- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Yine ayni son... Kalp atimi yok.................
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Offffff yaaaa....ne diyorsunnnn...çok üzüldüm cnm yaa..ne diyeceğimi İnan bilmiyorum şuan sözün bittiği yerdeyim
Kismet olmadi yine... Yapacak birşey yok. Tahmin ediyordum zaten kendimi hic kaptirmadim.. Hayirlisi Allahtan..
Sorularla seni üzmek istemiyorum ama ne dedi Dr ne zaman olmuş
Şuan 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmis kese bozulmaya baslamis zaten zar zor gözüküyordu.. Burada özel hastanede söyledi Dr. Sonra devlete acile gittim. Onda da ayni şekilde. Kürtaj yapilacakti. Devlet hastanesi canli canli yapiyormus cesaret edemedim eve geldim.p.tesi zeynep Kamile gidip orada anestezi ile yapiliyormus orada olmayi düşünüyorum. Boyle iste... Kismet olmadi yine vardır bir hayir diyorum. Ama şuan kurtajdan korkuyorum tekrar aynisini yasamak.. Ve sonrasindan korkuyorum..
Anladım cnm çok çok geçmiş olsun tekrardan..bırakma salma sakın kendini..allahım diğer evladına uzun ömür versin inş..onun için güçlü durmak zorundasın.o yüzden korkularını bi kenara bırak
O zaman gelmesin bat.... İnşallah... Ne güzel ... burada ayni acilari paylaşarak dertlerine ortak olarak hafifletiyoruz sikintilari.. Dua ediyoruz birbirimize.. İnşallah bundan sonra güzel şeyler yasariz
canım geçmiş olsun Rabbim sabır versin ve inşallah bu son üzüntün olsun, pıhtılaşma testi yada genetik test yapılmış mıydı bir öncekinde???Şuan 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmis kese bozulmaya baslamis zaten zar zor gözüküyordu.. Burada özel hastanede söyledi Dr. Sonra devlete acile gittim. Onda da ayni şekilde. Kürtaj yapilacakti. Devlet hastanesi canli canli yapiyormus cesaret edemedim eve geldim.p.tesi zeynep Kamile gidip orada anestezi ile yapiliyormus orada olmayi düşünüyorum. Boyle iste... Kismet olmadi yine vardır bir hayir diyorum. Ama şuan kurtajdan korkuyorum tekrar aynisini yasamak.. Ve sonrasindan korkuyorum..
Hayirlisi boyleymis.. Diyecek birşey yok maalesef.. İlk dusukten sonra kan pihtilasma testi yapilmisti. Mthfr 1298c heterizigot cikmisti. Bunu Dr.lar sorun olarak görmediğinden hiçbirşey kullanmadim. Şimdi ondan mi oldu neden oldu bilmiyorum . biraz daha arastiracagim.. Uzun bir sure çocuk fikrinden de vazgeciyorum zaten.. Çok yipratici oluyor bi süreç...
ayy canım ya çook üzüldüm...geçmiş olsun bu durumda ne desek boş üzülme desek te boş..Allah sabır versin...demek ki sağlıklı bebek değilmiş...
Cnm nasılsın nasıl oldun seni merak ettim...bence hiç neden arama Allah'ın takdiri böyleymiş...pıhtılaşmada tedavi görüp yine aynı sorunla karşılaşanlarda var
şok oldum canım vallahi billahi o kadar üzüldüm ki anlatamam lekelenme falan var mıydı canım benim yaa kaçıncı haftandasın dr bekleyelim falan demedi mi belki atar neyse yaaa kafanı da karıştırmayayım ama o kadar üzüldüm ki yani ne desem inan ki bilemiyorum çok çok geçmiş olsun kürtaj mı olacaksın tekrardan Allahımmmmmmmmmmmmm acısın rabbim güzel arkadaşım Allah yardımcı olsun sana inşallah..
o kadar içliyim ki artık bişey duyunca bebek kelimesi falan direk hüzünleniyorum söylenecek hiçbirşey yokkkkkkk Taktir-i ilahı Allah büyük ama kaldıramayacağımız yükleri yüklemesin rabbim.
Evet kürtaj oldum.... Ayni acilari yasamak çok yipratici... Maalesef kesin bir şeydi.. 3 doktor bakmis oldu. ve ayni sonuç.. Kismet boyleymis canim uzulmuyorum artik.. Rabbim sizlere saglikli bir şekilde nasip etsin..inşallah sizlerden güzel haberler alirim... Rabbim kimseye yasatmasin bir daha kürtaj olmayi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?