2 gündür aynı koyuluk koyulaşma olmuyor

Keskeolsa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
339
86
18
Merhaba arkadaşlar 2 aydır neredeyse yumurtlamam olmuyor üstelik te yumurtlama ağrısı çektiğim halde. Bugün 14, gün olmasına rağmen 2.3 gün hep aynı koyuluk ta duruyor koyulaşma olmuyor acaba çok mu yavaş ilerliyor bu koyulaşma. Yada kalitesiz yumurtadan mi kaynaklanıyor . Dipnot: adetim düzenlidir 28 günde bir olur. Yaşım 39 acaba yaşla mi alakalı

Eklentiler

• IMG_20231021_134426.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 86
Testi yapmadan 2 saat önce su içmeyin ve 12.00 16.00 saatleri arasında yapın bunlara dikkat ettiniz mi

Testi yapmadan 2 saat önce su içmeyin ve 12.00 16.00 saatleri arasında yapın bunlara dikkat ettiniz mi
Evet 2 saat hiç su içmedim. 6 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa 2 aydır hep silik çıkıyor yada azcik koyulaşır gibi oluyor geri siliniyor. Acaba yumurtlamam olmadan sönüyor mu acaba diye geçiyor aklımdan. Ne sıkıntılı şeyler ya bunlar.. millet ilk ilişkide hoop hamile kalıyor bizde mi sorun

Bence daha fazla ovulasyon testi yapmak yerine bir kadın doğum uzmanına gitseniz daha iyi olur. O daha iyi değerlendirir.

Bence daha fazla ovulasyon testi yapmak yerine bir kadın doğum uzmanına gitseniz daha iyi olur. O daha iyi değerlendirir.
Gittim herşey normal dedi doktor değerlerde sıkıntı yok. Sanırım yaş la alakalı bir durum yaşıyorum. Koyulaşma bu kadar yavaş olur mu. Sanki 2 günde bir bı tık koyulaşiyor gibi

Aynen kaynanama anlatıyorum mesela o ne be diyor ilk geceden hamile kalmış tabi ne anlasın

Bazen bazı konular da cahil olmak mutluluk sebebi . Sen kaç senedir evlisin kaç yaşındasin çocuğun var mı kaç senedir çocuk istiyorsun herhangi bir operasyon geçirdin ni aşılama tüp bebek vs
Benim iki yıkı geçti evliliğim 1yıl 9 ay sonra gebe kaldım sağlıksız olduğunu öğrendim kalp atışı görülmedi kürtaj oldum şimdi kürtaj olalı 5 ay oldu deniyoruz bakalım 31 yaşıma girdim bu ay

Geçmiş olsun Hayırlısı olsun canım benimde 1 seneyi geçti evliliğim 4 ay korunduk sonra bebek istedik yaşım 39 o yüzden uzatmayalım dedik nasip olacak inşallah. Senin yaş genç daha. Benim önümüzde ki ay rahim filmi çekilecek aşılama olacak kısmetse korkuyorum ama inşallah gerek kalmayacak gebe olduğumu öğreneceğim içimden öyle geçiyor

İnşallah cnm çift çizgi görürüz bu ay inşallah 5 gün kaldı reglme bende öyle ümit ediyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…