Ya kizlar.. Ben boyle napacagim. Her an aklimda birşey mi oldu düşüncesini cikaramiyorum.. Çok canim sıkılıyor bu yüzden.. Hep kötü düşünceler.. Ruyalarimda bile hep birşey olmuş gibi..c.tesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.. Hamileligimin devamini hic hayal edemiyorum korkudan. Dua ediyorum başka carem yok. Allahtan hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kizlar.. Ben boyle napacagim. Her an aklimda birşey mi oldu düşüncesini cikaramiyorum.. Çok canim sıkılıyor bu yüzden.. Hep kötü düşünceler.. Ruyalarimda bile hep birşey olmuş gibi..c.tesi tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora.. Hamileligimin devamini hic hayal edemiyorum korkudan. Dua ediyorum başka carem yok. Allahtan hayirlisi
canım günaydın şimdi sana birşey diyeceğim ama bozulmaca yok çok şükür ki hemen hamile kalabiliyorsun en azından bu tarafını düşün bak bize aylarca uğraştık hamile kaldık ne oldu bir hiç ve tekrar hamile kalabilmek için uğraşıyorum bu ikinci ayımda ama yine yok büyük ihtimalle bi ton çalışma hepsi çöpe bence iyi tarafından bakmaya başla lekelenmen yok çok şükür bak miden bulandı ki bu iyiye işaret maşallah kendini üzerecek sıkacak bişey yok ki ha lekelenirsin anlarım seni tekrar mı aynısı olacak diye telaş yaparsın da hiç yoktan yere üzme o canını valla bak değerini bil miniğin hemen geldi ve şu an seninle kafandan at farklı şeylerle uğraş çık dışarı gez hava al arkadaşlarınla buluş ne bileyim kitap oku sil aklından bu kötü düşünceleri bence sana hiç yakışmıyo..
Canim çok doğru diyorsun. Allaha şükür hemen hamile kalabildim korktugum birseydi ama iste evhamlarim bitmiyor böyle tedirginlik icindeyim. Ruyalarim saçma sapan..dun gecede Esim doğum yapıyor iyyk bir tuhaf rüya anam bir erkek doğuruyor ben hem de yanindayim sadece aliyorum bebeği kucagina koyuyorum tosun gibi bir erkek sonra doktoru cagiriyorum göbek bagini kessin diye. Allahim diyorum inşallah bende boyle kolay dogururum diyorum.. Ayni oğluna benziyordu.... Midem çok fazla bulaniyordu hafifledi diye supheleniyorum. Ya rabbim güzelliklerini bahşeder inşallah hepimize.. Rahmetini esirgemesin bizden..
slm hanımlar nasılsınız ben yarın esımın cıkmayan sonucunu almaya gıdıyorum ve genetık bolumune gosterıcez esımle bana dua edın bişey cıkmasın bır sorun yoktur inş dualrınızı eksık etmeyın benden
Saol cnm biz iyin sen nerelerdesin.umarım hayırlı haberlerle gelirsin inş
slm hanımlar nasılsınız ben yarın esımın cıkmayan sonucunu almaya gıdıyorum ve genetık bolumune gosterıcez esımle bana dua edın bişey cıkmasın bır sorun yoktur inş dualrınızı eksık etmeyın benden
kızlar cok mutluyum bende ve esımde genetık olarak hıc bır problem yokmus sadece ben hamılelıgım boyunca folıc asıt kullancakmısım okada ya allahıma sukurler olsun tekraradan hamıle kalabılecegım inş bu arada batıma 9 gun var inş hamıleyımdır kafamda hala soru ısaretı var hıc bır sorun yoksa bızde bebegım nıe öldü acaba ben mı bısey yaptım kafamı bu konu cok kurcalıyor bebegımın oldugu gun eve işi felan yapmıstım acaba dıyorum bılmeden agır felanmı geldı acaba
kızlar cok mutluyum bende ve esımde genetık olarak hıc bır problem yokmus sadece ben hamılelıgım boyunca folıc asıt kullancakmısım okada ya allahıma sukurler olsun tekraradan hamıle kalabılecegım inş bu arada batıma 9 gun var inş hamıleyımdır kafamda hala soru ısaretı var hıc bır sorun yoksa bızde bebegım nıe öldü acaba ben mı bısey yaptım kafamı bu konu cok kurcalıyor bebegımın oldugu gun eve işi felan yapmıstım acaba dıyorum bılmeden agır felanmı geldı acaba
hadi gözün aydın canım benim çok sevindim senin adına
Ne güzel maşallah.. O kadar döktüğün göz yaslari boşuna imiş.. İnşallah bu sefer saglikli bir şekilde gebe kalirsin. Takma kafana obir önceki gebeliği seninle alakali bir durum değil. Öyle is yapmaya falan bebeğe birşey olmaz. Saglikli değildi devam etmedi. Bak hepimiz yasadik aynisini yasayan o kadar çok insan var ki.. Rabbin bir daha hic birimize yasatmasin inşallah..su mübarek günler hurmetine hep yüzümüz Gülsün inşallah... Amin...
amin arkadasım cok saolun valla dr bıle yanlıs anlamıs herhalde sonucu genetık uzmanıda oyle dedı yanlıs anlamıstır dedı
O yuzden diyoruz ya tek doktorla bagli kalmayalin.e onlarda hata yapabiliyor. Bir iki doktor alternatifi mutlaka olmali. Gebelikte de olmali. Birinin bilmediğini diğeri bilir görür. Yinede herşeyin hayirlisi..
Bu ay korunma din dimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?