- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Malesef cnm erkekler işlerine geldiği gibi davranıyor..sinirlendiklerinde gözleri bişi görmüyor..ister hamile ol ister hastalıktan yatak döşek yat..En hassas zamanların esininde dikkat etmesi lazim valla akli ermiyorsa acik acik sen anlat hamilelikte kadinlarin hassas olduğunu falan tek tek anlat bilmiyorsa ogrensin de ona gore davransin.. Ne demek sana kizmakbak bizi kizdirmasin he
Hepinize gunaydin....
Lucky bebis isin çok üzüldüm Rabbim sifasini versin inşallah bir an once duzelir de anasinin kucaginâ döner.
Asim takma kafana canim sen hamilesin stres yapma hele is yüzünden asla gerilme bos yere bebegide etkileme. İs için strese değmez düzelir herşey yoluna girer ama kocanda kabahat seninle tartismaya girmemesi lazim yok anam bu erkekler harbiii odun hamile mamile dinlemiyorlar
Pericim senin içinde çok sevindim ne güzel mutlu haberler almissin Rabbim sonuna kadar boyle devam ettirsin...
Eklemcim senin calismalar nasil gidiyor ne zaman geçiyoruz beklemeye...
Dün gece ne güldüm yaa eşimeee..haberiniz varmı bilmiyorum...bu siteye giriyorum ya eşim herseferinde bırak artık şurayı ne bakıp duruyorsun ne var falan diyor..dünde ipad elimde akşam siteye giricem vermiyor bana lazım diye neyse bi baktım google espirisine erkekler kulubü diye yazdı..oda ne erkeklerinde kulubü varmışyaa...ne kıskanç bu erkek milleti böyleaklıma geldikçe hala gülüyorummm
evt cnm cok haklısınız bakalım ama sanki göbegim düştü oyle bır sancı var karnımda offf eve gıdıp yatasım varMalesef cnm erkekler işlerine geldiği gibi davranıyor..sinirlendiklerinde gözleri bişi görmüyor..ister hamile ol ister hastalıktan yatak döşek yat..
evt cnm cok haklısınız bakalım ama sanki göbegim düştü oyle bır sancı var karnımda offf eve gıdıp yatasım var
Sorma valla görür görmez zaten üye değilsin dimi diye sordum..oda olsam ne olcak sen burda konuşuyorsun ya diyor bana.dedim olmazz benimkiler masumune..:)Allah bilir orada ne geyikler dönüyodur düşünemiyorum bile ben ıyyyyyy
Ilk haftalar benimde çok ağrım vardı cnm rahim genişliyor normaldir..hatta arada karnımın içinden biri tırnak atar gibi acıyor içten yırtılıyor sanırım karın büyüdüğü içimevt cnm cok haklısınız bakalım ama sanki göbegim düştü oyle bır sancı var karnımda offf eve gıdıp yatasım var
Çok Saol cnm inş bakalım..birazdan buradaki Dr gidicem tekrar kontrol hakkım vardı gidim bi baktırayım ondan sonrada eşimle şarköye gidicez..bi hafta kadar yokum kızlar özleyin beni:)dedikodulardan uzak kalıcam ama gelince tek tek okurum artık sayfaları da çok ilerletmeyin okuması zor oluyor sonrahava patlayacak galiba kızlar kapattı burada erenpaşa canım yoğunsun galiba? ben biraz hafiflettim işleri yağmur başlasın kendime bir nescafe yapayım ohhhhhhh azıcık yağmur izleyeyim de ruhum dinlensin.Asim canım sen de kafanı takma salla eşini çok da tın yani sen kendini düşün şu dönemde peridrol canım senin için de çok sevindim Allah tamamına sağlıkla erdirsin.
VALLA OYLE HERKEZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTÜYOR EVE GİDİNCE HESABINI SORUCAM BAKALIM KOCADAN PATRON OLMUYOR MUŞ BUNU ANLAMIŞ OLDUKkız senin kocada iyi patronluk taslıyo sana haaa heralde laf gelmesin diye mi böyle anlamadım ki evde sor hesabını acıma.
Çok Saol cnm inş bakalım..birazdan buradaki Dr gidicem tekrar kontrol hakkım vardı gidim bi baktırayım ondan sonrada eşimle şarköye gidicez..bi hafta kadar yokum kızlar özleyin beni:)dedikodulardan uzak kalıcam ama gelince tek tek okurum artık sayfaları da çok ilerletmeyin okuması zor oluyor sonraGeldiğimde inş güzel haberler alırım öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
canım ben şu an çalışıyorum bat 2 ekim ondan sonra bekleyebiliriz ama yine tutmuycak gibi hissediyorum nedenini bilmiyorum...Hepinize gunaydin....
Lucky bebis isin çok üzüldüm Rabbim sifasini versin inşallah bir an once duzelir de anasinin kucaginâ döner.
Asim takma kafana canim sen hamilesin stres yapma hele is yüzünden asla gerilme bos yere bebegide etkileme. İs için strese değmez düzelir herşey yoluna girer ama kocanda kabahat seninle tartismaya girmemesi lazim yok anam bu erkekler harbiii odun hamile mamile dinlemiyorlar
Pericim senin içinde çok sevindim ne güzel mutlu haberler almissin Rabbim sonuna kadar boyle devam ettirsin...
Eklemcim senin calismalar nasil gidiyor ne zaman geçiyoruz beklemeye...
canım benim bat 2 ekim...çalışsın çalışsın eklem patlatacak bu ay onun bat 5 i diye hatırlıyorum ben daha var Allah ne verirse versin hayırlısını versin hakkımızda amin.
canım benim bat 2 ekim...
canım ben şu an çalışıyorum bat 2 ekim ondan sonra bekleyebiliriz ama yine tutmuycak gibi hissediyorum nedenini bilmiyorum...
iyi tatiller canım seni özlüycezÇok Saol cnm inş bakalım..birazdan buradaki Dr gidicem tekrar kontrol hakkım vardı gidim bi baktırayım ondan sonrada eşimle şarköye gidicez..bi hafta kadar yokum kızlar özleyin beni:)dedikodulardan uzak kalıcam ama gelince tek tek okurum artık sayfaları da çok ilerletmeyin okuması zor oluyor sonraGeldiğimde inş güzel haberler alırım öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
inşlllah canım evet biraz negatiflik var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?