2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

canım niye kendini strese sokuyorsun ki iyi düşün iyi şeyler yaşa ama dimi...çıkar kötü düşünceleri aklından...inşallah herşey iyi olacak...sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın...

canım günaydın şimdi sana birşey diyeceğim ama bozulmaca yok çok şükür ki hemen hamile kalabiliyorsun en azından bu tarafını düşün bak bize aylarca uğraştık hamile kaldık ne oldu bir hiç ve tekrar hamile kalabilmek için uğraşıyorum bu ikinci ayımda ama yine yok büyük ihtimalle bi ton çalışma hepsi çöpe bence iyi tarafından bakmaya başla lekelenmen yok çok şükür bak miden bulandı ki bu iyiye işaret maşallah kendini üzerecek sıkacak bişey yok ki ha lekelenirsin anlarım seni tekrar mı aynısı olacak diye telaş yaparsın da hiç yoktan yere üzme o canını valla bak değerini bil miniğin hemen geldi ve şu an seninle kafandan at farklı şeylerle uğraş çık dışarı gez hava al arkadaşlarınla buluş ne bileyim kitap oku sil aklından bu kötü düşünceleri bence sana hiç yakışmıyo..

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim çok doğru diyorsun. Allaha şükür hemen hamile kalabildim korktugum birseydi ama iste evhamlarim bitmiyor böyle tedirginlik icindeyim. Ruyalarim saçma sapan..dun gecede Esim doğum yapıyor iyyk bir tuhaf rüya anam bir erkek doğuruyor ben hem de yanindayim sadece aliyorum bebeği kucagina koyuyorum tosun gibi bir erkek sonra doktoru cagiriyorum göbek bagini kessin diye. Allahim diyorum inşallah bende boyle kolay dogururum diyorum.. Ayni oğluna benziyordu.... Midem çok fazla bulaniyordu hafifledi diye supheleniyorum. Ya rabbim güzelliklerini bahşeder inşallah hepimize.. Rahmetini esirgemesin bizden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım sıkma canını herşey olacağına varırmış

slm hanımlar nasılsınız ben yarın esımın cıkmayan sonucunu almaya gıdıyorum ve genetık bolumune gosterıcez esımle bana dua edın bişey cıkmasın bır sorun yoktur inş dualrınızı eksık etmeyın benden

Saol cnm biz iyin sen nerelerdesin.umarım hayırlı haberlerle gelirsin inş

Saol cnm biz iyin sen nerelerdesin.umarım hayırlı haberlerle gelirsin inş

benı bu genetık testler cok gerdı bı kac forum vardı gırdıgım hıc cnm gırmek ıstemıyo su sonuclar hele bır sorunsuz cıksın ıns ozaman hep buralardayım

İnşallah güzel sonuçlar duyarsin hayirlisiyla

inşallah hayırlı haberlerle dönersin herşey gönlünce olsun...

kızlar cok mutluyum bende ve esımde genetık olarak hıc bır problem yokmus sadece ben hamılelıgım boyunca folıc asıt kullancakmısım okada ya allahıma sukurler olsun tekraradan hamıle kalabılecegım inş bu arada batıma 9 gun var inş hamıleyımdır kafamda hala soru ısaretı var hıc bır sorun yoksa bızde bebegım nıe öldü acaba ben mı bısey yaptım kafamı bu konu cok kurcalıyor bebegımın oldugu gun eve işi felan yapmıstım acaba dıyorum bılmeden agır felanmı geldı acaba

hadi gözün aydın canım benim çok sevindim senin adına

Ne güzel maşallah.. O kadar döktüğün göz yaslari boşuna imiş.. İnşallah bu sefer saglikli bir şekilde gebe kalirsin. Takma kafana obir önceki gebeliği seninle alakali bir durum değil. Öyle is yapmaya falan bebeğe birşey olmaz. Saglikli değildi devam etmedi. Bak hepimiz yasadik aynisini yasayan o kadar çok insan var ki.. Rabbin bir daha hic birimize yasatmasin inşallah..su mübarek günler hurmetine hep yüzümüz Gülsün inşallah... Amin...

amin arkadasım cok saolun valla dr bıle yanlıs anlamıs herhalde sonucu genetık uzmanıda oyle dedı yanlıs anlamıstır dedı

amin arkadasım cok saolun valla dr bıle yanlıs anlamıs herhalde sonucu genetık uzmanıda oyle dedı yanlıs anlamıstır dedı

O yuzden diyoruz ya tek doktorla bagli kalmayalin.e onlarda hata yapabiliyor. Bir iki doktor alternatifi mutlaka olmali. Gebelikte de olmali. Birinin bilmediğini diğeri bilir görür. Yinede herşeyin hayirlisi..
Bu ay korunma din dimi ..

cok haklısınız 2 dr mutlaka olmalı haytımızda buay korunmadım bata 9 gun kaldı inş hamıleyımdır

ben evlılık yolunda pek becerıklı olamadım tam 7 sene vajınımusla ugrastım takı bu sıte bulanakadar burdakı ınsanları tanıyana kadar gecen sene 1 eylul de vajınısmusu bu sıte sayensınde yendım burdaakı guzel ınsanlar sayesınde hamıle kaldım ınanamıdım herkes destek oldu düşük yaptım gene burdakı guzel ınsanlar sayesınde atlattım test sonuclarım kotu dedıler burda moral buldum en guzel gunlerımı en uzucu gunlerımı burda paylastım aileme anlatamadıgım seylerı burda anlattım hepınız cok saolun guzel yureklı ınsanlar ıyı varsınız ıyıkı sızı tanımısm ıyı varsınız 3. ailemsızınız yanı (ilk once yuvam ,sonra annem babam kardesım ve sızsını)sızı cok sevıyorum hersey ıcın cok saolun kocaman opuyorum sızı

O zaman gelmesin bat.... İnşallah... Ne güzel ... burada ayni acilari paylaşarak dertlerine ortak olarak hafifletiyoruz sikintilari.. Dua ediyoruz birbirimize.. İnşallah bundan sonra güzel şeyler yasariz

Çok sevindim cnm hadi gözünüz aydın...demekki sizinle alakalı değilmiş yaşadığınız üzücü olay bebek le alakalıymış sağlıklı değilmiş demekki..kendini sakın suçlama üstesinden gelemezsin o zaman..bundan sonraki günlere bakacaksın umarım güzel haberler alırsın tez zamanda allahım çocuk isteyen hepimizin yüzünü güldürsün şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin.AMİNN

Yine ayni son... Kalp atimi yok.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…