2 gün önce öpüp özledigini söylüyor 2 gün sonra ısınamadigini

Evet biraz gurur kırıcı şeyler söylemiştim kinciymis beyefendi oyle diyor.Ee ne niye öpüp sariliyo

Evet olmadı olduramadim çaba sarf ettim zamanla unutacam inşaallah

Evet biraz gurur kırıcı şeyler söylemiştim kinciymis beyefendi oyle diyor.Ee ne niye öpüp sariliyo
Yanındayken öpüp sarılır erkekler böyle
Fazla anlam yükleme
Geçer gider boşver
Hayat çok kısa
Zaten engellemişsin adamı arkasında dur yaptığının

Sevgilinizin burcu ikizler mi?ikizler erkeği genellikle böyle yapar birgün sana çok aşığım der diğer gün tanışıyor muyuz?o yüzden sordum
Tabi herkes aynı değildir ama genelde ikizler erkeği öyledir

İki gün önce ben bundan daha iyisini bulamam diyordu, iki gün sonra karşısına daha başka biri çıktı.
Bana çağrıştırdığı bu.

Bence biri var hayatında.. bencede bırak gitsin o senin peşinden koşsun

İki gün önce ben bundan daha iyisini bulamam diyordu, iki gün sonra karşısına daha başka biri çıktı.
Bana çağrıştırdığı bu.
Daha iyisi çıktıdiyorsunuz ne tesaduftur ki 2 gun sonra çıkmış bir anda
Bana çağrıştırdığı bu.

Ben hiç böyle ilişkileri anlamam. Ne milletin kahrını cekeceksiniz.

Hayatta şunu bilir şunu söylerim:seven insan icin bahane yoktur.Elestirilecek seyler yapip laf duyuyorsa ve buna tahammül edemiyorsa ve bir de üstüne dengesizse kalbinde ona bir mezar hazırlamak en iyisi..devam etmek en az bir 6 aya daha mal olur.yol yakinken önündeki yeni fırsatlara bakmani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…