2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Kizlar yorucu bir gündü... Artikkk istennn cikmakk istiyorum yaa.. Henüz oturdum cayimi iciyorum....

Caaağnim ciğerimm bize guzel haberler mi vereceksin... İnsalllahhh

Tekrar merhaba canim var mi bir gelisme.. Gunun gecmisti test falan yaptin mi

Kizlar yorucu bir gündü... Artikkk istennn cikmakk istiyorum yaa.. Henüz oturdum cayimi iciyorum....

Dün evet bende ara ara yoğundum ama pazartesi ye göre rahattım ben hafiflettim işleri artık darısı başına canım.Akşamda eşim yoktu maçı vardı evde tek takıldım bugünkü yemeğimi ayarladım arkadaşımın bebeği için yasin okudum sonra tv karşısında keyif yaptım biraz.

canım belki bebektir.

kızlar bugünde koşturmacam vardı giremedim.. okuldaydım toplantı vardı v.s. hepinizi öpüyoorrrum

Gunaydin canlarim... Nasilsiniz gorusemedik var mi yeni bir havadiss
Luck arefrn mübarek olsun.. Yarinda Bayramin olur insallah

Asim nerdesin kizz isten mi ciktin yoksa.. Senin koca fena patronluk yapti sana....

gunaydın canlar nasılsnız ben 2 gundur cok yogundum pek gıremedım işten cıkmak istiyorum ama bırtürlü çıkartmıyor yarın dr randevum var bakalım ne olcak heycan yaptım gene inş iyi güzel haberlerle gelırım yarın

günaydın kızlar benim regl belirtileri de başladı hepinize çok güzel birgün diliyorum

canın nasıl istiyorsa o şekilde yap canım. için nasıl rahat edecekse.. gereksiz stres yaşamaa yarında inşallah herşey yolundadır

canın nasıl istiyorsa o şekilde yap canım. için nasıl rahat edecekse.. gereksiz stres yaşamaa yarında inşallah herşey yolundadır
inş cnm artık pek endışelenmıyorum artık rabbııme emanet bebgım kaderımde nevarsa onu yasıyacagım evt işi bırakmayı cok istıyorum eşim şubata kadar dayan dıyor ama ben yapamıyorum ılaclardan uykum gelıyor kafamı bır turlu topluyamıyorum hiç anlamıyor benı ne yapıcam bılmıyorum bayram sonu cıkarım dıye dusunurken subat dıyor cok buyuk kavga cıkarıcam bennn eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…