Canım merhaba. Ben bu yöntemle 15 kg verdim. Akşam altıdan sonra hiçbirşey yemedim. O saate kadarsa yemeklerimi abartmadan normal bir şekilde yedim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Çok güzel bir yöntem.
Canım merhaba. Ben bu yöntemle 15 kg verdim. Akşam altıdan sonra hiçbirşey yemedim. O saate kadarsa yemeklerimi abartmadan normal bir şekilde yedim. Güzelce kahvaltımı yaptım. Çok güzel bir yöntem.
birde aksamlari yesilcay icine birkac damla limon.. sabah tartilinca sonuc süper oluyor
birde aksamlari yesilcay icine birkac damla limon.. sabah tartilinca sonuc süper oluyor
valla süpersin cnm ya , bende bu akşamdan sonra akşamları yemek yemicem , son zamanlarda iyice abartıp fena kilo aldım(
çok acıkırsam meyve veya salatalık yerim sadece .
ben kendimde denedim ne zaman ki akşamları yemek yiyorum kilo alıyorum yaa
kızlar zaten az yiyerek çok iyi kilo veriliyor ama asıl sorun o masadan kalkabilmek
bu şekilde hiç denememiştim iyi oldu öğrendiğim , bunu da yapim bari , haydin kızlar verelim şu fazla kiloları
peki 6 dan sonra meyve gibi bişeyler yemedin mi canım ??
ya canım tebrikler bu kiloyu ne kadar sürede verdin ve gündüz genel olarak nasıl beslendin biraz anlatır mısın
Canım ben 2009 ağustos ayında doğum yaptım. 102 kilo ile hastaneden çıktım. İlk hafta 97 ye düştüm. Sonra 7-8 ay bu kiloda sabit kaldım. Kızım emmeyi bırakınca başladım diyete. Dediğim gibi sabah güzelce kahvaltımı yaptım. 2-3 dilim ekmeğimi, peynirimi, omletimi, domates salatalığımı, abartmamak koşulu ile reçelimi yedim. Son derece doyduğum için öğlen 2 ye kadar hiçbirşey yemiyordum. Ama bol su içtim. Öğlenleri de ekmeksiz evde ne yemek varsa yedim. Pilav makarna bile yedim ama abartmadan. Sebze yemeklerini bakla gilleri birer tabak yedim. En son öğünümü ise 17.30- 18 saatleri arası yaptım, bol yoğurt artı sebze ya da bol salata köfte gibi şeyler. Bu öğünde hiç ekmek ve karbonhidrat almamaya çalıştım. Sonra da yatıncaya kadar hiçbirşey yemedim. Böylelikle Nisan ayından Ağustos ayına kadar 81 kiloya düştüm. Bu kiloda epey bir sabit kaldım. Bu dönemde yedim. Zaten Ramazan da gelmişti. Ramazan' ın sonunda tekrar başladım. Ekim ayına kadar 77 kilo oldum. Bir aydı falan da 70-79 kilo aralığındakiler grubunda arkadaşlarla diyet yapıyoruz. Şu anda 74.3 kiloyum. Hedefim şimdilik 60' lı kilolara düşmek. Benim acelem yok. Rahat rahat veriyorum. Mesela bu hafta 700 gr gitmiş. Geçen hafta 500 gr gitmiş. Bayramda veremem herhalde. Almazsam yeter. İşte böyle. Bence kısa vadede stres yaparak olmuyor. Veremeyince insan üzülüyor ve bozuyor diyeti. hedeflar küçük olunca ulaşmak daha kolay oluyor ve insanın morali düzgün oluyor. Umarım siz de başarırsınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?