2 günde hayatım altüst oldu

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
kızlar allahın belası diye konu acmıştım okuyanlar bilir 2 gündür kardeşimin o salak sevgilisiyle ugrastım bütün aile bir birine düşürdü dayanamadım işte sinir krizi gecirdim bugun işe gittim ve cıkışımı verdiler sonuc olarak kardeşim zaten beni terketmişti işe güvenerek yaptıgım harcamala yanıma kar kaldı tüm planlarım bozuldu ve ailemle eşimin ailesi bana gelcek onları agırlama enerjim kalmadı bittim resmen

Kardesinizin sagligi yerinde kendinizi "tercihen" yaptigi seyler icin boyle helak ettiginiz surece daha coook uzulursunuz.

Konunuza da yorum yapmistim, iki kardesin arasinin acilmasi elbette nese verici bir olay degil fakat bu durumun sadece "o kizla" alakasi olmadigini gorup aglamaktan vazgecip yolunuza bakmaniz gerek.

Genclikle bir suru hata yapabilir fakat geridonulmez buyuk birsey yok ortalikta, bu kadar takmayin.

Is konusu da olmus bitmis. O konuyu da dusunup ah vah etmek size bir fayda saglamaz. Pismanlik duymaniz gereken bir durum da yok sonucta, dusunmeyin bosuna.

Simdi toparlanip guzel bir sekilde ailenizle birarada olmanin mutlulugunu yasamaya bakin.
Yoksa kotu seylere aglarken onunuzdeki guzellikleri gormeyip uzuldugunuz icin yarin bugunleri dusunup niye biyle yapmisim diye tekrar uzulursunuz, kisir dongu... o yuzden takmamayi ogrenmek gerek.

İş yerinde mi geçirdin sinir krizini niye işine son verdiler. Keşke kıza patlasaydın da derdi seni saracağına onu sarsaydı. tüh üzüldüm

konunu takip ediyorum öncekini de ,ama önce sorayım neden işten atıldın?

valla kusura bakmayin da ben ettiğiniz hakaretleri kızdan cok kardeşinize yakistırdim. kiza siz ne diyebilirsiniz ki. elin insani, cadinin da tekiymiş mikser gibi karistirmis ortaligi. kardesiniz adam gibi dursaydi da tek laf soyletmeseydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşten ayrılmanıza üzüldüm .
Ama demek ki bu kadar şeyden çıkarttılarsa sizi işten yer arıyorlarmış gibi geldi bana
İşe takılmayın Allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar.

Lütfen her şeyi geride bırakın ne zamandır hevesleniyordunuz aileniz gelecek diye .
Güle oynaya ağırlayın ailenizi .
İlerde güzel anılar kalıyor akıldı .
Bacaksızın yaptıkları değil

17 yaşında bir kızın dolaylı olarak yaptıklarına bak...

sana ne kızım, benim evime gelen gelir, sen gelmeyeceksen ancak o senin bileceğin iş, deseydiniz..

kardeşe gelince, o kızı tek sanıyor da aman biri gelir biri gider erkeklere o yaşlarda, bunun idrakinde değil o.

Cidden çok şaşırdım, fakat niye tavır koymadınız.

Kızı yok saysaydınız.

Kardeşiniz de gelmezse gelmeseydi. Nasılsa aşkları bitince tıpış tıpış gelecek. ya da aşk sandıkları şey bitince.....

Bu gençlik nereye gidiyor cidden...

Diğer konunuzda bir arkadaş yazmış aynen katılıyorum aile yapınız bana çok tuhf geldi. Sidiklinin biri parmağında bütün aileyi mangır mangır oynatıyor koca ailede bi tane aklı başında adam çıkıp da bu kızla kardeşinize haddini bildiremiyor. Nasıl şımartmışsınız kardeşinizi hadi sizi saymıyor anne baba saygısı korkusu da mı yok? O sidiklide bütün ailenin telefonu niye var? Hadi var aradı niye muhatap oluyorsunuz? Hadi oldunuz sinir krizi geçirecek kadar niye takıyorsunuz? Ben olsam hadi kızım git işine demek için bile açmazdım telefonu. Her yerden de engellerdim yırtsın kıçını dursun. Kız sağlam pabuç değil tamam ama başından beri ailecek yanlış tavırlarınız nedeniyle kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz kusura bakmayın. Siz bu saatten sonra ne kardeşinizle ne başka birisiyle bu konuyla ilgili muhatap olmayın. Eşinizle babanız sıçsın ağzına ikisinin de kırsınlar kıçlarını otursunlar ya da başlarına geleceklere razı olsunlar. Ben şiştim vallahi burda iki gündür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Ellerin dert görmesin..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

konunu takip ediyorum öncekini de ,ama önce sorayım neden işten atıldın?

bir acıklama yok bayramdan sonra gelmene gerek kalmadı dediler ben zaten sok hiç bişey sormadan kalan paramı alsım ve cıktım inş bayramdan sonra biyer bulabilirim yoksa tek kafayıyiycem

herkes kendi hayatını kendi seçer ..
üzülmeyin ..

Isyeriniz ne uzerine ki? Insanin sikintisi olabilir hemen isten mi atmak lazim? Buyuk bir kriz falan mi gecirdiniz musterilerin onunde?

Bu kadarcik olaydan 2 defa isyerinde sinir krizi gecirecek kadar gucsuz bi insani bende calistirmazdim. Belli ki isiniz irade isteyen bir is..

İlk konunu okuyunca da cok sasirmistim. Terbiyesizin tekini alip sulalenin merkezine yerlestirmissiniz. Kabahatin buyugu sizde, cocuk onlar.

ne güzel yazmışsınız.
kız aile hakkında her şeyi biliyor, istediğine ulaşıyor. kardeşinizde kabahat. herşey anlatılır mı ya hu. görümcenle çıktığndan kıza ne, kocan sakin adammış. ben kocanın ve kp. yerinde olsam kardeşinize haddini bildirirdim. erkek adam bu kadar gevşek ağızlı olur mu, ismiyle cismiyle anlatılır mı.
bir de siz neden bu kadar müdahil oluyorsunuz, dengesiz kardeşinize haddini bildirecek anneniz babanız yok mu?
görümcenizi takdir ettim, konu dolaylı da olsa onun üzerinde dönüyor ve terbiyesini bozmuyor.
kardeşinizi bir süre hayatınızdan uzak tutun, belki ders alır, çenesini tutmayı öğrenir.

Son düzenleme:

bir acıklama yok bayramdan sonra gelmene gerek kalmadı dediler ben zaten sok hiç bişey sormadan kalan paramı alsım ve cıktım inş bayramdan sonra biyer bulabilirim yoksa tek kafayıyiycem

kardeşiniz yüzünden bunları yaşıyorsunuz, işinizden, huzurunuzdan, sağlığınızdan, oluyorsunuz ve hala "kardeşim zaten beni terketmişti" diyebiliyorsunuz, yapmayın, başınıza gelenlere sebep o.
bilgilerinizde muhasebeci olduğunuz yazıyor.
malesef ki profesyonel bakınca işyerinde böyle şeyler hoş karşılanmıyor.
üzülmemeye çalışın ve kendinizi biran önce toparlayın. hayırlısı böyleymiş başka iş bulursunuz.

Kardesiniz sikintili cidden buldumcuk ddlisi olmus. Sizi isten attiracak kadar onemsemeseydiniz keske. Kardesinin sevgilisinin actigi sorunu ise yansitmaniz abarti olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…