evet sorunun cevabını öğrendik bizde burada... ilk gebelikte hiç sorun yokken ikincisinde kan pıhtısı yüzünden sorun olabiliyormuş. ben testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşması yok ama benim de 2 kaybım oldu başka bir sebep var ama ne bilmiyorum.. sen her ihtimale karşı kan sulandırıcı veya aspirin kullanabilirsin yani dr.önerirse şayet.. biliyorsun bazı dr.lar veriyor bazıları gerek görmüyor
bazen bir problem olmasına seviniyor insan... sebepsiz bebek sahibi olamamak ve ya sebepsiz düşükler çok daha zor.. ya sebebi bilinse ona göre tedavi olunur..
mesela bazen tüpler tıkalı oluyor gebe kalamıyorsun..
rahim filmiyle iş çözülüyor
Yani rahim filmiyle anlaşılıyor demek istemiştim.. aslında rahim filmi çektirmek lazımdı kürtajdan sonrarahim filmiyle iş çözülmüyor canım eğer tüp tıkalıysa ameliyat histereskopi oluyor yine rahimde yapışıklık varsa da histereskopi olunuyor benim ark.tüpte yapışıklığı vardı ameliyatla açtılar şimdi 5 aylık hamile
Yani rahim filmiyle anlaşılıyor demek istemiştim.. aslında rahim filmi çektirmek lazımdı kürtajdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?