2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Oyle canim inşallah hakkimizda hayirlisi ya saglikli olsun da gerçekten beklemeye raziyim tekrar kürtaj olma düşüncesi yerine beklemek daha iyi yine de Rabbim fazla bekletmesin
Biraz sasirdim acikcasi pek beklemiyordum ama kismet iste

İnşallah luckstar güzel haberi verir ardndan eklem... Bende inşallah bir daha ki ay diyelim ama bilemiyorum sanki uzayacak gibime geliyor

Erenpaşa regl olmuşsun uzuldum canım onumuzdekı ay bebişin gelir inşallah hayırlısıyla fazla bekleyeceğini sanmıyorum canım sağlıkla gelsin de bu sefer acuk bekletecek seni.Ben de henüz regl belirtisi yok ama ben belirtilere takılmıyorum artık hamılelik belirtisi de yok zaten ben 12.gün yumurtladım kızlar bu demektir kı bu ay 26.gunum de regl olucam ama bu kadar erken hiç olmamıştım ben ya perşembe bat normal de ovuye göre bakalım ak mı kara mı görücez.Üzülsek te sevinsek te ne olursa olsun hayırlısı olsun hepimiz için.

bu pazar akşamlarını da oldum olası hiç sevmiyorum ya yarın yoğun bir hafta başlıyorrrrrr şimdiden hayırlı haftalar kızlar..Ben yarın yokum öpüyorum sizleri grsrz

Son düzenleyen: Moderatör:
luckystar_pazar ost: 37003957 .!.:
bu pazar akşamlarını da oldum olası hiç sevmiyorum ya yarın yoğun bir hafta başlıyorrrrrr şimdiden hayırlı haftalar kızlar..Ben yarın yokum öpüyorum sizleri grsrz

Bende sevmiyorum pazar aksamini bir suru hazirlik yapma durumunda kaliyorum. Sabah biraz moralim bozuldu ama simdi iyiyim hamd olsun. Gec olsun guc olmasin derdindeyim..
Bende onceden 26 gun de bir olurdum kurtajdan sonra 28 gune cikti reglim..
Senin icinde hayirlisi olsun canim insallah gebesindir...son gunler gecmek bilmiyorr cok caliscan ya cabuk gecer belkim...

GUNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ BAKALIM
KIZLAR BISEY SORUCAM BEN GUNDE 2 DEFA PROGESTAN İÇİYORUM
BEBE ASPRIN GUNDE 1 TANE
FOLBIOL : GUNDE 1 TANE AMA DUN SABAH ICMISTIM AKSAMDA PREGESTONU İÇTİM VE DALGINLIKLA ASPRIN VE FOLOKASITIDE ICMIS OLDUM YANI 1 GUNDE 2 TANE ICTIM BI ZARARI OLURMU ?
BUGUN SABAH İÇİYORDUM TEKRARDAN İÇMEM LAZIMMI YOKSA İÇMİYEYİMMİ

Gunaydin canim bence bir şey olmaz ama saatini uzat yani sabah aliyordun sa aksam al

Olur olur canim...
Merhaba.İlk başta sorduğun soruyu ben de merak ettiğim için buraya kadar geldim :) Benim de 3,5 yaşında bir kızım var . 2. bebeğim maalesef 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum ,kaybettim. Benim de merakım acaba kan pıhtılaşması mıydı? Doktora bakarsan her kadında olabilirmiş. Ama benim yengem de 15 haftalık bebeğini kaybetti doktor ona kan sulandırıcı iğne ve ilaç verdi şimdi maşallah 3 aylık bebeğimiz var, doğdu şükür. Benim şu an hamilelik şüphem var ve doktorumu değiştirmeye karar verdim.Acaba kan sulandırıcı falan istesem mi doktorumdan ,her ihtimale karşın.Verir mi ki? Doktora gitmekten korkuyorum artık

yok canım 3 gün kaldı olsa çıkardı neyse erenpaşayla beklemeye devam sıra eklemde kızlar ben de sıramı savdım neyse ben işlere dönüyorum ok.zaten keyfimde kaçtı öpüyorum sizi.
yokya kacmasın her gebelık aynı deıldıyen sızlersınız belkı yarın cıkıcak belkı tam adet gunu cıkıcak belkı 5 gun geceıcek oyle cıkıcak nerden bılıyorsun benım gecen hamılelıgımde tam 10 gun gectıkten sonra cıkmıstı kan tahlılınde degerım 70 di yaaa bence hemn pes etme sana hıc yakısmıyo arkadasım kırmızılar gelmedı daha belkı gelmıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…