• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gündür aramadı ve kafamda bitirdim

onu 2 gün boyunca aradım, mesaj attım tık yok.
ya meşgule verdi ya da bakmadı. bende ona söylemedim ama kafamda bitirdim.

artık çok yıprandım. bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi. bir şehir uzaktayız ama yine de uzak yani o kadar yakın değil. böyle telefona hapsolmak hep beklemek ve bir acıklama bile almamak çok kötü. insan bi müsait değilim yazar ama yok. bu onun tek yapışı değil. düşünceli biri değil ve beni pek önemsemiyor da anladım bunu nihayetinde...

belki de o ilişkiyi bitirdi bilmiyorum ama bu saatten sonra tekrar üstüne düşersem kendimi onun gözünde daha fazla rezil edeceğim. yarın ilk iş buraya bakmak olacak. kızlar lütfen bana daha fazla kendimi rezil etmemem için artık onu aramamamı söyleyin çünkü ne kadar karar versemde yinede arayasım geliyor. ama bunu yapmamam lazım.
Canim butun cevaplari okumadim son durum ne bilmiyorum ama sakin arama hicbirsey (Allah kourusun kaza vs gibi bi durum haricinde) iki gun boyunca insanin sevgilisini aramamasi gibi biseye bahane olamaz. Seni onemsese iki gunde en azindan bikac kere mesaj atar durumu hakkinda seni bilgilendirirdi.. Sakin arama kendini dersine isine gucune ver.. Bu hayatta senden daha kiymetli bi de ailen var o kadar.. Kimse icin uzulmeye degmez.. Birak gitsin ne hali varsa gorsun, Allah seni daha iyilerle karsilastirsin ki karsilastiracaktir eminim.. :)

Canim butun cevaplari okumadim son durum ne bilmiyorum ama sakin arama hicbirsey (Allah kourusun kaza vs gibi bi durum haricinde) iki gun boyunca insanin sevgilisini aramamasi gibi biseye bahane olamaz. Seni onemsese iki gunde en azindan bikac kere mesaj atar durumu hakkinda seni bilgilendirirdi.. Sakin arama kendini dersine isine gucune ver.. Bu hayatta senden daha kiymetli bi de ailen var o kadar.. Kimse icin uzulmeye degmez.. Birak gitsin ne hali varsa gorsun, Allah seni daha iyilerle karsilastirsin ki karsilastiracaktir eminim.. :)

hala açıklama yapmadı zaten ararsa bile cevap vermeyeceğim. ilişkiyi kafamda bitirdim ve biraz soğudum da. aslında çok soğudum... kendimi işime vereceğim. bu olaydan tek ders çıkardım, daha seçici olmam gerektiği kanısına vardım.

zaten kaç hafta oldu bilmiyorum ama bütün internet bağlantımı neredeyse kopardım. face twitter gibi şeyleri sildim ve bir daha kullanmam da. yani özel hayat denen şey kalmıyor. ayrıca beni yapacağım işlerden de etkiliyordu. artık daha kendi halinde akıllı uslu biri olmaya karar verdim :) eskisi gibi okurum kitabımı, elimden geldiğince yine sosyal olur, seçici olur bir şekilde kendi kendime yeterim.

tekrar diyeceğim ama, beni ayrılık değilde onun alçaltıcı davranışı üzdü malesef. yoksa ayrılık nedir ki. ne büyük aşklar unutuluyor ki benim yaşadığım şey büyük bir aşkı bırak, aşk değildi. gamsızlığı seçmiştim 1 sene kadar önce. hala da gamsızlık taraftarıyım. yoksa hayat çekilmiyor...

hala açıklama yapmadı zaten ararsa bile cevap vermeyeceğim. ilişkiyi kafamda bitirdim ve biraz soğudum da. aslında çok soğudum... kendimi işime vereceğim. bu olaydan tek ders çıkardım, daha seçici olmam gerektiği kanısına vardım.

zaten kaç hafta oldu bilmiyorum ama bütün internet bağlantımı neredeyse kopardım. face twitter gibi şeyleri sildim ve bir daha kullanmam da. yani özel hayat denen şey kalmıyor. ayrıca beni yapacağım işlerden de etkiliyordu. artık daha kendi halinde akıllı uslu biri olmaya karar verdim :) eskisi gibi okurum kitabımı, elimden geldiğince yine sosyal olur, seçici olur bir şekilde kendi kendime yeterim.

tekrar diyeceğim ama, beni ayrılık değilde onun alçaltıcı davranışı üzdü malesef. yoksa ayrılık nedir ki. ne büyük aşklar unutuluyor ki benim yaşadığım şey büyük bir aşkı bırak, aşk değildi. gamsızlığı seçmiştim 1 sene kadar önce. hala da gamsızlık taraftarıyım. yoksa hayat çekilmiyor...
Canim harikasin belliki cok guclu bi kizsin. Boyle devam et dik dur bu hayat gucsuzlere cok acimasiz davraniyor cunku. :( onun alcaltici davranisi seni alcaltmiyor kendini kucuk dusuruyor yani bunun icin bile uzmeye degmez kendini.. Hayat boyu mutluluklar dilerim sana.. :)

onu 2 gün boyunca aradım, mesaj attım tık yok.
ya meşgule verdi ya da bakmadı. bende ona söylemedim ama kafamda bitirdim.

artık çok yıprandım. bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi. bir şehir uzaktayız ama yine de uzak yani o kadar yakın değil. böyle telefona hapsolmak hep beklemek ve bir acıklama bile almamak çok kötü. insan bi müsait değilim yazar ama yok. bu onun tek yapışı değil. düşünceli biri değil ve beni pek önemsemiyor da anladım bunu nihayetinde...

belki de o ilişkiyi bitirdi bilmiyorum ama bu saatten sonra tekrar üstüne düşersem kendimi onun gözünde daha fazla rezil edeceğim. yarın ilk iş buraya bakmak olacak. kızlar lütfen bana daha fazla kendimi rezil etmemem için artık onu aramamamı söyleyin çünkü ne kadar karar versemde yinede arayasım geliyor. ama bunu yapmamam lazım.

Yaslariniz kac?

3 yıldır bizde aynı şehirlerde yaşıyoruz ama yanımda olsa birşey değişmicek çünkü aynı aşkla seviyoruz arada kırgınlıklar gecti ama yinede vazgecmedik birbirimizden mesafeler bahane değill karşındaki adamın davranışı saygısı sahiplenmesi önemli yinede allahım hakkınızda hayırlısını versin:)

Canim harikasin belliki cok guclu bi kizsin. Boyle devam et dik dur bu hayat gucsuzlere cok acimasiz davraniyor cunku. :KK43: onun alcaltici davranisi seni alcaltmiyor kendini kucuk dusuruyor yani bunun icin bile uzmeye degmez kendini.. Hayat boyu mutluluklar dilerim sana.. :)

teşekkür ederim canım, bende sana içten dileklerin için çok teşekkür ederim. mutlu kal... güçlü kal...

3 yıldır bizde aynı şehirlerde yaşıyoruz ama yanımda olsa birşey değişmicek çünkü aynı aşkla seviyoruz arada kırgınlıklar gecti ama yinede vazgecmedik birbirimizden mesafeler bahane değill karşındaki adamın davranışı saygısı sahiplenmesi önemli yinede allahım hakkınızda hayırlısını versin:)

anladım :) allah mesut etsin sizi o halde :) uzak mesafe ilişkisinde böyle örnekler görmek güzel ama yine de artık fikrimi değiştirmez. bir kere ağzım yandı ya, bir daha girmem :)

anladım :) allah mesut etsin sizi o halde :) uzak mesafe ilişkisinde böyle örnekler görmek güzel ama yine de artık fikrimi değiştirmez. bir kere ağzım yandı ya, bir daha girmem :)
Senin kararın senin hayatın kimse karışamaz buna:) ama sadece mesafeleri bahane etmemeniz gerektiğine dair bir örnek vereyim dedim kendimden yolun açık olsun :)

Senin kararın senin hayatın kimse karışamaz buna:) ama sadece mesafeleri bahane etmemeniz gerektiğine dair bir örnek vereyim dedim kendimden yolun açık olsun :)

haklıymışsın.
aslında herkes haklı. tahmin ettiğimden daha fazla değer verdiğini söyledi ama amaları bitmedi. sinirlendim. tamamen bitirdik. tel kayıtlarından falan her yerden numarasını sildim. hayatımdan çıkardım. bir sürü bahaneler dizdi. yok ailem, yok senin ailen, yok mezhep ayrılığı, yok şu bu...
ben insanlara insan mı diye ilk yaklaşırım. ya senin ırkın şuymuş mezhebinde buymuş diye yaklaşmam. ama gelin görünki benim ailemde dahil olmak üzere türkiye de çok yobaz insan var. insanlıktan öte bunlara değer veriyorlar sonra da nerede yanlış yaptık diyorlar. her neyse.
benimle bir gelecek düşünmeyen birini hala seviyorum ama unutulur. daha yirmili yaşların başındayım. tek dileğim istediğim tarzda biriyle ciddi ilişki düşünmek. bunun içinde aceleye getirmemem gerekiyor. uzun süre yalnız kalsam iyi olacak sanırım.

şu an iki acı yaşıyorum. biri terk edilmekten dolayı duyulan acı, diğeri ise yirmilik diş. geçmişte ne yaptım ki bunları çekecek acaba..

ilerde, hakkında bunun hayırlısı olduğunu görecek, ve acı çektiğin günler için çok kızacaksın kendine :)

ama şimdi biz ne yazsak boş burdan tabii.. ama emin ol zamanla geçecek.

daha 20.li yaşlardasın, karşına kimler çıkacak , önemli olan iyi insanları dilemek, beklemek.

valla şu an gözümde 20.lik dişinin acısı daha önemli geldi bana :KK48:
bi baktırıver, çekilecekse çeksinler , ben acıdan bayılacak kıvama gelmiştim :KK48:

ilerde, hakkında bunun hayırlısı olduğunu görecek, ve acı çektiğin günler için çok kızacaksın kendine :)

ama şimdi biz ne yazsak boş burdan tabii.. ama emin ol zamanla geçecek.

daha 20.li yaşlardasın, karşına kimler çıkacak , önemli olan iyi insanları dilemek, beklemek.

valla şu an gözümde 20.lik dişinin acısı daha önemli geldi bana :KK48:
bi baktırıver, çekilecekse çeksinler , ben acıdan bayılacak kıvama gelmiştim :KK48:
teşekkür ederim sevgili üye. geçecek geçmeyen acı mı var ki... hele şu diş olayını halledeyim de :)

Bir ilişkide insanı en çok mutlu eden şey,
partnerinin ona gösterdiği sıcak ilgi ve alakadır, eğer bu yoksa ilişkide yoktur.
O yüzden bir şey kaybetmiş sayılmazsın,sana bunu verebilecek başka biri için harca kıymetli zamanını.
Boşver onu unut gitsin canım üzüldüğüne değmez.
ALLAH kalbine göre versin inşallah.

bu adamın aılesını ıyı tanıyormusunuz? Cevresını_? Bu tur olaylar duydugunda evli oldugunu duyuyoruz cunku sonradan..

arama sakın oralı bile olma.
dünyayı kendi eksenleri etrafında dönüyor sanıyorlar.

Her şeyi geç...İki kelime yazamayacak ya da iki kelimeyle bitti diyemeyecek kadar aciz ve onursuz biriyle her ne olursa olsun işin olmasın.

Arayıp sormalarını kendini rezil etmek olarak ta düşünme. Sen anlamsız, sebepsiz bir tavrın nedeni peşindesin.
Ama kes artık, ne ara ne aradığında yanıtla.

teşekkür ederim sevgili üye. geçecek geçmeyen acı mı var ki... hele şu diş olayını halledeyim de :)
Aferin kız sana gerçekçi ve mantıklısın, ben habersiz ayrılan erkekten nefret ederim, ayrılmanında bir adabı vardır olmuyor dersin bitirirsin, Allah hayırlı insanları karşına çıkarsın.

Back
X