• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gun kaldi ne yapacagim?

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Arkadaslas bu hafta sonu ablamin nisani var nisan kiyafetlerini bile pazarlik yapa yapa aldim nerdeyse aglayacaktim carsinin ortasinda nereye parayi yetistirecegim bunu alirsam sunu alamam diye kendime anca bi pantolon bi ust alabildim ayakkabi falan evdekilerden giycem
Sadece ogluma bi takim aldim bide esime ayakkabi ona dogum hediyesi olarak bi alt ust gelmisti onu giycek daha hic giymedi. Neyse durum bu her ay taksitler ev kirasi derken ayi zor cikartiyoruz ve cumartesi ablama bi taki takmam lazim ablam sonucta erkek tarafinin durumu iyi o taraftan herkes takarken neden kiz tarafi takmadi derler eminim :( diger bi ablamda takabilecekmi bilmiyorum. Ben takmadim obur ablam takmadi sadece biri takarsa xok ayip olur sizce ne yapmaliyim. Annemde bende yardimci olurum almana diyor ama kirada geliyor sasirdim resmen :(

Ya nişanda kız tarafı takmazki zaten. Benim gördüğüm örnekler hep böyleydi. Sizin aileniz takacak mı bişey?

Valla memleketimde evlenmek de eziyet ya, hem çiftler için hem hısım akrabaya. Ne protokolü biter ne masrafı
Evet ailem takicakk biseyler :( ben ne yapacagim sizce ne yapmaliyim

Ben yerinizde olsam borç alır, takardım. Nişandan sonra da borcu başka yerden kısarak ödemeye çalışırdım.

Kız tarafına takılan takı kızın olur zaten,annen de yardımcı olacakmış madem,alırsın, durumun yoksa annene söylersin düğündede onu takarsın

Canım ablan o senin ya; bahset durumundan kırılmaz. Ben hayatta böyle bişey için kardeşime darılmam.

Ama ila mahçup olurum diyorsan, bir yarımlık borç falan al ailenden, sonra kendin ödersin geri.

Arkadaslas bu hafta sonu ablamin nisani var nisan kiyafetlerini bile pazarlik yapa yapa aldim nerdeyse aglayacaktim carsinin ortasinda nereye parayi yetistirecegim bunu alirsam sunu alamam diye kendime anca bi pantolon bi ust alabildim ayakkabi falan evdekilerden giycem
Sadece ogluma bi takim aldim bide esime ayakkabi ona dogum hediyesi olarak bi alt ust gelmisti onu giycek daha hic giymedi. Neyse durum bu her ay taksitler ev kirasi derken ayi zor cikartiyoruz ve cumartesi ablama bi taki takmam lazim ablam sonucta erkek tarafinin durumu iyi o taraftan herkes takarken neden kiz tarafi takmadi derler eminim :KK43: diger bi ablamda takabilecekmi bilmiyorum. Ben takmadim obur ablam takmadi sadece biri takarsa xok ayip olur sizce ne yapmaliyim. Annemde bende yardimci olurum almana diyor ama kirada geliyor sasirdim resmen :KK43:
Sonuçta o senin kardeşin bu konuyu ona aç çoğu insan el altından bilgi dahilinde takılan takılardan alabilir yeniden takar gibi yaparsın sonra da elin ferahlayınca alırsın bir tane

İmkan yoksa elde çocuğunuzun rızkından kısıp da takı alıcam diye zorlamayın kendinizi. Ailenizden borç alıp azar azar ödeyebilirsiniz ama ona da durumunuz elvermezse takmayın birşey sonuçta amaç hep beraber bir gün geçirmek kardeşinizin size kırılacağını düşünmüyorum.

Ben de ablayım, kardeşimin yanımda olması yeter gerisini yerim.

Bence ablana söyle, başarılı sahtelerden alın birkaç tane. Hem berikilerin ağzına laf vermemiş olursunuz hem de aranızda espriniz olur ;)

Abla sana aldığım bileziği takıyor musun ? :P
Elbette Nazeli her gün takıyorum :P :P

Ben de ablayım, kardeşimin yanımda olması yeter gerisini yerim.

Bence ablana söyle, başarılı sahtelerden alın birkaç tane. Hem berikilerin ağzına laf vermemiş olursunuz hem de aranızda espriniz olur :KK66:

Abla sana aldığım bileziği takıyor musun ? :p
Elbette Nazeli her gün takıyorum :p :p
Her abla senin gibi olsa.

Sahte alip takayim mi desem yerin dibine girerim :( of gercekten sasirmis gibiyim artik borc gibi birseylerle almayi dusunuyorum peki ceyrek olabilirmi en uygunu??

Sonucta ablaniz sizin durumunuzu biliyor ve bir beklentisi yoktur . nisanda takilan kiz tarafinda kalir diye biliyorum takmissin takmamissin damat tarafini baglamaz .. Sen kendi aileni düsün takiyi bosver dugunde takarsin simdiden para biriktir..

Back
X