2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

En hassas zamanların esininde dikkat etmesi lazim valla akli ermiyorsa acik acik sen anlat hamilelikte kadinlarin hassas olduğunu falan tek tek anlat bilmiyorsa ogrensin de ona gore davransin.. Ne demek sana kizmak bak bizi kizdirmasin he
Malesef cnm erkekler işlerine geldiği gibi davranıyor..sinirlendiklerinde gözleri bişi görmüyor..ister hamile ol ister hastalıktan yatak döşek yat..

Dün gece ne güldüm yaa eşimeee..haberiniz varmı bilmiyorum...bu siteye giriyorum ya eşim herseferinde bırak artık şurayı ne bakıp duruyorsun ne var falan diyor..dünde ipad elimde akşam siteye giricem vermiyor bana lazım diye neyse bi baktım google espirisine erkekler kulubü diye yazdı..oda ne erkeklerinde kulubü varmışyaa...ne kıskanç bu erkek milleti böyle aklıma geldikçe hala gülüyorummm

çalışsın çalışsın eklem patlatacak bu ay onun bat 5 i diye hatırlıyorum ben daha var Allah ne verirse versin hayırlısını versin hakkımızda amin.

Allah bilir orada ne geyikler dönüyodur düşünemiyorum bile ben ıyyyyyy

hava patlayacak galiba kızlar kapattı burada erenpaşa canım yoğunsun galiba? ben biraz hafiflettim işleri yağmur başlasın kendime bir nescafe yapayım ohhhhhhh azıcık yağmur izleyeyim de ruhum dinlensin.Asim canım sen de kafanı takma salla eşini çok da tın yani sen kendini düşün şu dönemde peridrol canım senin için de çok sevindim Allah tamamına sağlıkla erdirsin.

Malesef cnm erkekler işlerine geldiği gibi davranıyor..sinirlendiklerinde gözleri bişi görmüyor..ister hamile ol ister hastalıktan yatak döşek yat..
evt cnm cok haklısınız bakalım ama sanki göbegim düştü oyle bır sancı var karnımda offf eve gıdıp yatasım var

kızlar arada dua paylaşsak ya burada okuyanlarda amin der ruhumuz ferahlar belki içimizden ne geliyosa,

Allah'ım kimsenin evine,yuvasına,ocağına ateş düşürmesin bulunduğu yeri kendisine dar etmesin ,gönül ferahlığı ,bol rızık hayırlı evlat,helal kazançlar nasip etsin.Allah darda kim varsa, her kimin ne muradı ,ne derdi varsa onu gidersin hastalara şifa ,dertlilere deva,borçlulara da ödeme kolaylığı versin.Allah az verip kimseye muhtaç etmesin.Bizim gibi kutsal bir amaç uğruna gözyaşı dökenlerin yardımına koşsun kolaylıklar versin şifalar versin ve o sonsuz rahmetinden yararlanmayı nasip etsin.Amin. Burada bulunan ve bulunmayan kalbinde evlat hasreti olan herkese de hayırlı, sağlıklı ,eli ayağı düzgün ,annesine babasına saygılı ,akıllı evlatlar versin.Amin.

evt cnm cok haklısınız bakalım ama sanki göbegim düştü oyle bır sancı var karnımda offf eve gıdıp yatasım var
Ilk haftalar benimde çok ağrım vardı cnm rahim genişliyor normaldir..hatta arada karnımın içinden biri tırnak atar gibi acıyor içten yırtılıyor sanırım karın büyüdüğü içim

Çok Saol cnm inş bakalım..birazdan buradaki Dr gidicem tekrar kontrol hakkım vardı gidim bi baktırayım ondan sonrada eşimle şarköye gidicez..bi hafta kadar yokum kızlar özleyin beni:)dedikodulardan uzak kalıcam ama gelince tek tek okurum artık sayfaları da çok ilerletmeyin okuması zor oluyor sonraGeldiğimde inş güzel haberler alırım öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

kız senin kocada iyi patronluk taslıyo sana haaa heralde laf gelmesin diye mi böyle anlamadım ki evde sor hesabını acıma.
VALLA OYLE HERKEZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTÜYOR EVE GİDİNCE HESABINI SORUCAM BAKALIM KOCADAN PATRON OLMUYOR MUŞ BUNU ANLAMIŞ OLDUK

güle güle git ,güle güle gel canım.

canım ben şu an çalışıyorum bat 2 ekim ondan sonra bekleyebiliriz ama yine tutmuycak gibi hissediyorum nedenini bilmiyorum...

iyi tatiller canım seni özlüycez

inşlllah canım evet biraz negatiflik var galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…