- 31 Ekim 2013
- 21.610
- 72.689
- 798
- 41
- Konu Sahibi hastalik hastasi
Canim butun cevaplari okumadim son durum ne bilmiyorum ama sakin arama hicbirsey (Allah kourusun kaza vs gibi bi durum haricinde) iki gun boyunca insanin sevgilisini aramamasi gibi biseye bahane olamaz. Seni onemsese iki gunde en azindan bikac kere mesaj atar durumu hakkinda seni bilgilendirirdi.. Sakin arama kendini dersine isine gucune ver.. Bu hayatta senden daha kiymetli bi de ailen var o kadar.. Kimse icin uzulmeye degmez.. Birak gitsin ne hali varsa gorsun, Allah seni daha iyilerle karsilastirsin ki karsilastiracaktir eminim.. :)onu 2 gün boyunca aradım, mesaj attım tık yok.
ya meşgule verdi ya da bakmadı. bende ona söylemedim ama kafamda bitirdim.
artık çok yıprandım. bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi. bir şehir uzaktayız ama yine de uzak yani o kadar yakın değil. böyle telefona hapsolmak hep beklemek ve bir acıklama bile almamak çok kötü. insan bi müsait değilim yazar ama yok. bu onun tek yapışı değil. düşünceli biri değil ve beni pek önemsemiyor da anladım bunu nihayetinde...
belki de o ilişkiyi bitirdi bilmiyorum ama bu saatten sonra tekrar üstüne düşersem kendimi onun gözünde daha fazla rezil edeceğim. yarın ilk iş buraya bakmak olacak. kızlar lütfen bana daha fazla kendimi rezil etmemem için artık onu aramamamı söyleyin çünkü ne kadar karar versemde yinede arayasım geliyor. ama bunu yapmamam lazım.