2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Şimdi 1haziranda evlenen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.sevindim ama kıskandımda aynı zamanda korkuda oldu.kendi bebeğim aklıma geldi.eğer devam etseydi 17 Eylül'de doğum vardı muhtemelen

Hayirlisi canim yaa düşünme artik.. Kismet değilmiş ne yapalim yapacak birsey yok inşallah bundan sonra Rabbim güzelliklerini bahşeder hepimize..korku zaten hep olacak.bu kötü deneyim hep içimizde korkuya sebep olacak Rabbim korkularimizdan emin kilsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin cnm âmin aslında kötü düşünmemeye çalışıyorum ama neden bilmiyorum şu 15 20 gündür hep aklımda nedense durduk yere ağlıyorum aklıma geldikçe ama dediğin gibi yapacak bişi yok elden bişi gelmiyor malesef dua etmekten başka

Düşündükçe zor gelir tabi kolay değil ama Rabbim beterinden korusun.. Bir daha da yasatmasin canim..

kızlar benim bu ay da olmadı galiba öyle hissediyorum kendini biliyo insan hayırlısı Allah'tan moralimi bozmayacağım yola devam

kızlar benim bu ay da olmadı galiba öyle hissediyorum kendini biliyo insan hayırlısı Allah'tan moralimi bozmayacağım yola devam

Hayirlisi canim. İnşallah vardır ama moralini bozmamak çok güzel. Kafaya takma inşallah bu ay olur olmazsa elbet olacak.. Nasilsa bi kere oldu bir daha olacak inşallah..

Kaç günün kaldı cnm genede Allah büyük belli olmaz tatlım.bak dün hamile haberi aldığım arkadaşım hiç bir belirti hissetmedi sadece karın ağrısı vardı göğüsleri bile acımamış

Kaç günün kaldı cnm genede Allah büyük belli olmaz tatlım.bak dün hamile haberi aldığım arkadaşım hiç bir belirti hissetmedi sadece karın ağrısı vardı göğüsleri bile acımamış

canım bende belirti var regli belirtileri başladı yavaştan bende ondan olmayacak dediydim :) bugünle 7 gün kaldı

Şimdi 1haziranda evlenen arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.sevindim ama kıskandımda aynı zamanda korkuda oldu.kendi bebeğim aklıma geldi.eğer devam etseydi 17 Eylül'de doğum vardı muhtemelen

Herşey bir şaka olmalı..diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende belirti var regli belirtileri başladı yavaştan bende ondan olmayacak dediydim :) bugünle 7 gün kaldı

Zaten hamilelik belirtiside ilk ay regl belirtisi gibi oluyorki o yüzden kırmızılar görünene kadar umut var.bende hamile kaldığım ay şaşırmıştım beklemiyordum hep regl olucam sanmıştım

Ya kizlar.. Ben boyle napacagim. Her an aklimda birşey mi oldu düşüncesini cikaramiyorum.. Çok canim sıkılıyor bu yüzden.. Hep kötü düşünceler.. Ruyalarimda bile hep birşey olmuş gibi.. c.tesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.. Hamileligimin devamini hic hayal edemiyorum korkudan. Dua ediyorum başka carem yok. Allahtan hayirlisi

Kötü düşünmemeye çalışacaksın cnm malesef hepimizde aynı korku var ama dua etmekten başka çaremiz yok sen kendince önlemlerini al gerisini Allah'a bırak.mesela ben Allah nasip ederse hamile kalmayı tekrardan bu sefer asla tek doktorla kalmam ayda biri beklemem Dr kontrolü için en az iki Dr gitme,yi düşünüyorum.şu mübarek ayda Allah dualarımızı kabul etsin kötülüklerden uzat tutsun bizi

Amin canim. İnsallah.. Allaha emanet ama iste aklimda sürekli iyi düşünmeye calisiyorum ama yinede yapamiyorum.. Hayirlisi insallah.. Rabbim hepimizi korusun

Az önce bi sayfada yazmışlar hamilelikte sigara içenler diye bırakamıyorlarmış.biz burda sağlıklı gebelik geçirelim sağlıkla kucağımıza alalım diye dua edip neler yapmaya çalışıyoruz insanlar orda sigarayı bırakamadık bi zararı varmıdır diye soruyor ne dersinki.cahilliklerinden hamile kalıp kürtaj olanları hiç saymıyorum bile.onlar öyle bizlerde böyle sınanıyoruz.rabbimin vardır bir bildiği

Allahım sizi korusun hiç bişi olmayacak içini ferah tut kendini strese sokup bebeğini etkileme.tüm dualarım size

Saol canim.. İnşallah hayirlisi..
Bende anlamiyorum sigara içmeyi birak kokusundan kaciyorum..
Ne diyelim Allahin takdiri iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…