Evet 2 saat hiç su içmedim. 6 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa 2 aydır hep silik çıkıyor yada azcik koyulaşır gibi oluyor geri siliniyor. Acaba yumurtlamam olmadan sönüyor mu acaba diye geçiyor aklımdan. Ne sıkıntılı şeyler ya bunlar.. millet ilk ilişkide hoop hamile kalıyor bizde mi sorunTesti yapmadan 2 saat önce su içmeyin ve 12.00 16.00 saatleri arasında yapın bunlara dikkat ettiniz mi
Bence daha fazla ovulasyon testi yapmak yerine bir kadın doğum uzmanına gitseniz daha iyi olur. O daha iyi değerlendirir.Evet 2 saat hiç su içmedim. 6 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa 2 aydır hep silik çıkıyor yada azcik koyulaşır gibi oluyor geri siliniyor. Acaba yumurtlamam olmadan sönüyor mu acaba diye geçiyor aklımdan. Ne sıkıntılı şeyler ya bunlar.. millet ilk ilişkide hoop hamile kalıyor bizde mi sorun
Gittim herşey normal dedi doktor değerlerde sıkıntı yok. Sanırım yaş la alakalı bir durum yaşıyorum. Koyulaşma bu kadar yavaş olur mu. Sanki 2 günde bir bı tık koyulaşiyor gibiBence daha fazla ovulasyon testi yapmak yerine bir kadın doğum uzmanına gitseniz daha iyi olur. O daha iyi değerlendirir.
Evet sorun yok dedi doktor. Sanırım yaşlaa alakalı bı problem var. Yumurta rezervi falan iyi dedi doktor. Stres de etkili sanırım. Öbür ay aşılama ve için gideceğim onun stres i var üzerimde galibaDeğerlerinize baktırdınız mı? D vitamini vs.
Aynen kaynanama anlatıyorum mesela o ne be diyor ilk geceden hamile kalmış tabi ne anlasınEvet 2 saat hiç su içmedim. 6 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa 2 aydır hep silik çıkıyor yada azcik koyulaşır gibi oluyor geri siliniyor. Acaba yumurtlamam olmadan sönüyor mu acaba diye geçiyor aklımdan. Ne sıkıntılı şeyler ya bunlar.. millet ilk ilişkide hoop hamile kalıyor bizde mi sorun
Bazen bazı konular da cahil olmak mutluluk sebebi . Sen kaç senedir evlisin kaç yaşındasin çocuğun var mı kaç senedir çocuk istiyorsun herhangi bir operasyon geçirdin ni aşılama tüp bebek vsAynen kaynanama anlatıyorum mesela o ne be diyor ilk geceden hamile kalmış tabi ne anlasın
Benim iki yıkı geçti evliliğim 1yıl 9 ay sonra gebe kaldım sağlıksız olduğunu öğrendim kalp atışı görülmedi kürtaj oldum şimdi kürtaj olalı 5 ay oldu deniyoruz bakalım 31 yaşıma girdim bu ayBazen bazı konular da cahil olmak mutluluk sebebi . Sen kaç senedir evlisin kaç yaşındasin çocuğun var mı kaç senedir çocuk istiyorsun herhangi bir operasyon geçirdin ni aşılama tüp bebek vs
Geçmiş olsun Hayırlısı olsun canım benimde 1 seneyi geçti evliliğim 4 ay korunduk sonra bebek istedik yaşım 39 o yüzden uzatmayalım dedik nasip olacak inşallah. Senin yaş genç daha. Benim önümüzde ki ay rahim filmi çekilecek aşılama olacak kısmetse korkuyorum ama inşallah gerek kalmayacak gebe olduğumu öğreneceğim içimden öyle geçiyorBenim iki yıkı geçti evliliğim 1yıl 9 ay sonra gebe kaldım sağlıksız olduğunu öğrendim kalp atışı görülmedi kürtaj oldum şimdi kürtaj olalı 5 ay oldu deniyoruz bakalım 31 yaşıma girdim bu ay
İnşallah cnm çift çizgi görürüz bu ay inşallah 5 gün kaldı reglme bende öyle ümit ediyorum neGeçmiş olsun Hayırlısı olsun canım benimde 1 seneyi geçti evliliğim 4 ay korunduk sonra bebek istedik yaşım 39 o yüzden uzatmayalım dedik nasip olacak inşallah. Senin yaş genç daha. Benim önümüzde ki ay rahim filmi çekilecek aşılama olacak kısmetse korkuyorum ama inşallah gerek kalmayacak gebe olduğumu öğreneceğim içimden öyle geçiyor
Her zaman kilerden farklı bir belirtin var mıİnşallah cnm çift çizgi görürüz bu ay inşallah 5 gün kaldı reglme bende öyle ümit ediyorum ne
Adetime 6 gün kalmasına rağmen sulu akıntım var o biraz farklı geldi banaHer zaman kilerden farklı bir belirtin var mı
Hadi hayırlısı cnm Allah kucağımızi boş bırakmasın yarın erken test yapsan çıkarAdetime 6 gün kalmasına rağmen sulu akıntım var o biraz farklı geldi bana
Erken testim yok maalesef beklicem erkenden öğrenmek de çok iyi değil çünkü ultrasonda gözükmüyor hayırlısı bakalımHadi hayırlısı cnm Allah kucağımızi boş bırakmasın yarın erken test yapsan çıkar
Aynen haklısın bazıları çok erken yapıyor sabırsız oluyor.Erken testim yok maalesef beklicem erkenden öğrenmek de çok iyi değil çünkü ultrasonda gözükmüyor hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?