Ablamim beklentisi oldugunu zate dusunmuyorum ama annem tak ayip olur kiz tarafindan kimse birsey takmadi denmesin diyor ama ablamada sahte alsam vs asla soramam yaniSonucta ablaniz sizin durumunuzu biliyor ve bir beklentisi yoktur . nisanda takilan kiz tarafinda kalir diye biliyorum takmissin takmamissin damat tarafini baglamaz .. Sen kendi aileni düsün takiyi bosver dugunde takarsin simdiden para biriktir..
Canım daha bugün okumadık mı?Kendisine takacağı takıyı az bulup telefonda söylenen ablayı.
Başka kardeşin var mı ,Onlar ne takacak . Bunlar tatlı dert .Allah aşılmayacak dert vermesin.Annen yardımcı olur zaten sana.Sahte alip takayim mi desem yerin dibine girerimof gercekten sasirmis gibiyim artik borc gibi birseylerle almayi dusunuyorum peki ceyrek olabilirmi en uygunu??
Kusura bakmayın ama ilk mesajında kendinizi acındırıyormuşsunuz ve bir şey almama konusunda yanınıza destekçi arıyorsunuz gibi geldi bana.
Ben de ablayım. Kardeşim bana nişanımda bir şey takmasa bana değer vermediğini düşünürüm. Ev değil istenen, araba da değil. Küçük bir altın sadece.
Evet durumunuz müsait olmayabilir. Ama ablanız sözlendiği zaman kendinizi hazırlamaya başlayabilirdiniz. 1 hafta önce ya da 2 hafta önce sözlenmedi değil mi?
Sözden bu yana geçen sürede ayarlayabilirdiniz kendinizi. Ablanızın sizin ya da başkasının küçücük altınına muhtaç olduğunu sanmıyorum. Siz ya da başkaları altın/para takacak diye de evlilik yoluna girmediler. Kimseye güvenip nişanlanmıyorlar.
Tek istedikleri sevdiklerinin mutlu günlerinde yanlarında olması ve mıtluluklarını paylaşması.
Ablanız evlenip hamile kaldığında da siz doğuma 2 gün kala "ayyy durumum yok" mu diyeceksiniz merak ediyorum. Hamileliği öğrenir öğrenmez hazırlık yaparsınız inşallah.
Yöreden yöreye değişir.Ya nişanda kız tarafı takmazki zaten. Benim gördüğüm örnekler hep böyleydi. Sizin aileniz takacak mı bişey?
Valla memleketimde evlenmek de eziyet ya, hem çiftler için hem hısım akrabaya. Ne protokolü biter ne masrafı
durumunuz yoksa kımse sızden bırsey beklemez bence, nısanda bırsey takılması gerekmıyor kı , dugune saklayın hevesınızı...Arkadaslas bu hafta sonu ablamin nisani var nisan kiyafetlerini bile pazarlik yapa yapa aldim nerdeyse aglayacaktim carsinin ortasinda nereye parayi yetistirecegim bunu alirsam sunu alamam diye kendime anca bi pantolon bi ust alabildim ayakkabi falan evdekilerden giycem
Sadece ogluma bi takim aldim bide esime ayakkabi ona dogum hediyesi olarak bi alt ust gelmisti onu giycek daha hic giymedi. Neyse durum bu her ay taksitler ev kirasi derken ayi zor cikartiyoruz ve cumartesi ablama bi taki takmam lazim ablam sonucta erkek tarafinin durumu iyi o taraftan herkes takarken neden kiz tarafi takmadi derler eminimdiger bi ablamda takabilecekmi bilmiyorum. Ben takmadim obur ablam takmadi sadece biri takarsa xok ayip olur sizce ne yapmaliyim. Annemde bende yardimci olurum almana diyor ama kirada geliyor sasirdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?