- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse sağlık olsun cnm...geç olsun temiz olsun diyelim yeni ay yeni umut inş...sırada luckystar var belki odur bu ayın talihlisiKizlar masalesef kirmizilar bana supriz yapti bu sabah...
yaaaa cok üzüldüm neyse sırada luck var inş o buay hamıs olurKizlar masalesef kirmizilar bana supriz yapti bu sabah...
luckystar_pazar ost: 37003957 .!.:bu pazar akşamlarını da oldum olası hiç sevmiyorum ya yarın yoğun bir hafta başlıyorrrrrr şimdiden hayırlı haftalar kızlar..Ben yarın yokum öpüyorum sizleri grsrz![]()
yarın sabah ıcsem eskı duzenıme donsem olmazmıGunaydin canim bence bir şey olmaz ama saatini uzat yani sabah aliyordun sa aksam al
Merhaba.İlk başta sorduğun soruyu ben de merak ettiğim için buraya kadar geldim :) Benim de 3,5 yaşında bir kızım var . 2. bebeğim maalesef 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum ,kaybettim. Benim de merakım acaba kan pıhtılaşması mıydı? Doktora bakarsan her kadında olabilirmiş. Ama benim yengem de 15 haftalık bebeğini kaybetti doktor ona kan sulandırıcı iğne ve ilaç verdi şimdi maşallah 3 aylık bebeğimiz var, doğdu şükür. Benim şu an hamilelik şüphem var ve doktorumu değiştirmeye karar verdim.Acaba kan sulandırıcı falan istesem mi doktorumdan ,her ihtimale karşın.Verir mi ki? Doktora gitmekten korkuyorum artıkOlur olur canim...
slm cnm hos geldın nasılsın yogundun bugunkızlar slm işim erken bitti ofise döndüm nabersiniz?
ama senın batıda daha var nıe erken yaptınkı
yokya kacmasın her gebelık aynı deıldıyen sızlersınız belkı yarın cıkıcak belkı tam adet gunu cıkıcak belkı 5 gun geceıcek oyle cıkıcak nerden bılıyorsun benım gecen hamılelıgımde tam 10 gun gectıkten sonra cıkmıstı kan tahlılınde degerım 70 di yaaa bence hemn pes etme sana hıc yakısmıyo arkadasım kırmızılar gelmedı daha belkı gelmıcekyok canım 3 gün kaldı olsa çıkardı neyse erenpaşayla beklemeye devam sıra eklemde kızlar ben de sıramı savdım neyse ben işlere dönüyorum ok.zaten keyfimde kaçtı öpüyorum sizi.